🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 2 (27.02 - 06.03) 🌴

• 28 661
  • 621
  •   1
Отговори
# 390
Но имам проблем с монтажа.
От думите на Бо, че Маргарита и е казала, че Ивайло има идол защо не ни показаха този разговор. Защото е супер важно как Бо е разбрала, че Ивайло има идол. Защото сега вече всички знаят. Да, може да е излъгала, че инфото идва от Маги. Но факта остава - племето знае за идола на Ивайло, а той самия не знае, че те знаят.

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 22:33 от Bengun

# 391
Ох, Милен го забравих. Прави сте.

# 392
  • София
На Владо му писна да слуша тези обяснения преди съвет. А защо се коментират очилата на Иван, да не би досега да не е имал, и да не съм забелязала?

# 393
Йо и Бо - невестулките близнаци.

# 394
Ясни полюси в племето, създадени от Маги. Йо добре и го каза - не сме в Бързи,Смели,Сръчни.
За втори път Ивайло избира губещата страна .. и ще оцелее Simple Smile

# 395
  • Другата България
Жената мъж.....имало ли е по-анти участник?
Вече харесвам и Куку, и Пипи.
А Зоран....той не беше ли с тях на строежа на улея? И ги обвини тях? Joy

Юхууу за втори път.
Страхотна Анелия.
"Прочетох" я.

# 396
Не знам, как ще реагирате, но за мен това е най-слабият сезон на Сървайвър, който е излъчван по българска телевизия. Особено жените, сигурно повече от половината не са за никакви състезания. Абсолютно нито един силен характер не съм видял до момента, само обикновените караници, интриги, клюки зад гърба и т.н.
И не мога да разбера, защо преди всеки съвет, няма и битка за имунитет, както имаше до сега ? Ако ще гонят Ганчо (примерно), как той да се защити, за да не бъде изгонен !? Само с един имунитет намерен под еди кой си камък в джунглата няма как да стане...

П.С.
И тоя Ваня Джаферович вече имам чувството, че и от чешмата ще излезе... Какво постоянно го канят тоя некадърен футбалер по всяка телевизия ? Да не би да си плаща за да го излъчват ?

# 397
  • София
Хелоууу, мъжки (обръщението е към Маргарита, защото е има повече мъжко излъчване от вратарчето), Мила е европейски шампион по джу-джицу...ама то не било спорт, било мяу?!!Маги в какъв спорт и с какви постижения е...за Ивайло няма да коментирам...някой беше ли чувал за него преди Сървайвър? Прибери си версиите, моля те!

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 23:02 от Velina25

# 398
Познах, че Анелия ще реши еднолично за амулета. Добър ход от нейна страна.

# 399
Не харесвам вече Анелия. Как можа да спаси тази... Мила! 😡😡😡😡

# 400
  • София
Щом показват гласовете за Иван преди четенето на вота, определено той няма да е застрашен.

По-умно щеше да е Ивайло да го даде на Маргарита, защото той едва ли е застрашен, а така биха отстреляли някой от другата "коалиция", не че очаквам разум от него.

# 401
Ивайло не трябваше сега да си изиграва идола, ама страх лозе пази...

# 402
  • Другата България
Изработиха футболера!
Йеееееес!

# 403
  • София
Познах, че Анелия ще реши еднолично за амулета. Добър ход от нейна страна.
Тя все така си действа и на никого от Ифугао не му прави впечатление.

# 404
  • София
И тук игрите нямат никакво значение, а "социалният елемент" - как да прецакаме другарчето. Но те иначе неща си вярват, че са по-по-най. Забравят, че нарочно са подбрани така, че да има конфликти - егоисти, себелюбиви, безскрупулни, алчни.

Общи условия

Активация на акаунт