🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 2 (27.02 - 06.03) 🌴

• 28 637
  • 621
  •   1
Отговори
# 450
Значи аз седя и се чудя къде са ги намерили тия хора, дето една тайна не могат да опазят десет дена?!? Според мен и рибарят, дето дойде да ги учи да ловят риба, разбра кои са намерили имунитети 🤦♀

Анелия си прави каквото си иска, ама те пак нея предлагат за арбитър. Карин явно още е гладна, гледам пак тя ще е в колибата на преговорите. Другите на почивка ли са там?

Иначе добре го изиграха Ивайло. Какво е гледал, не знам, ама дойдат ли директно да ти кажат, че ще гласуват за теб, това е почти сигурен знак, че няма да го направят. Да поема и той към острова, че няма акъл за 5 стотинки.

# 451
Аз пък не се изкефих. Също не харесвам Маргарита, грубиянка е. Но си личи, че всъщност е искрена, първична, не е лукава лисица, нито тъпа кифла като някои други. Каквото си мисли го казва.
Да, по - нормално щеше да е бившия Бонток да изгонят новите, т.е Ифугао. Да гласуват за Ивайло и Мила например.

Мила ми е вече най - противна. Първо ревеше уж за всичко, после най - нагло даваше нареждания да изгонят Драго. Сега пък се натиска с доктора, а си има сериозен приятел.

Пейо, Маргарита, може да са прости, но не са гадни и подмолни.
Дано Ивана си ходи! Тя е кифльоч.

Това докторче много ги омайва.

Милен гласува за Ивайло? Тоя Милен ми се струва много кух.
Не гледа сам дъщеря си, според мен.

Харесвах Драго, Анелия и Зоран.
Вече харесвам само Драго и Зоран, засега.

Йо и Бо ги виждам почти до финал. После на игрите ще окапят. Доктора, Карин, Анелия (макар много да ме подразни днес), Алекс, Драго - един добър финал.

# 452
Да Милен гласува единствен срещу Ивайло,само той не разбра накъде духа вятъра на петимцата.На мен ми харесва че е вълк единак,не му допадат интригите и не иска да участва в тях.Знам че няма да стигне надалече,но ми напомня на Коуди.Наивно честен и принципен.Който обожавах 😊.
Мила и Сами са в отворена връзка,не забравяйте как я направи на глупачка във фермата,като и изневери с не помня коя участничка.Още от тогава са ми прекалено странна и "съвременна" двойка.По скоро доктора олеква че днеска с една,утре с друга,Мила е ясна.

# 453
  • София
Маргарита имА наглостта да обвини Йо, Бо и сие в нещо, което самата тя направи - очаквала старото племе Бонток да се обедини и да изчисти първо приходящите от Ифугао, но тя в същото време "припозна" Ивайло като партия и първа дружка. Rolling Eyes По спортна линия, нали.

# 454
Аз пък не се изкефих. Също не харесвам Маргарита, грубиянка е. Но си личи, че всъщност е искрена, първична, не е лукава лисица, нито тъпа кифла като някои други. Каквото си мисли го казва.
Да, по - нормално щеше да е бившия Бонток да изгонят новите, т.е Ифугао. Да гласуват за Ивайло и Мила например.

И тя е лукава, просто си направи криво сметката. Тя явно си бе в коалиция с Ивана и футболистчето още преди да се разделят племенета. Беше си партия с Ивайло и нямаше да гласува посмъртно за него , а щеше да резне главата на човек от старото си племе след Мила, нищо че се биеше в гърдите как държи на старите си другарчета. Най-вероятно доктора, щяха да сложат на пангара след Мила.
 Маргото беше много слаб играч , без грам мисъл, никаква стратегия. Ивайло си я обработи да гласуват за Мила, предния път пак вървеше след тълпата. Маргото не става за тая игра, тук няма как да просперираш само с мускули и бабаитлък.
П.П. Мила се държи точно, както Сами във Фермата. Сексът продава, явно това  е стратегия, която двамата са си решили от преди да влязат реалитата със знанието и благословията на половинката си.
Сами доста палаво се държеше с едно девойче във Фермата, така че фриволното държание на Мила никак не ме учуди. Скандалът и сексът продава, а Сами и Мила търсят популярност, така че това си е стратегия изкована още от дома, а не някакъв импулс тук на терен. Мила си следва предварително начертан план и стратегия.
Жалко беше почнала да печели симпатии. Харесвам Мила, но не ми харесва подобна стратигия.
А симпатичният доктор голям палавник ще излезе, не отказва на хубава жена внимание и ласки.

# 455
В никакъв случай не харесвам Маргарита, още по - малко тоя скакалец Ивайло. Да, тя си е е коалиция с него отдавна, но все пак ми се стори някак емоционална и искрена.
И да, това й изигра лоша шега. Ако не се обясняваше толкова подробно, можеше и нея да спаси Анелия.

Не съм фен нито на Игри на волята, нито на Фермата.
Не знаех, че Сами също й е изневерил..и все пак тая Мила ми боде очите.
Даже и по външен вид ми е неприятна.

Ето Карин също е лукава кучк@, но не ме дразни чак така като Мила.

Като цяло подкрепям Ифугао!

# 456
Сами и Мила винаги съм ги виждала като по-скоро спътници в живота, но не задължително екслузивно отдадени един на друг, демек те имат много общи интереси и възгледи за нещата, което вероятно прави съвместния им живот приятен, но май и двамата си топят кутретата в чужди басейни с благословията на другия, което пак си е общ възглед 😁

Колкото до самата игра, с толкова претенции от Ивайло какъв играч е, накрая кухендерът споделя най-елементарно, че има имунитет. Колко тъп и прост трябва да си. То и Стиви Уондър щеше да види, че го баламосват. Много тъпо момче.

А тоя Зоран не спря да мрънка. Искали да го изгонят, все говорили за него. Аре, млъкни малко, бе. Няма такова досадно мрънкало. Щом все си на пангара, все си застрашен и никога не се ориентираш към правилния лагер, значи просто не може да играеш играта, както трябва и си ходиш вкъщи.

# 457
Иване, успех в живота !!!
Скрит текст:

Дай пет, гениални сме и ги разбихме !
Скрит текст:

Ама .. какво става тук ?!?
Скрит текст:

Колко съм тъп, не е истина просто. Реве ми се ... Joy
Скрит текст:

# 458
  • Sofia
Отдавна не се бях кефила така на епизод.Два пъти го изгледах. Stuck Out Tongue Winking Eye
Вече и аз съм фен на Куку и Пипи/по Мери Sweat Smile/.
Точно така се играе тази игра.
Сега,колкото и да не вярвах,че ще го кажа,искам Ивана да победи.И се надявам Ивайло да не намира повече идоли  и да е следващия на острова при нея,да си развиват там отношенията.Гошето чакала тя... Mr. Green

п.п.И аз мрънкам от миналата седмица колко ми липсва музиката.
Някакси се примирих с гласа на Владо Пенев зад кадър,обаче музиката...,ех музиката...

п.п.п.Bengun Hands Clap,безценни кадри! Smile

Последна редакция: чт, 03 мар 2022, 03:04 от avi10

# 459
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Страхотен епизод като по американски,само където там никой нямаше да се върже на "Аз днес ще гласувам за теб",при факт,че има заложен имунитет в играта.
По американски,Ивайло щеше да даде имунитета си на Магито,за да я спаси и реално тяхното трио да изгони,който си нарочи..

Много се смях с тази Маргарита - агресивна,простовата ромка обаче си казва нещата,каквито са й на сърце.Аз лично бих предпочела нея пред Бо и Йо,които за нищо не стават и е права Маги да беснее.
Искам да смаже Ивана и да остане на острова.

Мила пък е добра в игрите и въобще не съм съгласна да я гонят на този ранен етап от играта.Засега тя ми е фаворитка.Харесвам и Драго.

Сами и Мила не са в отворена връзка,какви са тези глупости.Той може да си ходи по женички(не се е разбрало),обаче тя се е лепнала за него и всичко се върти около Сами.Следя я в ИГ от година поне.Мило момиче и като цяло не мога нищо лошо да кажа за нея.
Сами спа със Силвия във Фермата да,но тогава Сами беше казал,че с Мила тъкмо се били запознали/тръгнали и нямало нищо сериозно между тях.Въобще не го оправдавам,но и от тази ситуация не може да съдите,че връзката им е отворена.

# 460
Предпочитам Ивана пред жената-мъж, направо ми идваше да счупя телевизора по едно време докато говореше. Стори ми се, че в играта между двете висят над водата, и може би Ивана има повече шанс, пред нежното тяло на Магито.

Ще потърся старата музика, не се сещам как звучеше.

Не вярвам аз в такива приятелски отношения между мъж и жена. Това преплитане на крака, ръце ми е в повече с някой приятел...

# 461
Много силен епизод! Невероятно удоволствие ми достави прецакването на Ивайло. Страшно неприятно същество, тъпо и ограничено до безкрай. Маргарита се държи и говори като мутра, само пет минути да я послуша човек и веднага му става ясно, че е сестра на Мартина. Която и да си тръгне от двете ще съм доволна.

На мен много ми се иска да имаме възможност сами да виждаме и чуваме някои моменти, които се обсъждат на съветите. Знам, че не е ББ, но ми е неприятно някой като твърди нещо да не знам дали е истина или лъжа. Предпочитам сама да мога да преценя.
       Че е сестра на Мартина си личи и от речника.Изразът ,,мишкуване,, явно е запазена марка на семейството.

# 462
Много хубав епизод се получи, като изключим кречеталата на съвета, които ми надуха главата! То предателства, то ножове в гърба - да се смееш ли, да плачеш ли! Айде Зарко и Маргарита поне са артистично-драматични, ама Ивайло.... няма такова мрънкало! Какво му харесват не знам.

Залагам Маргарита да победи на острова.

Карин пак са я избрали за арбитър не знам защо.
Сигурно, защото е гладна! Simple Smile Карин умее да постига това, което иска и да го внуши с лекота на другите.

Последна редакция: чт, 03 мар 2022, 08:39 от Гарганела

# 463
Това е музиката на Сървайвър, аз също я търсих преди няколко дена, тъй като я бях забравила:
https://www.youtube.com/watch?v=g1-as6sh_IU

# 464
Това е музиката на Сървайвър, аз също я търсих преди няколко дена, тъй като я бях забравила:
https://www.youtube.com/watch?v=g1-as6sh_IU
Готино са го направили - с участниците от всички сезони! Интересно би било ако някой направи подобно нещо и за нашите сезони.

Общи условия

Активация на акаунт