🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 2 (27.02 - 06.03) 🌴

• 28 633
  • 621
  •   1
Отговори
# 465
Този епизод беше тържество на интелекта над липсата на такъв. Затова и ми хареса.
Прочее при ВиК задачката интелект не се чувстваше нито при едните нито при другите.
Анелия ми харесва, писах го още отначало, но стига се прехласвахте със силния ѝ ход. Кое му е силното като тия си направиха каквото си бяха решили. Силен щеше да е ако им беше объркала плановете и бяха изгонили доктора.
Доктора им е най-силния човек на това племе (в главата и не само). Маргото те щяха ако не сега, то скоро така или иначе да си я изгонят. А и Маргото не е много силна в главата.

И на мен ми идват малко вповече гушканията на Мила.

Що се отнася до това, че операторите често фокусират на дупета - хах, надали е самонициатива. Направо си е режисьорска инструкция.

Смешно ми стана как им подават тема - сега говорете за любим предмет. (защото, нали знаят за шапката на дядо от въпросника който е попълнила Га). И всички дружно се заговарят за любимия предмет дето толкова ма толкова им залипсвал след 10 дни.

# 466
Абсолютно добър ход на Ифугао. Сега женските битки са на 90 процента спечелени от тях. Мила ли си избра Маргото за отбора и така си вкара таралежа в гащите

# 467
Абсолютно добър ход на Ифугао. Сега женските битки са на 90 процента спечелени от тях. Мила ли си избра Маргото за отбора и така си вкара таралежа в гащите
Мила избра Маргото в племето, да. Този факт, разбира се, беше веднага забравен от принципната и лоялна на племето си Марго! Wink

# 468
  • София
При дружното заговаряне за любимия предмет освен шапката ми направи впечатление и Карин с писмото от нейните познати. Писмото за нея е важно, защото е от близките, но също толкова важно беше и видеото за Милен, без значение какво казва детето, важното е че човека щеше да види дъщеря си. Карин ми стана противно още от момента, в който уж каза, че няма да казва на никой за амулета на Алекс и на секундата отиде и докладва. Няма лошо, това е играта, ама поне не казвай така, замълчи си. Неприятна ми беше още от Черешката на тортата, но не мога да си спомня с какво точно ме издразни там.

# 469
Искам Ивайло и Ивана един срещу друг на острова.

# 470
Напълни ми душата изгонването на Маргарита. Да се хванеш с Ивайло си граничи със самоубийство. Ако не беше влизала с коалиция с неправилния човек, нямаше да я пипнат. Просто си беше глупавото овчарче, събраха ги ново племе и всички разбраха, кой има имунитет. Маргарита трябва да я вземат в ЦРУ за разузнаване, но за пазене на тайна нз какво трябва да и направят. За мен най-силните жени са: Мила, Кари и Маргарита. Маргарита беше танка при жените с нея отбора отслабна много, но такъв им беше полезния ход от стеклите се обстоятелства. Тази номинация си беше надцакване с един куршум два заека. Ивайло и Зоран са капито, даже и да ги променят отборите отново и отново. Милен все още ми е любимец, напомня ми на Финдо при първото си участие, не се водеше по коалиции, а си гласуваше, както сметнеше за добре. Сега виждам 2 отбора с по три силни играчи:
Иван, Мила и Милен за единия и за другия Ванко, Кари и Драго, другите просто са за присъствие.

# 471
  • Другата България
Разбира се, че не е вярно.
Денис не е слаб.
Алекс и Анелия също.

# 472
Страхотно интро,с кеф го изгледах.Последните сезони не съм ги гледала,до 28 някъде 😁.
Сами и Мила участваха в смени жената след фермата и там казаха,че тя му е простила и са заедно и в отворена връзка.Вече в инстаграм как е не знам не ги следя.Мила хич не изглежда да тъжи за него,това натискане с доктора въобще не ми прилича на приятелско и невинно.Жив флирт си е отвсякъде.Вече какво не ни се показва е друг въпрос.

# 473
  • София
И на мен ми липсва старата музика на Сървайвър, но това е новия официален мотив така да се каже. Това е официалната музика в момента и нашите и да искат не могат/нямат право да използват старата. Ваня Джаферович го каза в едно стори. На него също не му харесва новият мотив.

Леле, страхотен епизод хора! Изобщо този сезон засега кърти и извозва. И е истинска находка за нашите географски ширини. 🙂
Изобщо не искам да гледам нещо подобно на ИВ или Фермата. Така и така ги гледаме всяка година и тази пак ще има. ИВ да си е за бързи, смели и сръчни. Нека Сървайвър си е Сървайвър, т.е. това което е по оригинален замисъл. Да има коалиции и неочаквани ходове, да оцеляват най-адаптивните, а не само физически силните. То по тази логика дайте само спортисти да каним, защото другите не са хора... Айде нема нужда.
Ето и самите игри са напрегнати и интересни, защото повечето участници са с изравнени сили и реално е трудно да се правят прогнози. В ИВ винаги сме имали доминиращо племе, което да мачка. Все едно така е по-интересно. Или да вземем индивидуалните битки, които в последния сезон на ИВ бяха на 90% или нагласени или пародии, защото всичко беше ясно още от вида на играта или участниците в нея и нямаше никаква интрига. На пръстите на едната ръка се броят топ битките в които наистина не знаехме кой ще победи и беше интересно.

Така да се върна на епизода снощи.
Единственото нещо, което ще му поречи да стане велик/легендарен е Ивайло. Ако той се беше усетил и беше дал идола си на Марга ги признавах. Нямаше да ми стане приятно, защото съм за петорната коалиция, но щях да го призная и него и всичко и всички. Направо за златния фонд отиваше. Но Ивайло още не е дорасъл, но нека не го съдим. За първи път имаме скрит идол, малко или много там на място се усещат различно нещата. Момчето не бива да му се подиграваме. Не ме кефи, дразни ме и мен колко е наперен, изкефих се как се наигра, но не мисля, че е глупак. Просто в конкретния случай по-умни от него го наиграха така да се каже, а той просто не е от тази екстра класа играчи. Но това автоматично не го прави слаб.

Анелия за пореден път разчете много правилно ситуацията. Аз лично очаквах да спаси Мила, защото са си дружки. Особено като чу как Ивайло и Маргарита я нападнаха, прецени, че най-добре е да си я запази, да не стане някой сакатлък. Прецени и че 4 гласа ще стигнат, за да успее коалицията в която е Мила. А и така или иначе мисията им е изпълнена. Елиминиран е силен участник. Ако беше спасила Марга, щеше да изгори Зоран, защото той беше вариант 3 на петорната коалиция. А според мен Марга е по-ценен играч от Зоран в битките, защото правеше разликата при жените. Сега без нея, племето е доста остслабено.
Така че браво за пореден път на Анелия! И тя и Ганка много ме кефят. Сладурани, невинни такива ама как само играят, хех. А и в игрите се раздават, особено Анелка. Не като Йо и Бо, които са силни само на единия фронт (по-важния).

Браво на Жоро за идеята да загребват веднага вода, но не мисля, че това реши играта. По-скоро искаха да му повдигнат духа, което беше много мило от всичко в Ифугао. А бамбуковия улей реши всичко. Момичетата се оказаха по-съобразителни от Зоран/Йо/Бо.
Всичко останало сте го казали, няма какво да добавя повече. 🙂

# 474
  • София
Ах, тази Мила, кога обединиха племената, кога се уви около доктора, а и той не отказва внимание от никоя. С тези тъмни вежди и изрусена коса ми и е като Мадона от 86 г, а халката на носа й като на някоя мечка, що за идиотщина.
Голямото надлъгване преди и на съвета ми хареса. А Милен все едно, че някаква паралелна игра играе, изобщо не разбра какво се случва и гласът му отиде на вятъра под предлог, че играел самостоятелно. Скоро съвсем самостоятелно ще заиграе в самолета наобратно така.

# 475
  • Варна
Моля ви, спрете да обиждате Мадона.

# 476
Няма лошо, че Маргарита е емоционална, искрена и първосигнална.
Лошото е, че това, което излиза от устата и като първична реакция, е ужасно гнусно и грозно. Тя въобще видя ли нещо хубаво в някого? Жоро бил мърляв, Мила се усуквала покрай мъжете, едно хубаво нещо не я чух да каже за никого. Желанието да уязви противника и да му срине психиката е покъртително просто - "той, Сами, ще гледа". Какво има да гледа Сами, той вече го е играл този филм, сигурно и сам е предложил стратегията.

И на мен ми се видяха някакви въжета на елиминационната игра, ако е пак нещо с висене, предимството ще е за по-лекият - в случая Ивана.

Милен въобще не знае къде е попаднал. Тази игра няма как да я изиграеш сам. Такъв самосиндикален е лесният вот в племето. Ако по някакво чудо дотика до последните няколко съвета, тогава вече шансът му е да бъде изпозлван при някой бландсайд.

Голите задници в монтажа си е чисто нашенска хрумка. В американския един задник в изрязан бански не си спомням да съм видяла. И да е имало, не е било така натрапчиво.
Иначе епизодите вървят сравнително стегнато, няма протакане и прекалено много пълнеж. Тук имат браво от мен.

Последна редакция: чт, 03 мар 2022, 21:34 от Дидичка

# 477
  • Другата България
Аз друго исках да коментирам.
Идолът.
В американския Сървайвър това да намериж "жокер", или подсказка за това къде е скрития идол си беше направо приключение, слагаха ги в храната, в принадлежностите, разхвърляха ги из джунглата....тук нашите намериха, прочетоха, и какво последва - "хайде да идем да го покажем на останалите"....
Дори не помня кой го направи, кои две момичета бяха.
Направо останах безмълвна, само Йоана и сателитът ѝ ли знаят какво предимство дава този идол, и колко е важно именно да не разгласяваш с останалите всичко, което намериш за него?

За Мила мисля и аз, че предварително е обсъдено със Сами това да се "залюби" с някой мъж.
Дори изобщо не бих се изненадала самата Мила да изработи доктора, ако се наложи в определен момент.
Тя изобщо не е толкова невинна, колкото се опита да ни се покаже в самото начало.
Ама това вече го писах.
Което пък прави логореята на жената мъж относно това "той Сами гледа, да видим сега какво ще каже и " още по-отблъскваща.

# 478
  • Варна
Как кой, Ганка, най-умната на майка си и баща си.

# 479
Йо го раздава много хитра, но са я надушили и накрая ще стане хитрата сврака с двата крака. Освен това - всички казвате, че не се печели Сървайвър с мускули и сила, амааа и само с хитрина не става. И Карин е хитра, и Анелия, Мила, да не е само Йото. От мъжете също.

Общи условия

Активация на акаунт