🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 2 (27.02 - 06.03) 🌴

• 29 016
  • 621
  •   1
Отговори
# 135
Да, коалицията им и цялото племе се спря на доктора.
Зоран беше нейно еднолично решение. Затова и мен ме изненада, въпреки, че аз от самото начало си мислех точно за Зоран или Маргото като обекти за "спасяване".

# 136
  • София
Анелия по свое усмотрение спаси Зоран.
Защо, сигурно ще обясни утре (ако реши).

Обаче видяхте ли как Йо, Бо и Жо имаха резервен план и веднага анблок гласуваха срещу Илиян, на сигурно, защото не се знае, знае ли се... Разбрали са, че Карин и Ванко твърдо ще гласуват за Илиян, защото не могат да го понасят и ако те бяха гласували за Александра, то рискуваха Жорката.
А пък Александра на свой ред калкулира всичко много точно и рискува, запазвайки идола си, а си беше застрашена и тя не знае колко много. Евала.

Просто съвет за пример!!!

Единствения, който сглупи беше Илиян, давайки празен емоционален вот (но реално без значение при вече краен резултат, но грешката си остава).

# 137
А защо в крайна сметка се спряха на Илиан, а не на Доктора се питам? Карин, Йо и Бо му се извиняваха, докато гласуваха за него....Защо го предпочетоха пред Доктора? Може би са се притеснявали Алекс дали няма да му даде имунитета си?

# 138
Анелия самосиндикално реши май, да, Жоро уж бяха избрали, но ще видим дали и как ще се аргументира пред племето.

Играта на Ивана Джоли и Илиан май няма да е просто за баланс... Не искам хич да я гледам повече! И серията започна с нея, събличането и влизането й във водата по монокини.. айде, нямаше нужда..

# 139
Обаче видяхте ли как Йо, Бо и Жо имаха резервен план и веднага анблок гласуваха срещу Илиян, на сигурно, защото не се знае, знае ли се... Разбрали са, че Карин и Ванко твърдо ще гласуват за Илиян, защото не могат да го понасят и ако те бяха гласували за Александра, то рискуваха Жорката.
А пък Александра на свой ред калкулира всичко много точно и рискува, запазвайки идола си, а си беше застрашена и тя не знае колко много. Евала.

Просто съвет за пример!!!
Красота. Точен разбор, поздрави.

# 140
  • Другата България
Аз доста неща исках да кажа, че вече избягвам да пиша по време на предаването - разсейвам се, обаче Куку и в частност Пипи, ако продължават така, ги виждам на финал. Поне Куку. Ей това е, ей това е Сървайвър - да си гОла вОда като физически данни, да не участваш в игрите, обаче на етаж две да имаш точно колкото трябва и точно когато трябва. Евала на Йоана, Парвати да ѝ диша праха. Ако така продължава, ще стане еталон за сървайвър.
А Пипи така точи лиги по доктора, горкото Пипи, ама кАжи честно - едната до другата....база за сравнение няма. И заради това какво - да изгоним силовия играч Алекс, за да остане кльощавото Пипи, в което така или иначе доктора няма да се огледа, ама пък и Алекс ще е навън. Мотивът на мен ми куца, те ако ще се гаджосват, навън ще го направят независимо от Бо, Йо, По и сестрите им.

# 141
Ще трябва пак да си пусна на запис обсъждането по двойки, тройки и четворки в Ифугао! Simple Smile

Последна редакция: пн, 28 фев 2022, 22:50 от Гарганела

# 142
  • София
EdelV,
по какво ти прилича с ИВ, уф? Аз не виждам никакви допирни точки на този етап. Особено при гласуванията, въпреки че като гласуване този трети сезон на ИВ беше на ниво в сравнение със сезони 1 и 2. 🙂

Гарганела,
Доктора никога не е бил застрашен. Доктора е харесван от Жо (колеги), Йо и Бо (особено), а и е силен в игрите.
Дилемата за тях беше Илиян или Александра. Илиян беше план Б, а защо помилваха Алекс, виж предния ми пост. 🙂

# 143
е защо дадени игри се наричат "женски". Да не би предната да е непосилна за мъж. Разбирам да искат от него да се провре през иглено ухо , ама кое не може да направи -да вдине дървените пръчици или не знае колко е 20 см .

# 144
  • Другата България
А защо в крайна сметка се спряха на Илиан, а не на Доктора се питам? Карин, Йо и Бо му се извиняваха, докато гласуваха за него....Защо го предпочетоха пред Доктора? Може би са се притеснявали Алекс дали няма да му даде имунитета си?
Доктора не е бил застрашен, изобщо.
Беше Илиян, всъщност Бо и Йо искат главата на Алекс, и искат да си иде с идола в джоба, затова направиха така и говореха така за Зоран - че искат уж него да номинират, за да си мисли Алекс, че не е застрашена и да не гърми идола. А Илиян им беше план Б. И когато Анелия, която всъщност също според мен поне спаси Зоран заради фалшивата опасност за неговата глава /Зоран го подхвърли на съвета, но знаеше, че не е в опасност/, тия двете, ведно с Карин моментално минаха на план Б - Илиян. Защото вече знаеха, че ще има още гласове за него,  така спасиха и Гогата. Който според мен благодарение на тях ще се задържи, защото им трябва като глас, иначе е пътник.

# 145
Само като се замисля каква сила и контрол върху играта на племето ще има човек от другото племе когато останат пет-шест човека ...

# 146
  • София
AuroraBB, ами защото ми се видя изометрия. Има едно такова висящо мнение, че жените са по-добри на баланс. То си е като легенда. Върви и с това, че жените са по-добри на пъзели от мъжете. Нещо което беше разбито на пух и прах от Дечо и Вальо в сезон 3 на ИВ.

Апропо като стана въпрос за Дечката, да кажа, че излезе епизод 3 от Надкаста с Туджаров и Неделчо и нямам търпение да ги чуя какво мислят. 2 часа и малко е, ще си го пусна след Живите мъртви. Simple Smile

# 147
Merri_An, чудесно обяснено.. Жорко ще го гледаме, сигурно и ще се реабилитира. Той си каза и че е гледал да не пречи и да не яде много.. Чакаме и да се трансформира. Simple Smile И ще започне и да помага повече..

# 148
  • Другата България
Този съвет за мен беше еталон, а още са на ранен етап.
Не ми се мисли какво ще е нататък. Браво, динамиката ми харесва, продължавам да не харесвам Бо-то и Йо-то, обаче шапки долу за стратегическото им мислене и методите, с които действат.
Иначе като цяло, готин епизод. Не очаквах наистина Ифугао да победят, те пък взеха, та ме опровергаха. Блестящ Драго, но това няма да го спаси. Щом и невинната, пардон, "невинната" Мила отсече, че следващия ще е той.....май не ѝ се получава театрото вече на милата Мила. А всъщност Драго може да им е по-цЕнен от Ивайло, чисто физически за игрите, защо са се лепнали за тоя хърбалет не разбирам. В това племе женската коалиция е бетон, Джулия/ана във всеки момент може да я придърпат и нея, въпреки, че е самосиндикална донякъде /когато ѝ изнася/, а и е против футболистчето, но ако им е нужна, ще я обработят със сигурност.
От ден 1 съм фен на Анелия, продължавам да съм, за мен тя ще стигне много напред, такова усещане имам. Мъжете още са ми мътни, Милен е основно силов играч без мисъл и смисъл, а Денис май е свестен, кротък, или поне не сме видели още другото му аз.
Ивана изглежда потресаващо, ама много потресаващо. Силикона ли е изтекъл от джуките ѝ, кожата ѝ е на някакви петна и лунички, без грим и макиаж е дори страшна, ако те срещне в тъмното И с това мачете в ръце ходеше като Торанага сан, размахвайки го наляво надясно, без никаква идея какво е това нещо, за какво служи и какво да прави с него. Комична история, обаче като гледах промото и аз мисля, че може да остане и след следващата битка с Илиян. Дано е подвеждащо.

# 149
  • София

Survivor - епизод 4 (28.02.2022)

Общи условия

Активация на акаунт