🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 2 (27.02 - 06.03) 🌴

• 28 642
  • 621
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Честно казано, сега като се замислих, всъщност ще се накефя Ивана да бие! Еднакво неприятни са ми и двете! Жената мъж също не искам да гледам повече! И ще е яко великата спортистка да падне от уж слаба жена, която даже не може да плува..

Анелия кефи - да..

Аз пък искам да поседи малко жената-мъж на острова на изгнанника. Не за друго, ама малко да го облагороди, че Инанка живее като скот там. Мачетето го използва само за снимките.
Кой я знае Иванка на кого върти дупара там, че и по ц*ц* влиза да се къпе. Съмнителна ми е.

# 436
  • Sofia
Много умна игра на "русата коалиция", както и на момичетата в Ифугао. Анелия емоционално спаси Мила, но така отне един глас от петорката. Дали си е мислела, че някой от русите може да шета на два фронта?! Както и да е, беше добър ход.
Динамика, каст, игри – всичко този сезон ми харесва. Само леко не ми допадат чисто пехливанските състезания. Най-интересно ми е да гледам хитри ходове, умни манипулации, премерен риск и многокомпонентни игри.
Високопарните глупости за чест и морал ме дразнят в игра като Сървайвър, толкова колкото и личностните нападки кой бил дебел, на кой спортът му бил мяу и кой колко лицемерен е, щото нямал право да прави коалиции и да шушука, а други можело.. Smile 
Най-американският сезон дотук е този, а аз съм им фен и съм доволна.
Ивана ще е голяма забава да изкара най-силната жена. И Ивана не я харесвам, ама като я виждам рядко ми е все тая, нека си стои изолирана и тя ще си намери майстора.

# 437
Честно казано, сега като се замислих, всъщност ще се накефя Ивана да бие! Еднакво неприятни са ми и двете! Жената мъж също не искам да гледам повече! И ще е яко великата спортистка да падне от уж слаба жена, която даже не може да плува..

Анелия кефи - да..
Сакън, няма да им дадат игра с плуване. Ще взема да се удави Ивана, какво ще правят после от продукцията?
И аз се замислих, дали пък не е по-добре да спечели Ивана? Която и да си тръгне, ще се радвам.

# 438
Според мен Маргарита ще спечели и ще постегне малко острова.Стига и толкова почивка на Ивана,да си ходи.Играта не видях каква е,според мен реве защото е разбрала колко глупаво се е прецакал Ивайло с идола.Много неща ни се спестяват,как се разбра че го има точно той и кой го издаде.Карин пак са я избрали за арбитър не знам защо.И доктора гледам,да видим какъв ще е следващия дебат.Харесва ми динамичността.

# 439
Според мен Маргарита ще спечели и ще постегне малко острова.Стига и толкова почивка на Ивана,да си ходи.Играта не видях каква е,според мен реве защото е разбрала колко глупаво се е прецакал Ивайло с идола.Много неща ни се спестяват,как се разбра че го има точно той и кой го издаде.Карин пак са я избрали за арбитър не знам защо.И доктора гледам,да видим какъв ще е следващия дебат.Харесва ми динамичността.
Йо или Бо каза, че вървяла след Маги и я чула да казва, че Ивайло има идола (вероятно Ивайло и Маги са си говорили , но не са видели, че не са сами).

# 440
  • София
Много силен епизод! Невероятно удоволствие ми достави прецакването на Ивайло. Страшно неприятно същество, тъпо и ограничено до безкрай. Маргарита се държи и говори като мутра, само пет минути да я послуша човек и веднага му става ясно, че е сестра на Мартина. Която и да си тръгне от двете ще съм доволна.

На мен много ми се иска да имаме възможност сами да виждаме и чуваме някои моменти, които се обсъждат на съветите. Знам, че не е ББ, но ми е неприятно някой като твърди нещо да не знам дали е истина или лъжа. Предпочитам сама да мога да преценя.

# 441
  • Другата България
За идола.
Жената мъж се е изпуснала, казаха го. Прецакала е другарчето.
В случая обаче съвсем непреднамерено.
Просто се е изпуснала.

# 442
Пореден много добър епизод.

Радвам се, че Маргарита си тръгна - изключително елементарна и груба жена, която дори не знае кога да млъкне. За втори път изпява за идола на другарчето, а какви глупости наприказва на съвета и преди това, не е за разправяне. Аз, вика, не се сърдя, аз съм обидена.
Да си беше мълчала Маргарита, нямаше така да похаби напразно идола на Ивайло, ама когато на втория етаж няма никой...

Повече ме втрещиха обаче в Ифугао, където само дето не свикаха нарочен съвет, на който да прочетат следата за следващия идол.

В този ред на мисли, двете девойчета в Бонток сигурно ще се усетят, че след изиграването идолът отново ще бъде вкаран в играта.

Последна редакция: чт, 03 мар 2022, 21:31 от Дидичка

# 443
Надявам се Ивана да спечели.

# 444
Пореден много добър епизод.

Радвам се, че Маргарита си тръгна - изключително елементарна и груба жена, която дори не знае кога млъкне. За втори път изпява за идола на другарчето, а какви глупости наприказва на съвета и преди това, не е за разправяне. Аз, вика, не се сърдя, аз съм обидена.
Да си беше мълчала Маргарита, нямаше така да похаби напразно идола на Ивайло, ама когато на втория етаж няма никой...

Повече ме втрещиха обаче в Ифугао, където само дето не свикаха нарочен съвет, на който да прочетат следата за следващия идол.

В този ред на мисли, двете девойчета в Бонток сигурно ще се усетят, че след изиграването идолът отново ще бъде вкаран в играта.

В инстаграм:
jivkaroleva
Маги👏мъжко момиче

Маргарита Чанева, 36 г.
🌆 #София
💼 Боксьорка / Рапърка
👉🏻 “Разчитам на психика, физика и акъл!“

# 445
  • София

Survivor - епизод 6 (02.03.2022)

# 446
Много ми харесва Анелия. Надявам се Ивана да си иде, а след нея и Маргарита.

# 447
  • София
Отново ми се наложи да изгледам първите 15 минути от епизода по-късно и вече 5 минути рева заради личната вещ, която е избрала Ганка. Broken Heart

# 448
Много се изкефих . С един куршум два заека точно казано.Чак сега забелязвам Анелия. Интересен песонаж, сериозно младо момиче . Доста умна И за възрастта си . Май се очертава един от хората за които ще стискам палци на финал.Постигна целта си - извадиха много силен играч
Много грозно поведение на Маги. За изказването и по повод клипчето, не я осъдих , въпреки излишните оправдания след това. Но гадния начин по който позори и обижда хората и се цели в слабите им места и иска да ги унижи публично -за мен я прави най-долно ниво човек. Ще викам за Ивана въпреки нулевия шанс.
Ивайло и той - в началото шуши гуши с кака , сега изведнъж се дразни на Мила и Доктора. Моралист го раздаде ли какво ли .
Малко ми е странно , ччак такива гушкания с приятел и то , приятел от два дни насам , но може и да съм аз темерут и за хората да е нормално. За сега ще приема , че всичко е чисто дружеско с елемент на взаимополза(Мила- Док-Алекс)

# 449
  • София
Ах, че красив епизод!
Физиономията на Ивайло - безценна!
Йо е голяма работа, много и щрака мозъка.... и комбината с Бо им се получава перфектна!
Анелия също много бързо влиза в час. До момента е безпогрешна. Тези тричките ги виждам на финал аз....
Не съм сигурна кой повече искам да се махне от острова на изгнаника. До днес исках да е Ивана, но сега я предпочитам пред жената-мъж, както и вика Мери.
В крайна сметка съм доволна от преразпределението на племената. Смятам, че Иван и Денис се намериха, може и да се доближат до това да са мъжкия вариант на Йо/Бо. Но да не избързваме...
Изобщо не мога да спра да се кефя на този Сървайвър. Така да се каже, най-накрая влязохме в играта! Е, има доста пропуски, но странно, дори не мога да им се ядосам за тях. Blush
НО и на мен ми липсва старата музика.... Някакси настръхвах винаги като я чувах... Сега ми е някакво празно.
Липсва ми и стария глас зад кадър, не че го свързвам с някой, но дори го помня как звучеше. А гласът на Владо Пенев (колкото и да го харесвам самия него) изобщо не ми звучи адекватно.
Поне пък Владо Карамазов си е на мястото. И слава богу! Revolving Hearts

Общи условия

Активация на акаунт