🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 2 (27.02 - 06.03) 🌴

• 28 667
  • 621
  •   1
Отговори
# 375
Зоран ми беше антипатичен още много отдавна преди Сървайвър. И той, и "талантливата" му жена...

# 376
  • София
Намирам за доста иронично, че Маргарита е единственият участник (може би освен Милен), който играе "емоционално" и без стратегия и точно зрителите, които гледат по-скоро емоционално на играта и не ги интересуват стратегии и обстоятелства, са я обявили за злодей, защото не е пуснала видео съобщението на Милен. Sweat Smile За две седмици в ефир предаването е много по-цивилизовано, що се отнася до битки, спортменство, участници и държанието им, в сравнение с други две предавания със състезателни елементи. Досега неприятни за гледане за мен бяха скандалът между Джулиана и Ивайло и цялостното представяне на Пейо. Но пък понеже в предаването няма крайности, нямам и любимци, които да подкрепям 100%. Не че са ми безразлични, но просто не виждам никаква драма нито в предателството, за което говори Маргарита, нито в отношенията между Мила и Иван, нито в това, че Карин яла сандвичи (макар че зрителят я е принудил да се извини).

# 377
Декларацията на Маргарита, че няма да гласува срещу Зоран и Ивайло е огромна грешка. Също така посочи Док като човека в сянка което означава, че изобщо не умее да чете хората и играта. Слаб играч и даже да я спасят тази вечер е пътник към острова на отшелника в най-близко време.

# 378
Емоциите никога не са добър съветник...

# 379
Абе гледам, гледам, само на мен ли никой не ми е симпатичен Joy

# 380
  • Sunshine state
Маргарита каквото й е в главата, това и на устата и смятам, че скоро ще й бият шута. Много се компрометира.
Абе гледам, гледам, само на мен ли никой не ми е симпатичен Joy
Не си само ти, споко. Sweat Smile
При мен работата е кой е ми е по-малко антипатичен.

# 381
Обожавам Сървайвър, ама каста им е много зле. Следя всички риалити из родните медии, но по-ужасен каст не се сещам. Ни Ферма, ни Игри, ни нищо. Противен, неприятен, противен, неприятен.

# 382
Ако Анелия спаси Маргарита и Ивайло изкара идола, май Мила си заминава. Толкова неща се казаха, че се обърках кой какво ама това ми се струва логично.

# 383
Прави ми впечатление, че в ИВ в началото поне племената общо взето са задружни, разбират се, набляга се на игрите. А в Сървайвър от ден две почнаха караници, интриги, някакви се правят на големи стратези, 15 минути игра - останалото време интригантство и сплетничене ...

# 384
Ако Анелия спаси Маргарита и Ивайло изкара идола, май Мила си заминава. Толкова неща се казаха, че се обърках кой какво ама това ми се струва логично.
По- скоро Милен ще гласуват

# 385
При минус един глас срещу Мила ще го отнесе Милен.

# 386
Денисчо  е  двойникът на Джаферович.

# 387
  • Другата България
С глас се смея на двамата ...простаци, без пийййп.
Ивайло поне е гледал стари сезони, защо не е разказал на леля си как се играе тук и че не е на турнир по сумо? Ужас! Обидена го раздава, а Милен като я чуе как се изказа за детето му как ще се чувства?
Те думите нараняват повече от действията, в момента тя го показва нагледно.

Дано Анелия се усети за Ивайло и че ще използва имунитета, и наистина спаси жената мъж.
Рано й е да си ходи.
Опааа, Мила ще е.

# 388
  • Mediterraneo
Иска ми се точно така да се развият събитията, малко да им разклатят стабилитета на йобоидругипикли.

# 389
Не просто е лош подборът на участници, но и откъм сценарий е зле . Играта е замислена динамична, борба на стратегии, а нашите го превръщат в перманентно блъскане, спъване, мачкане- и физически и в психосоциален аспект. Никаква групова динамика няма, съспенс- изобщо, най- прост, първосигнален начин на общуване и комуникация. Бонток и разни Ивайловци и Маргарити го доказват. Зоран и двете девойки са жалък пълнеж, с напъни за стратегия. Май само Докторъти Милен засега, се придържат към някаква стратегия .

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 22:33 от ellis

Общи условия

Активация на акаунт