🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #3

• 67 813
  • 1 157
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Умирам от смях!😁😁😁
Венета Номер 1!

# 466
Сексуално привличам ли те?   🤣🤣🤣😄😄

# 467
Тъпа целувка с Александра, даже не бих го квалифицирана като целувка.

Ох, Венета! 😂😂😂

# 468
Днешният епидоз изби тъпомера. Joy

# 469
  • SF
Александра погрозня и в очите. Бяха й нормални. Какъв е този грим, който й придава уморен и възрастен вид!

# 470
Сексуално привличам ли те?   🤣🤣🤣😄😄

По погледа му съдя, че беше по-силно привлечен от храсталаците.

# 471
Александра погрозня и в очите. Бяха й нормални. Какъв е този грим, който й придава уморен и възрастен вид!

И аз това се чудя. Иначе лилавото й отива.
Тази вечер най-красива визия имаше рускинята

# 472
Хора, но мо'а. Ша са откажа

# 473
  • София /Абсурдистан
Ако искате и мъжко мнение - синковеца погледна за пет минути и заяви, че това, което показват / битката на жени за мъж/ е срамно.

# 474
  • София
Габриела, Людмила, Зори и Сид изглеждат ужасно.
Имам чувството, че ще го изнасилят до края

# 475
Венета е една от любимките ми и го казвам съвсем сериозно.  Имам чувството, че се чувства самотна- не само откъм партньор, но и откъм приятелки. И търси всякакъв вид взаимотношения.  Не ме интересува как говори, дали не чакам да запее ,, Ти си бурята в сърцето мк”, дали е по етикет или не, симптична е. Топъл и весел човек, бих искала такъв приятел, такъв колега. Виктор не е за нея, не е нейният тип мъж. Такъв тип парвенюта ще са по- скоро отегчени, да не кажа по- силна дума от жени като Венета. Но абсолютно си представям човек, който ако има малко повече търпение понякога, би бил много щастлив с нея, и обичан. Че и тя няма да пие толкова, последното идва по ред причини. С една дума, с татуировки, чашка и акцент, но стойностен човек.

# 476
Венетка е като шутът на компанията. Все едно нон стоп е нафиркана. 😄

# 477
Хора, но мо'а. Ша са откажа
Недей. Такъв криндж не е за изпускане. Превъртай.

# 478
Тази вечер най-красива визия имаше рускинята
Да, беше наистина много стилна и хубава!

# 479
  • Пловдив
Това пък с Елвира беше толкова тъпо...Голям рев, голяма драма, такъв невиждан морал, такова невиждано постижение!
А за мен жените, които се хвалят с това, че са девствени...обикновено няма с какво друго да се похвалят. В никакъв случай това, че някоя е девствена, не предизвиква в мен някакви положителни емоции, още по-малко сълзи. Но пък идеално се връзва със стихотворението за пчеличките.
Ева продължава да е изключително лигава.

Общи условия

Активация на акаунт