Отговори
# 345
Тръпки ме побиха на предположението, че Джейлин може да не е това, за което се представя.
Посивиха й образа достатъчно.
Иначе какво - Ългаз или ще трябва да се самоубива, или да се ожени за Парс.Grin

# 346
  • Плевен / София
Привет!

Точно уговорката между Енгин и Йекта не сме я чули и е напълно възможно това да е било желанието на сина - ако нещо се случи с него, баща му да вкара Джейлин в затвора.

Чак пък толкова Йекта да се впрегне да изпълнява последно желание на син, който приживе е тормозел и не го е зачитал за нищо ми се струва пресилено...Нещо друго ще изкочи от тази дупка...

# 347
Стоп кадри от клипче от Али - днес нали снимат. Наоколо са кораби, сняг.
Дали някой не заминава за Хаити Wink

# 348
  • Кърджали
Да заминава едва ли...
Но явно кораба от Хаити се връща и ще разберат че Зафер никога не се е качвал на него...

Сутринта тази новина за нов проект с Ураз и Пънар много ме зарадва. Пънат няма да почива май лятото, но се надявам че ще имаме още нещо хубаво за гледане...

# 349
Защо Йекта напада най-вече Джейлин?
От това, което до сега ни е показано, тактиката на Йекта е да напада, когато знае, че е уязвим. Сигурно е, че е адвокат на мафията. Не може да не е наясно, че приятелството й с Енгин, й е дало някакви козове срещу него, тя го познава и по отношението му към Енгин, и по отношение на Лачин. Уязвим е още от делото срещу Зафер, защото като адвокат всъщност ... го е вкарал в затвора. Има и още нещо, което прави впечатление. Йекта е наясно, че Парс и Ългаз са истинските му врагове. Но с тях му е трудно да се бори, затова търси слабите им места, а те са Джейлин  и Нева. А и е свикнал да подценява и потиска жените. Това е моето обяснение.

# 350
  • Плевен / София
Защо Йекта напада най-вече Джейлин?
От това, което до сега ни е показано, тактиката на Йекта е да напада, когато знае, че е уязвим. Сигурно е, че е адвокат на мафията. Не може да не е наясно, че приятелството й с Енгин, й е дало някакви козове срещу него, тя го познава и по отношението му към Енгин, и по отношение на Лачин. Уязвим е още от делото срещу Зафер, защото като адвокат всъщност ... го е вкарал в затвора. Има и още нещо, което прави впечатление. Йекта е наясно, че Парс и Ългаз са истинските му врагове. Но с тях му е трудно да се бори, затова търси слабите им места, а те са Джейлин  и Нева. А и е свикнал да подценява и потиска жените. Това е моето обяснение.
Видяхме, че психическият тормоз над Личин е по страшен и от физическия.

# 351
Възможно е да се завърти вече около Зафер - крайно време беше. Щом са снимали и "кораба от Хаити" .
Йекта е абсолютен гадняр спрямо Джейлин - да , възможно е да е някакъв негов комплекс. Може да е импулсивна и първична , но е умна. Тя е създала кантора с Енгин - не е искала да работи с него. Не е страхлива каквато е Лачин. На мен ми е странно защо пък Зафер толкова му имаше вяра....
Аз харесвам образа на дедето - професорката беше казала на Ългаз че той винаги идва с нещо наум. Навярно влезе отново в семейството за да остави момченцето при тях. Няма къде другаде.
Надявам се че довечера ще има озвучка.

# 352
  • Кърджали
Гледам вчера днес снимали "на много интересни" места - кораба, болница, в гората с криминалисти и нещо по пътя..
24тс серия окей, ще я видим,25та ще е удар след удар май...

Последна редакция: нд, 13 мар 2022, 16:11 от Aлекcандрa

# 353
Преводът онлайн ще е със закрит достъп - пише го в последния коментар.

https://vk.com/ayturkofficial?w=wall-120644984_297611

# 354
  • Плевен / София
Преводът онлайн ще е със закрит достъп - пише го в последния коментар.

https://vk.com/ayturkofficial?w=wall-120644984_297611
Жалко....Дано Легенда остане неплатена, че ще ме откажат да гледам онлайн турски сериали....

# 355
  • Кърджали

Хаштага тази вечер е #Yalan - лъжа
"Колко много лъжи са изречени на този свят; някои на глас, някои написани, някои нарисувани, а други с мълчание"

# 356
Още от 24 еп. - младежите зад решетки.

https://www.instagram.com/p/CbCcfuYIimB/

И още - Осман и Айлин в процедура за развод.

Последна редакция: нд, 13 мар 2022, 18:10 от jupetrov7

# 357
  • Кърджали
Yargı team

# 358
  • Плевен / София
Според мен Айлин е в правото си да иска развод....

И още - Осман и Айлин в процдура за развод.

Интересно Ългаз какво прави там....Той нали вече е прокурор...В бракоразводните дела няма нужда от такъв...

# 359
  • Кърджали
И според мен Айлин напълно е в правото си да иска развод
Но тези снимки май са свързани със арестуването на младежите и разпитите.. Парла е непълнолетна и трябва да съобщят и на родителите ѝ

И двамата прокурори през обектива на адвокатката ни

Общи условия

Активация на акаунт