🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 2 (27.02 - 06.03) 🌴

• 28 656
  • 621
  •   1
Отговори
# 420
И на мен дотук много ми харесва сезона, динамично се развива, чудесна социална игра. Това не е Бързи , смели , сръчни.
Получи им се на петорката стратегията.
А Анелия ми се издигна в очите. Отново прецени точно на кого да даде амулета. Браво, съобразителна е.
Маги - само сила не трябва, трябва и акъл и по -малко емоции.

Дано Маги да победи Ивана, че последната ми е най-антипатична от всички

# 421
Много съм доволна - и от победата на Ифугао, и от хитро изиграния Ивайло! Леле колко беше сигурен, че Иван ще си тръгне! Като показа амулета за спасението си с ехидна усмивка каза “успех в живота” и после като гласува за Иван пак същото му пожела! Беше сигурен, че Иван е аут! Но.. глупави, глупави…

Миленчо си играе неговата игра..

Може за иваЬло (нарочно и с малка буква) да плаче Ивана! Дано кадрите не са подвеждащи и наистина да ѝ е било трудно и да си тръгне..

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 22:53 от 50 Shades of Purple

# 422
  • София
Имам подозрението, че щом в промото я дават Ивана да реве, отново ще бие, което ще е супер жалко.

Йо-Бо така завъртяха интригата, че тройната коалиция - Ивайло, Маги и Зоран, дори не схванаха кой прави стратегиите.
А Маги доста грозно се опита да навреди на Мила, разказвайки как и с кого си ляга. Грозно беше почти колкото на Ивайло изказванията.

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 22:56 от Eiger

# 423
  • Пловдив
Страхотна игра! Маги се надигра сама! Изкефих се максимално!

# 424
А и Зоран в шубето си да не го прецакат и мераците да тъче на всеки стан сега стана сигурна мишена. Реално с Иван не се разбираха, но Йо и Бо не мисля, че искаха да го гонят на този етап. Просто и той явно реши, че доктора дърпа конците.

# 425
Което е само доказателство, че Йо играе играта перфектно до момента.
Но според мен Йо/Бо имат повече симпатии към Зоран спрямо Ивайло, но може и да греша.

Иначе "Успех в живота" този сезон се играе от Милен.

# 426
Както някой беше казал, в сравнение с ИВ тук не ни остава време да осъзнаем кой с кой е, някакви хора си тръгват и шапка свалям ня тези, които явно са успели да се ориентират. Аз поне не успях да разбера защо алтернатива на Мила беше Маргарита, след като двете не играят заедно 😀
Все пак се надявам Маргарита да бие Ивана, наистина тя е екскурзиантката тук

# 427
Най-добрият епизод досега!

Ивайло е мега зле и в изказа, и в умозаключенията. Сега ще си загриза собствените кафяви гащи...
Маги - малко съжалявам за нея, но реално не е за групова игра - твърде много говори.

Милен - кефи ме - бяга в собствена писта и дори не се вълнува какво става около него.
Радвам се, че Анелия има глава на раменете си.

Пистата на Георги Кехайов.Smile

# 428
  • София
Най-добрият епизод досега!

Ивайло е мега зле и в изказа, и в умозаключенията. Сега ще си загриза собствените кафяви гащи...
Маги - малко съжалявам за нея, но реално не е за групова игра - твърде много говори.

Милен - кефи ме - бяга в собствена писта и дори не се вълнува какво става около него.
Радвам се, че Анелия има глава на раменете си.

Пистата на Георги Кехайов.Smile

Толкова зле изглежда Ивайло, присвоявайки си думите на Георги Кехайов. И той беше луд, но по различен и по-приемлив начин.

# 429
Страхотен епизод. Разпали ми интереса и се усещах, че им предвиждах ходовете. Дано оттук нататък сезонът става още по-интересен.

# 430
  • Другата България
Да, до момента Йоана е най-големият стратег.
Печели уважението ми.
Браво.

# 431
Lege artis
Докторът и девойките показаха нагледно как се играе тази игра.
Шах и мат, Марго!
Такива първични и първосигнални персони не могат да прокопсат в подобна игра. Само груба сила не е достатъчна, трЕбва и акъл.
Маргото не само визуално е по мъжки груба, но и като изказ и поведение. Прилича ми на борче от зората на демокрацията.

П.П. Да не пропусна и Кари.
Ах, Кари, Кари
не пропусна да изклюКари
другарчето
за талисманчето.

Веднага заби на Анелия за идола на Алекс.Ей, много отмъстително ще излезе това девойче още не може да прости, че Алекс й отмъкна идола под носа. Докато не я изгони няма да миряса.
Евала на Анелия, че реши да не споделя с другите информацията, която й снесе доносничката Карин.

Последна редакция: чт, 03 мар 2022, 00:00 от романтик

# 432
Честно казано, сега като се замислих, всъщност ще се накефя Ивана да бие! Еднакво неприятни са ми и двете! Жената мъж също не искам да гледам повече! И ще е яко великата спортистка да падне от уж слаба жена, която даже не може да плува..

Анелия кефи - да..

# 433
Аз Йо и Бо не ги харесвам, приличат ми на недорасляци на фона на останалите, но МНОГО харесвам хора, които надиграват физиката с акъл! Единственият шанс на Ивайло е да намери нов идол, иначе на следващ съвет е аут. Ако имаше маааааалко повече акъл изкарваше Иван и почти изравняваше силите.

# 434
И аз ще съм повече за Ивана в дуела за оцеляване срещу Маргарита. Но там реално е важен само дуела преди обединението, другите преди него реално само пълнят екранно време.

На мен даже ми се струва, че можеше да минем без отшелник през този сезон. Идола и арбитрите бяха достатъчни.

Общи условия

Активация на акаунт