🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #3

• 67 826
  • 1 157
  •   1
Отговори
# 270
  • Terra incognita
Май той я тунингова- нос, зъби, туй- онуй..

# 271
  • София
Какво ще правят сега без него! Няма кой да ги обучи.

# 272
О, ще се появи нов Учител на небосклона... Тия места бързо се заемат.

# 273
Утре ще има ли епизод?

# 274
  • София

Като Ицето няма да има друг.
По работа съм общувала с него - невероятен човек беше.
Жалко, че така рано си отиде.

# 275
И двете ли плеймейтки са били с него?

# 276
  • София

И още поне 100. Smile

# 277
  • Viena
1001 поне

# 278

И още поне 100. Smile
Да, да, там ясно, аз за тези от предаването Е. питах

# 279

Като Ицето няма да има друг.
По работа съм общувала с него - невероятен човек беше.
Жалко, че така рано си отиде.

Моя позната има приятелка, която била негова близка позната. Около погребението му някъде, моята позната ми разказваше  приятелката ѝ колко била очарована от Сираков като човек. Някакво специално отношение имал към жените.

Може ли поне три думи, които са включени в това невероятен.

# 280
Здравейте,
И аз станах голям фен на предаването.
Какво ще го правим това момче?
Жал ми е, че се е разделил с идеалната си половинка, но дали всъщност. Почти съм сигурна, че са били заедно в края на август на малък поход в Родопите.
За предаването...не показват някои от момичетата и си тръгват в следващия момент. Следвам мацките и ергена в инста. Някои от тях не си  направиха труда да се покрият, че ще ходят в Доминикана. Знам за три, та сега седемте рози ще ходят натам според мен. Интересно с другите какво ще стане.

# 281
Цитат
Някои от тях не си  направиха труда да се покрият, че ще ходят в Доминикана. Знам за три, та сега седемте рози ще ходят натам според мен.

Сакън, не издавай повече, че ей сега ще ти скокнат романтичните зрителки, които гледат единствено заради края и насладата от сбъднатия съюз на нашия ерген и най-ефективната биткаджийка за сърцето му. Sweat Smile
С надеждата да има следващо шоу - Какъв ще е полът на бъдещето бебе?!.... Sweat Smile

# 282
Цитат
Някои от тях не си  направиха труда да се покрият, че ще ходят в Доминикана. Знам за три, та сега седемте рози ще ходят натам според мен.

Сакън, не издавай повече, че ей сега ще ти скокнат романтичните зрителки, които гледат единствено заради края и насладата от сбъднатия съюз на нашия ерген и най-ефективната биткаджийка за сърцето му. Sweat Smile
С надеждата да има следващо шоу - Какъв ще е полът на бъдещето бебе?!.... Sweat Smile

Бих се радвала да разбера края от сега, а не да си губя времето в ровене 😀
Тази Картина според мен дава заявка, пък и е една от малкото богопомазани, които ергенът следва. Не изключвам версията, че си има дама на сърцето в лицето на Патова, защото в сторитата му изглежда отегчен, но да видим.

# 283
Тази вечер пуснах обзор на Comedy Club Podcast за Ергенът от миналата седмица и има специален сегмент, отделен за BG-MAMMA Joy

Азалия, цитират твой коментар:

Скрит текст:

P.S. Скривам видеото, за мен няма спойлери, но някой, който тръпне за финала, може да интерпретира части от подкаста като спойлери. Sweat Smile

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 23:58 от IriS`

# 284
Яко ги разкостват кандидатките в тоя подкаст.

Общи условия

Активация на акаунт