🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 2 (27.02 - 06.03) 🌴

• 29 015
  • 621
  •   1
Отговори
# 120
Ето това ме изненада мен.
Странен и на пръв поглед добър ход на Анелия, да "дръпне" настрана гласът на Зоран.

Имах такива мисли, че си струва да се "спаси" Зоран.
Интересно е към кого ще се насочи спасението на Ифугао от Ганка-Анелия-Мила. С нетърпение очаквам разговора им за съвета след рекламите. Аз бих заложил за Маргото или Зоран.

Последна редакция: пн, 28 фев 2022, 22:33 от Bengun

# 121
  • София
Да. Обърна се.
Ето го, Илиан глупака. Гласува за Ванко и това сигурно ще му коства оставането.

# 122
Достойно си тръгна Илиан, но наистина сглупи, гласувайки за Ванко, трябваше за Георги и хем разбра, че много ще гласуват за него.. Sad

# 123
Глупава игра на Илиян, няма спор.

# 124
  • София
Кофти за Илиян. Бяха го нарочили от началото.

Но и да беше гласувал за Жоро щеше да е 5 на 4, пак щеше да е пътник.

# 125
Карин ще става от Ифугао 😂

# 126
Дано поне Илиан победи Ивана!! Аз също не разбрах за какво точно са го нарочили..

# 127
  • София
Бил интригантствал много. Дадоха на няколко пъти, че се карат с Ванко. Явно ги дразни с нещо, ние не разбрахме много добре...

Като видях утре играта, то май Ивана пак ще спечели. Това си е женска игра по принцип.

Според мен ще пленят играч от противниковия отбор. Това е в кутията. Много е рано за пренареждане на племената, ако изобщо има такова.

# 128
  • София
Радвам се, че Жоро се спаси! На мен отначало ми е симпатичен и изобщо не ме интересува, че "нищо не върши", даже ми стана забавно, че като го пратили за дърва за огрев, той донесъл китка. Smile Тези две момичета, които не различавам - Йо и Бо, май са силни само на думи, наистина имаха шанса да отстранят Александра, но не би.

Последна редакция: пн, 28 фев 2022, 22:37 от La Vikinga

# 129
Хубав епизод.

# 130
Мисля, че утре пак Ивана ще победи. Женска ми се вижда играта. А това с краденето на участници не ми харесва. Нещо доста нещица този сезон почват да ми напомнят на ИВ, а това не е добре.

# 131
  • София
Поредният доста добър епизод! Това е първият български Сървайвър, който вдига играта на съвсем друго равнище... Става все по-непредвидимо и по-интересно! Много съм доволна!
И Дяволче, благодаря за темата - перфектно си я оформил.

# 132
Анелия по свое решение ли спаси Зоран? Или е било съгласувано, но не ни дадоха. Защото нещо за Доктора говореха сякаш...

# 133
Да, сезона е на ново ниво спрямо предходните като качество на играта, която играят играчите. Много по-близо е до американските сезони, отколкото до предходните наши.

# 134
Май по свое и това ме изненада мен лично. А той беше просто потресен. Сам каза, че е труден и сега ще е “влюбен” в Анелия дълго.

Общи условия

Активация на акаунт