🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 2 (27.02 - 06.03) 🌴

• 28 633
  • 621
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Ехаа,един път наблюдател,втори път наблюдател и вече може да предаде лично поздрава си на Пейо Simple Smile
Маргото се е подготвяла за фермата-как им строила,как им готвела ,как се счупвала да играе-майка закрилница.
Ивайло е гледал и е стигнал до "успех в живота" Simple Smile
Вече е сигурно,че коалицията се "намери" и имат още кой да отстраняват.Дано не се отпуснат.
Сега ще им вкарат нов идол,нали? А защо им пуснаха на Ифугао следа също не разбрах.
Но епизодът беше фантастичен,ще го гледам пак Simple Smile

# 481
Ами ако Мила и Сами не са в отворена връзка, както се твърдеше, тогава ми е странно как Мила се увива около доктора, доста си се бяха овъртолили. А пък нейното обяснение "ми то всички спим заедно" беше един път. Ако пък със Сами специално са се уговорили да се пуска на мъже, просто си е гнусничко. Също така разбирам, че Сървайвър е социална игра и се играе хитро, ама все пак никога не мога да симпатизирам на хора, които никакви ги няма на игри и като умения, обаче с хитрост, интриги и лъжи се пробутват по-напред (визирам двете болонки)

# 482
И аз не мисля, че Йоана и Борислава могат да спечелят играта само с мозък и хитрина, но пък могат да играят ключова роля в играта и да изпъдят доста играчи, които на хартия са силни, а и да стигнат до обединяването на племената, което ще значи, че ще имат вот на финала. Вече в тази фаза на играта нещата ще са много по-чувствителни, така че ако някой като Ивайло (ако изобщо стигне дотам) си мисли, че с някакви коментари тип "успех в живота" към всеки евентуално напускащ ще просъществува, то тогава жестоко се е излъгал.

# 483
  • София
Мхмх, ще видим в понеделник, но да от промото изглежда да е игра пак за по-лек с килограми участник! 😣
Защо не дадат игра в която Ивана няма хендикап? Ето това започва вече да ме дразни и стои като трън в петата този сезон. Игрите трябва така да са направени, че да няма някой предимство. Може и така да е и да не са целяли това, но аз виждам едно тикане напред на Ивана Джолито. С нищо не е интересна, на острова трябва да отиде човек, който е сръчен в ръцете и може да оцелява, а не тази джукеста примадонка.
Защо не дадат борба в калта, хм? Айде, да си го кажем???

Илиян е при Ваня.
5 кг. е свалил за има-няма, 9 дена.
Илиян се е познавал с Ванко от 15 години и от реалния живот и от там още не се харесват. 😮
Фаворити на Илиян за спечелване на формата: Иван и Маргарита.

Survivor зад кадър: Епизод 5 - Среща с втория отпаднал участник Илиан

# 484
  • У Диспансера ...♥♥♥
Йото и Бото, имат късмет че такива кухи лейки имат насреща си. Някой малко по умен и ще им разбие коалицията. Тия другите ако искат да останат в играта, обезателно трябва да ги изгонят.
Анелия пък сама си решава там и те пак нея пращат, племето ѝ🤦🏻♀
Никакъв стратегически ход не беше според мен това, ами емоционално си реши да защити Мила, понеже се сближиха като бяха едно племе. Помисли си че гласуването ще е между Ивайло и Мила, та реши да спаси Мила, за да намаже ските на Ивайло, понеже не знаеше че има тотем.
Идват и ти казват, че ще гласуваш за теб и ти веднага се хващаш, тъп да вдлъбнат тоя Ивайло.
Вече всеки ще знае, че намери ли тотем трябва да си трае.

# 485
  • София
Аз мисля, че Мила имаше реален шанс да си тръгне. Мисля си, че им беше първи избор пред доктора, поне така звучаха и имаше логика. Милен мисля, че също щеше да гласува за нея. Той искаше да гласува за някой от Ифугао.

Анелия едва ли ще има проблеми, че е сменила кой да спаси, защото тях ги интересува да си тръгне силен. Затова е изпратена да мисли намясто. Те не знаеха как са се разпределили, целта им беше да защитят някого, така че да си тръгне някой силен. Е, Маги е по-силна физически от Мила или Зоран. Мила и Кари са на едно ниво, докато Маги е по-силна физически. Разбира се, Анелия я защити, защото са и коалиция, не се знае кога пак ще ги разбъркат или обединят.

Ако Ифугао са умни, ще изпратят следващият път друг, защото Анелия не им разказва всичко.

За Мила и Сами, имаха подкасти, Сами каза, че съжалява, но били заедно от един-два месеца. Били се разбрали повече без отворена връзка, но това беше преди година. Сега като я гледам Мила, съвсем целенасочено си се търка в доктора. Затвърди коалицията.

За имунитета нямаше как да ни го покажат, защото не са го снимали. Някои сцени са фалшиви, като например как Ивайло намери имунитета. Пресъздаде го за нас, но си беше видимо, че го е намерил по-рано. В случая нямаше как да разиграят такава сценка, защото Ивайло щеше да разбере, че те вече знаят за имунитета му. Той наистина се изненада. Ако знаеше, щеше да се досети, че го подхлъзват да го използва.

# 486
Да забравих да коментирам снощи , покрай негативните отношения и малкото позитив . Наистина много мило от страна на Ифугао приобщаването на Георги. Знам , че е хубава вечеря преди да ти резнат зелката, но все пак беше много приятно за наблюдаване.
Искам да изкоментирам така като аз го усетих оправданието на Карин за сандвич гейт . Не мисля е имала предвид , че стихчето на детенцето е глупаво или нещо от сорта. По скоро , ако беше усетила , че на детето му е много тъжно или е стресирано от липсата на баща си , щеше да се откаже , но детето беше в добро настроение и радостно , та за това предпочете да утоли глда )))

# 487
Ами ако Мила и Сами не са в отворена връзка, както се твърдеше, тогава ми е странно как Мила се увива около доктора, доста си се бяха овъртолили. А пък нейното обяснение "ми то всички спим заедно" беше един път. Ако пък със Сами специално са се уговорили да се пуска на мъже, просто си е гнусничко.

Е, то това "твърдение" е на база следене в ИГ за последната година. Grinning Хич не е кано да е от кухнята на връзката им. Rolling Eyes Да не забравяме и че всичко може да е предварително договорена стратегия.
Вече започна да става наистина интересно и нямам търпение да видя какво ще стане с хитрите свраки, които си показаха рогцата и вече всеки с повечко акъл ще си има едно наум за тях.

# 488
  • София
Имаше въпрос за новия скрит идол в Ифугао.
Сори не помня кой беше и не ми се търси сега, т.е. не мога да цитирам конкретно име.

Не е задължително идола да е само един, може да са няколко.
Понякога има и фалшиви идоли. Примерно някой може да си направи фалшив идол и да излъже останалите, че е истински...

Та, нали прекроиха племената. Следователно е логично да пуснат нов идол в обръщение.
Т.е. ще има два идола в Ифугао. По тази логика и в Бонток трябва да пуснат два идола. Играния от Ивайло + още един, нов. Да видим дали ще стане така (би трябвало).

Милен е на гости на Юлиян, явно са дружки и може би за това Юлиян реагира така остро срещу Карин и Марга за видеото с дъщеричката му. В стори, Юлката се кефи как надцакаха Марга и я изритаха от племето.

Туджаров хвали снощния съвет, който наистина беше велик. 🙂

Внимание, не е за гнусливи хора!

Жорката си яде/чисти......
бляяяяяяяяк!

# 489
Аз Жорката вчера го гледах как си гризе ноктите и не можах д аповярвам на очите си. Как изобщо се сгъна така точно той?!

А, всъщност Бо-то е доста застреляна без Йо. Слушка, какво Йо ще нареди и това е, няма присъствие нито в игрите, нито в стратегиите.

# 490
И аз забелязах Георги с ноктите снощи. 🤮

Ганка и Джулиана намериха жокера за идола.

По повод нещо написано по-нагоре Ганка, когато разказваше за шапката на дядо си, каза, че те с баба й са я отгледали. И на мен ми стана мъчно.

# 491
  • София
Аз разбрах по друг начин инструкциите за идола, според мен бяха за същия идол, който вече беше в Ивайло. Той не го беше изиграл още и не го беше обявил, така че другите би трябвало да продължат да го търсят, затова и имаше втора следа. А тя беше, че е на дърво. По този начин уж не издават, че е намерен вече.

А няма общо с този на Александра, защото нейният беше намерен на територията на Бонток, а всички знаят, че има един и на територията на Ифугао, който не е разкрит /докато не се е издал Ивайло/.

Може и да не съм права, де, ще видим дали ще намерят нов, само си разсъждавам, но би трябвало да няма нов за Ифугао, а да има нов за Бонток.

# 492
Аз лично не помня в сезон повече от един идол на племе.Изрично си пишеше в подсказката,че жокери ще има докато не се използва.Ще върнат само на Ивайло в играта,вече кой ще го намери ще видим.Мен ме дразнят арбитрите,дано не е до края така,някой гледал последните американски сезони да каже имало ли е такова вмешателство и там.

# 493
  • София
Жорката някакъв проблем ли има.Хич не е глупав инак.Малко ми напомни как Мани като си смени племето,стана бяла и добра,че дори започна и да плува Simple Smile
Мила също коренно се промени.Не знам,това ли е бил нейният алианс или Иво и Мага органически я дразнят,но страшно си противоречи.Категорично не ми харесва това,че не е честна със зрителя.
Първо го играеше сила и чест,после игра с Иво,сега е против него,пък искала да се докаже на новото племе,пък не обичала шушукане...И накрая стигна до толкова изтъркан и ретро номер да се закачи за силен мъж(все едно тя е немощна) и не знам това докъде ще я доведе.Защото никой не обича подобен род гаджосвания по формати и абсолютно винаги е наказана жената.

Относно идола аз питах и не мога да си отговоря още,конкретно за Ифугао.Значи там Алекс има,а им спускат следа.Като я изчетоха тази следа все едно беше за идола на Иво-пишеше ,че е някъде под небето сгушено-тоест на дърво.

# 494
  • София
Хмм, може и така да е, има логика.
Един вид от продукцията ги пускат по пързалката? Лошо няма, ще видим в понеделник. 🙂

след седмица 2

++
Анелия

+
Мила, Ганка, Йо, Денис, Иван и Ванко

=
Милен, Драго, Жоро, Карин, Бо и Алекс

-
Зоран, Ивайло, Марга, Ивана и Джулиана

При мен има размествания. Може би е рано още за два плюса, но искам да похваля Анелия, която хем играе умно и правилно, хем се раздава и в игрите, а и чисто визуално ми импонира. Сладурана е, абе готин човек отвсякъде.
Всички останали на плюса ги харесвам по различни причини. Може би Ванко най-малко от тази компания, но засега ми е там.

Карин изпадна от плюса след като се натъпка със сандвичи като ламя, а и това с дъщеричката на Милен не ми хареса. Или поне да беше намерила по-различни думи от тези, които използва в колибата за преговорите.

Минуса доста се понапълни. Ивана и Джулиана си имат сериозна компания.

Общи условия

Активация на акаунт