🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 2 (27.02 - 06.03) 🌴

• 28 626
  • 621
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Все се каня да споделя,но видяхте ли включването на Димитър Касабов-Сървайвър5 в сериала 'Лъжите в нас" Simple Smile
Че си беше и епизодочна роля,но той нали е актьор все пак,няма да стои статист.
Аз го харесвах.

# 496
  • София
Да, гледах го.
Той си е актьор, да. И друг път се е снимал, но май няма някоя главна роля, поне не помня. Simple Smile

Последна редакция: чт, 03 мар 2022, 19:07 от Diavolo

# 497
  • София
Прекалено рано почнаха с промяната на племената, което не е добре, а предполагам, че и следващата седмица ще видим ново "разбъркване".

От позитивна гледна точка не може да се отрече, че този сезон значително се разграничава от нагласата "Бързи, смели, сръчни", с която се отличаваха както участниците в предишните сезони, така и доста от почитателите на предаването. Най-после някой е светнал Евтим Галошев, че Сървайвър не е спортно състезание, а преди всичко социална игра с елементи на спорт.

Като говорим за екипа продуцент/водещ, за мен е ОГРОМНО разочарование, че отново сме в ръцете на Галошев/Карамазов. За провинциалното (като манталитет, не произход) момче Евтичмо единственото, което трябва да се каже, е едно голямо "Благодаря" (не пропускайте сарказма) за това, че той заедно с дружката си Слави Трифонов имат една от най-големите заслуги за опростачаването на нацията през последните 20-на години на криминалния преход. За нарциса Владимирчо какво друго да се каже, че е абсолютно неадекватен като водещ, и крайно отблъскващ с надменното си поведение от типа на "аз съм гУлемия интелектуалец, кой е като мен"...

# 498
assenovt, тук няма да намериш единомислие по отношение на Карамазов! Сигурно ще си единствен, който смята така..

# 499
  • София
assenovt, малцинство сте на това мнение, масово Карамазов е харесван като водещ на Сървайвър и желан такъв. На мен също много ми допада как води.

# 500
  • София
Това е музиката на Сървайвър, аз също я търсих преди няколко дена, тъй като я бях забравила:
https://www.youtube.com/watch?v=g1-as6sh_IU
Прекрасни спомени. Първият Сървайвър, който гледах беше всъщност втори сезон на американския Сървайвър - помня Джери и Колби, беше в Австралия и ми беше много интересно. Бях малка, може би първи клас, помня, че го даваха по AXN със субтитри, не съм съвсем сигурна за телевизията, но знам, че беше със субтитри. А по време на втория български Сървайвър толкова се бях запалила по играта, че си бях свалила оригиналния саундтрак като mp3 файл и още го пазя в MediaFire:

https://www.mediafire.com/file/r67ylfwbvgqxg4m/Survivor.mp3/file

Новата музика не е лоша, просто първата е толкова емблематична, че прави трудно приемането на всяка следваща. Кара те да чувстваш някакъв адреналин или да си се представяш като участник, докато гледаш интрото, не знам... Smile

И относно този сезон: Амелия-Мира от първи сезон на "Игри на Волята" в IG story е споделила, че преди време Иван (хирургът) е блъснал нейна приятелка с колело и не е спрял, за да ѝ окаже помощ.

Последна редакция: чт, 03 мар 2022, 19:03 от La Vikinga

# 501
И аз почнах от втори сезон,точно по АХN го даваха.И се влюбих в Коуди 😂,после в Ози,Джей ти и страхотни сезони бяха.Музиката е уникална и емблема,въобще не знам защо са я сменили.

# 502
Да, много надъхващи са музиката и кадрите.  А сегашният сезон ми минава някак като на седянка и непрекъснати преговори.

# 503
И аз гледах американските сезони по AXN 🙂.

Спомних си музиката, по-хубава е наистина. Но и сегашната я бива.

Гледах новото промо по БТВ - Бонток ще търсят нов идол, Зоран се е разтъжил нещо и плаче. Ивана и Маргарита висят, но трябва да уцелят някакви дупки.

# 504
  • София
Пусната е нова анкета

Имате всичките 18 опции, но може да използвате и само 1.
Всичко е по ваша преценка. 🙂

# 505
  • София
Гласувах за Джулиана, Ивайло и Ивана. Симпатизирам на двама - трима, но другите са ми безразлични - засега само тези трима души са ми неприятни.

# 506
  • София
Много хора не харесват Маргарита, аз съм също негативен по отношение на нейната личност, както и начин на игра. Вината обаче не е на Маргарита, а на този, който я е избрал да участва. Няма нищо лошо в това да имаме играч - представител на ромската общност, това дори е похвално (макар и не всеки да е на това мнение). Защо обаче това трябва да е индивид, показващ най-лошите черти на ромите - простотия, злоба, агресивност, "аз съм винаги жертва" и т.н.? Това не увеличава зрителския интерес, а поражда негативизъм и дори омраза. Наистина ли Сървайвър има нужда от такива емоции?

Същата история бе и през 2014, 5-тия сезон, когато някой с манталитета на Галошев ни беше натресъл отвратителната простакеса Йори (ромката от гр. Левски). Тогава се надявах такъв участник в Сървайвър да е изключение, но уви - сега имаме Маргарита... Дано поне никога повече не видим втора Пранджевица!

# 507
Маргарита ромка ли е?

# 508
Аз пък имам мнение, което знам, че хич не е популярно, но във финала на сезона с Ива Пранджева, подкрепях нея. 😁 със сигурност не ми беше цялостния фаворит, но на финала бях твърдо за нея.

Колкото до произхода на Маргарита, то и сестра й във "Фермата" беше с такъв загар, но не мога да кажа със сигурност дали са от малцинството.

# 509
  • Sunshine state
Маргарита ромка ли е?
Ами уж не е, ама на таказа прилича.

Общи условия

Активация на акаунт