🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #3

• 67 798
  • 1 157
  •   1
Отговори
# 480
Благовеста пак трепери 😆

# 481
Елена, напълно споделям мнението ти за Венета. Харесах я от 1вия епизод още. Има крещяща нужда от любов.

# 482
  • София
Ергенът е страшно дърво и няма да се пречупи да края, толкова изкуствен.
Нещата с Елвира са доста наградени. Иначе има истина в това, което казва. На девствеността днес се гледа повече като недостатък

# 483
Венета е една от любимките ми и го казвам съвсем сериозно.  Имам чувството, че се чувства самотна- не само откъм партньор, но и откъм приятелки. И търси всякакъв вид взаимотношения.  Не ме интересува как говори, дали не чакам да запее ,, Ти си бурята в сърцето мк”, дали е по етикет или не, симптична е. Топъл и весел човек, бих искала такъв приятел, такъв колега. Виктор не е за нея, не е нейният тип мъж. Такъв тип парвенюта ще са по- скоро отегчени, да не кажа по- силна дума от жени като Венета. Но абсолютно си представям човек, който ако има малко повече търпение понякога, би бил много щастлив с нея, и обичан. Че и тя няма да пие толкова, последното идва по ред причини. С една дума, с татуировки, чашка и акцент, но стойностен човек.

Не само парвенютата ще бъдат отегчени с нея. Тя  просто е проста млада жена. Никакво поведение на такава, камо ли на дама, задава някакви тъпи въпроси и непрекъснато е горе на черешата, независимо трезва или пияна. Аз не мога да хвана разликата поне.
Не и разбрах къде  е стойността точно.

# 484
  • София
Аз също от първи епизод страшно симпатизирам на Венета. Има нещо в нея, което ми допада.

# 485
  • софия
Напрягам се от говореното на Бонбонова. Умрях от смях с Венета, не все едно, а направо си е нон-стоп на черешата. 5 мин. Назад гледам, още пе знам коя си тръгва 😂

# 486
  • Варна
Добре, че е Венета, за да не умра от скука.

# 487
Карина ми е интересна.

# 488
Виктория защо не говори бе? Ужас…

# 489
  • SF
Весела ще излети.

# 490
И на мен така ми се струва.

# 491
  • SF
И съвсем логично.... Весела е чао.

Другия път Гаргамела.

# 492
Относно Венета :  В непринудеността, искреността, честността. Много хора, имащи принципно късмета да не простеят, са кошмарно- емоционални инвалиди. От опит. А може, разбира се, и да са интелигентнисамо в моите очи, аз не съм мерило. Но знам, че нямам против типажи като това момиче за общуване. Крайно изразената емоционалност обикновено е силно притъпена липса.

# 493
  • Далечният изток
От Карина няма ли да видим нещо повече?! Само с нея нямаше никакъв разговор до сега.

# 494
Относно Венета :  В непринудеността, искреността, честността. Много хора, имащи принципно късмета да не простеят, са кошмарно- емоционални инвалиди. От опит. А може, разбира се, и да са интелигентнисамо в моите очи, аз не съм мерило. Но знам, че нямам против типажи като това момиче за общуване. Крайно изразената емоционалност обикновено е силно притъпена липса.
Затова съм съгласна. Често най-чувствителните и финни хора не показват силно емоции на тъга и тревога.
Тези дето за всичко циврят, понякога всъщност са много повърхностни. Те изкарват емоциите си навън и така не мислят над тях или не могат да ги контролират или със селска хитрост все искат съчувствие.

С Карина мисля, че имаше една мини среща на пейката до храстите.

Последна редакция: чт, 03 мар 2022, 22:46 от Linda*kiss

Общи условия

Активация на акаунт