🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 2 (27.02 - 06.03) 🌴

• 28 660
  • 621
  •   1
Отговори
# 405
  • Mediterraneo
Ивайло с кафявото по гащите си издумка напразно имунитета.

# 406
Много много слаб Ивайло.
Можеше да изгони Док, но не му стигна сивото вещество.
Не успя да разчете играта и първия идол в историята на БГ Сървайвър беше пропилян.

# 407
  • София
Йеееес, бравоооо...жална и майка на Ивана, особено ако е силова битка!Както и сега коментира моят мъж - то не става само ядене, трябва и акъл!

# 408
Как така тримата в това племе, които най не са читави хора, изначално не ги харесах - Ивайло, Зоран, Маги... Отдалече им личи какви са!
Ивана е чао каквато и да е битката, мисля аз.

# 409
  • София
Дали поне Маргарита ще ни отърве от Ивана? Не ми се вярва, защото игрите на Острова ми се струват доста тенденциозни, но все пак се надявам.

# 410
Че не съм фенка на Марго, не съм, но ми хареса как говори на съвета.
Дано мис Джука си замине.

# 411
  • София
Плаче Ивана на промото...което е прекалено очеизвадно, за да реве за загуба - ще се заобяснява колко и липсва любимия, колко е самотно на острова, как такъв прекрасен човек като Маги е дошла при нея, за съжаление и са ги изправили една срещу друга🤣🤣🤣

# 412
Ааааааууу супер им се получи!Хареса ми слабичките компесираха с ум.
Доста добре им се получи.

# 413
Ох, много готин съвет тази вечер! Прецакаха футболистчето да си даде идола и при следващия съвет е аут Ивайло. Маргарита се оказа много проста за тази игра и логично изгърмя, след като издъни и тайната на другарчето си. Коалицията им добре го изигра. Малко празен ми дойде амулета на Анелия, но пък ако беше го връчила на Маргарита, щеше да си отиде Зоран. Много добре го бяха замислили петорката. Както и подозирах Мила се оказа хитрушана и сълзите и бяха само маска.

# 414
Пореден хубав епизод, много силен "американски" сезон правят играчите.

# 415
  • Другата България
Сипах си.
Велика игра е Сървайвър, този съвет беше показно как се играе.
Който е гледал.
Който мисли.
Който може И да смята.
Да, точно тук емоциите са лош съветник. Показаха и доказаха го двамата най-първични участници. Да съм мека все пак, да не кажа друго. То само с ръгане и груб език не става. С подигравки и изисквания към другите тоже.
И акъл трябва.
Въпреки, че за спортовете и на двамата такъв не е нужен.
Йесссссс!
Следващият дано е Ивайло.
Или Зоран. Може и в обратен ред.

Мис Джуки също е пътник.
Как да не си сипя още едно?

Страхотна Анелия, браво, че вдяна какво да направи. Heart

# 416
  • София
Най-добрият епизод досега!

Ивайло е мега зле и в изказа, и в умозаключенията. Сега ще си загриза собствените кафяви гащи...
Маги - малко съжалявам за нея, но реално не е за групова игра - твърде много говори.

Милен - кефи ме - бяга в собствена писта и дори не се вълнува какво става около него.
Радвам се, че Анелия има глава на раменете си.

# 417
  • софия
Аууууу как се изкефих на епизода. С 1 куршум 2 заека. Браво на стратезите, добре го измислиха. Реално Маргарита си тръгна заради собствената си глупост и голяма уста. Ако не беше издала Ивайло, можеше и друг да си тръгне.

# 418
Анелия беше ясно че ще спаси Мила,нали са дружки от предното племе.Хубаво изиграха Маргарита,физиономията на тъпото футболистче беше един път.Поне си признаха че няма никой на втория етаж и само с говорене не става 😂

# 419
Аууууу как се изкефих на епизода. С 1 куршум 2 заека. Браво на стратезите, добре го измислиха. Реално Маргарита си тръгна заради собствената си глупост и голяма уста. Ако не беше издала Ивайло, можеше и друг да си тръгне.
Да.

Общи условия

Активация на акаунт