Отговори
# 330
  • Кърджали
За тефтерчето... Доколкото виждам Ългаз си води някакви записки и май хваща че Енгин намеква нещо за Зафер...

# 331
  • Плевен / София
За тефтерчето... Доколкото виждам Ългаз си води някакви записки и май хваща че Енгин намеква нещо за Зафер...

От това се притеснявах....Кога ще изскочи Зафер...

# 332
  • Кърджали
Все си мисля че ще е към края на сезона...
Може би май месец

# 333
Привет!
gostenka68, благодаря за фрагмана! Flowers Hibiscus Алекс, благодаря за всички преводи! Flowers Hibiscus
Вера, за интервюто с Пънар! Flowers Hibiscus
От бележника

# 334
Алекс благодаря за преводите Flowers Rose, Гости благодаря за фрага Flowers Rose. Аз мисля, че това са записките на Джейлин, които  си водеше докато изслушваше видеото на Енгин.
Засега един труп в утрешната серия стига. Предполагам това е на момичето, което е насила омъжена и дето семейството й беше при прокурор Дерия. Затова и тя във фрага извика какво ще каже на семейството й. Но как се е озовал в багажника на младежите. Дали този гологлавия, който им даде задачата с трансфера на парите не е близък с мафиотите похитили момичето. Ще се разбере. Надявам се още в утрешната серия да стане ясно. Горкият комисар Ерен. Като разбере Тууче в какво се е забъркала ще се побърка, но и майка й го предупреди. Така е и в живота, родителите последни научават.
Лучия, определено бележката в тефтера е с препратка към изчезването на Зафер. Пише: "Ще стане ясна датата на пристигане на кораба. Потърси фирмата!" Blush

Последна редакция: сб, 12 мар 2022, 21:09 от yakut

# 335
  • Кърджали
Мен ми се наби на очи тефтерчето в ръцете на Джейлин

Не знам кой е писал вътре, Джейлин или Ългаз.
Пише "Оставям ти Бащата на всички проблеми." Бащата е оградено, а отдолу пише Зафер Ергуван.
Ако Ългаз е загрял че може би има нещо свързано със Зафер, честито ни 🙄 Досега не е имало случай Ългаз да почне да рови нещо и да не стигне до края... Втасахме я

# 336
  • Плевен / София
Мен ми се наби на очи тефтерчето в ръцете на Джейлин

Не знам кой е писал вътре, Джейлин или Ългаз.
Пише "Оставям ти Бащата на всички проблеми." Бащата е оградено, а отдолу пише Зафер Ергуван.
Ако Ългаз е загрял че може би има нещо свързано със Зафер, честито ни 🙄 Досега не е имало случай Ългаз да почне да рови нещо и да не стигне до края... Втасахме я
Не ние, а Чанар и Метин.... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 337
Дядото нещо не го показват ни във фрагове, ми в озет, ама той трябва да се задейства тук.
Джейлин пък ме нерви, че врещи по Чънар. Как реши, че той е виновен. Парла си има глава на раменете. Сама беше видяла, че с Парла нещо не е както трябва, остави се да я излъже като първия човек, и тя и родителите й я гледат, че не ходи на училище, ама сега Чънар що не я предпазил. Отделно не каза на Ългаз, че е видяла Чънар и Сердар (верно, че беше на място, на което не трябва да бъде, и нямаше как, ама все пак).
Ългаз пък последните серии супер хрътка го направиха.
Да излиза трупът на Зафер, че да се свършва. Ако ще правят втори сезон да е с друго и ако може да не го знаем ние преди това, че то да знаеш, че има бомба и само да я чакаш да гръмне не се трае вече.

# 338
  • Кърджали
Май само аз нямам никакви очаквания от дядото ...
Джейлин има право първосигнално да обвини Чънар. Чънар от самото начало е в историята с наркотиците, видя го със Сердар, Парла е с тях... И аз да съм на нейно място бих реагирала така. ..
По нататък може да се разберат, но първоначално в разбираемо да реагира така...Поне за мен

# 339
Ами Джейлин в първите серии имаше един момент, в който се обвиняваше, че не е видяла, че сестра и е тръгнала по нанадолнището. Сегашната Джейлин малко се разглези. Никой не й е длъжен. Още повече, че индикации, че не са наред нещата с Парла си имаше и шокът не може да е оправдание. Що не се самообвини първосигнално, че не е обърнала внимание на сигналите.
Дядото и на онова дете обеща семейство и ще защити Чънар с всички позволени и непозволени средства. Мисля, че ще държи ключа и за разплитането на случая около Зафер като му дойде времето.

# 340
  • София
Здравейте, момичета!
Алекс хиляди благодарности за преводите и на всички момичета за интересните постове.
Нямаше да пиша преди  новия епизод, но сънувах ужасен кошмар -  абдала Зафер с пистолет в ръка  тича като луд,  а аз  се мъча да го спасявам в Украйна. Хич не искам да го спасявам, но  крайно време е вече да излиза на светло неговата смърт и да се приключи с тази загадка. Все си мисля, че това не е основния проблем, който Енгин присмъртно затагва на  Джейлин, защото проблемите започнаха със смърта на Инджи и разкриването на убиеца. Кой е този "баба" нейния ли, неговия ли или някаква алегория ? Дано по скоро се разбере.
Eй така ги харесвам:
Хубав ден ви желая в очакване на новия епизод и загадки. Бъдете здрави.

# 341
Здравейте !

Гости, Алекс - да кажа Благодаря

Аз още от сега потривам ръце в очакване как Ългаз ще захапе Чънар и Метин.
Да го видим как ще действа като прокурор сега.
Стига е критикувал Джейлин. Обаче Метин пак се прави на - ни чул, ни видял
Сериалът ни е кримка и затова ще има още дълго време да броим трупове и да преследваме злодеи.
За мен интерес събуди отново Йекта - защо се беше запенил толкова и на кого. Замисля той отново пъклен план.
Помните ли колко години е бил в пандиза Мердан, че нещо не ми излизат сметките с годините на детето. Ама нали сме свикнали с нези недоделки в сериалите та явно - няма значение.
За довечера съм почистила ложата и съм готова да скоча в нея с пуканки и още нещо
При мен - слънце и затова излизам на разходка !
За всички вас - спокоен ден

Последна редакция: нд, 13 мар 2022, 11:49 от Dimeto_M

# 342
Димето, по спомени, Мердан беше в затвора 10 години. Но той е влизал и излизал. Кога е убил онзи изрод бащата на момченцето не се каза. Едно е ясно, подготвял е внимателно  момента, в който ще го представи на семейството си. Беше много мил и грижовен с Гьоркем, точно както един дядо трябва да се държи с внука си. На мен ми харесва образа на дядо Мердан въпреки тъмните му страни и предупреждението на професорката, че е много опасен. Но в сериала кой е базопасен ми кажете? Освен това ни подготвят явно да очакваме неочакваното. Що се отнася до Мердан, той внимателно избира битките, в които да се включи. Ако стане доста напечено може и да се намеси. В случая с Чънар е добре да не го прави, защото момчето постоянно се замесва в някакви тъмни истории и всеки път му спасяват кожата и така свикна. Време е да порасне и да разбере, че е опасно да се дружи с хора като Сердар. Докато  не си научи урока постоянно ще попада в сходни ситуации.
На мен ми е интересно защо с такъв фанатизъм Йекта преследва Джейлин. Защо толкова иска да я види зад решетките? И оттук ще излезе нещо. Може и Джейлин да се окаже не това, за  което се представя. Станаха доста случаите, в които Ългаз я хваща в лъжа. Поведението й си има мотиви, разбира се, но не знам какво ще излезе оттам.  И в живота никой не рита по някого без причина. Thinking

# 343
Привет!

https://www.instagram.com/p/Ca4doI5IChM/

Точно уговорката между Енгин и Йекта не сме я чули и е напълно възможно това да е било желанието на сина - ако нещо се случи с него, баща му да вкара Джейлин в затвора.
Защо Гюл изгори писмото от Зафер? Възможно ли е да е разбрала за фалшификацията?

От  Hürriyet - През лятото Пънар ще снима нов проект "Star - Звезда", вероятно за Дисни+. Тя ще е в ролята на известна жена, а Ураз Кайгълароолу - полицай.

# 344
Якут Flowers Hibiscus за Мердан и "битките" му точно записах поста си и видях,че ти много точно си го отразила. И аз съм на същото мнение за него.
Цитат
На мен ми е интересно защо с такъв фанатизъм Йекта преследва Джейлин. Защо толкова иска да я види зад решетките? И оттук ще излезе нещо. Може и Джейлин да се окаже не това, за  което се представя. Станаха доста случаите, в които Ългаз я хваща в лъжа. Поведението й си има мотиви, разбира се, но не знам какво ще излезе оттам. И в живота никой не рита по някого без причина
Наистина защо е този маниакален стремеж да окалят Джейлин от всички страни. И дали Йекта знаеше за плана на Енгин да поръча убийството си. Това е доста интересно.
За записката с проблемите - явно има първоизточник на създалите се ситуации. Кой или какво ще да е ?  И дали ще ни го разкрият до края на сезона.
Гюл и писмото - наистина много интересно е,че изгори писмото дали е само от яд ,че Зафер пак ги е изоставил или има нещо друго ?
Ей, този сериал ме направи направо параноичка с тези подозрения, съмнения и ровичкания а бях се приготвила за разходка. но стига.... чао-о-о-о-о

Общи условия

Активация на акаунт