Припознати деца

• 4 287
  • 49
  •   1
Отговори
# 30
  • Далечният изток
Той готов да даде 50 лева, после вика затова държавата на това положение, имало корупция, манталитета на служителите къв бил, майкоууу...

# 31
  • Пловдив
Е, той яде баницата, пък девойката в общината я дава за 50 лева. Wink

# 32
  • в очите на дъщеря ми
Отхвърлям офертата.....🤣🤣🤣🤣

# 33
Той готов да даде 50 лева, после вика затова държавата на това положение, имало корупция, манталитета на служителите къв бил, майкоууу...
Това, че е готов да ги даде, не означава, че ще му поискат /толкова/.

# 34
  • Далечният изток
Е, подкупът е двустранен акт - един дава, друг взема. Та в корупцията и той участва с готовността си да предложи подкуп, имах предвид. Иначе обвиняваме държавата...

# 35
Така е, но имах всъщност предвид, че пише с един особен тон, все едно 50 или дори 20 лв са някаква страхотна сума и предполагаемият корумпиран служител трябва да свърши чудеса от храброст. Не звучи като човек, който има възможност за подкупи, по-скоро някой друг ентелегент от махалата му е разправял врели-некипели и става развален телефон - кой какво казал, пък какво разбрал, не е сигурно.

# 36
  • Пловдив
50 лева по 50 лева - хилядарка, така, де. Wink

# 37
Викаш, ако се намерят достатъчно хора, ще избият едната глоба Grinning

# 38
  • Пловдив
Не само. Ако се крие добре, може и да не я хванат. Sunglasses Чиста печалба тогава, при умело избягнат малък риск.

# 39
А при качествена услуга може и мизата да вдигне. Пазарни закони.

# 40
  • в очите на дъщеря ми
Само дето всеки вход в системата е ясно проследим и с определена цел, която не е свързана с нечие любопитство 😏

# 41
  • Далечният изток
Нищо бе, остави ги да си вярват, че животът е много лесен и срещу 50 лв. можеш да получиш всичко... Ще пораснат...

# 42
  • Пловдив
Кой това, аз и Нарциса ли? Grinning

# 43
  • Далечният изток
Ха ха, ония дето раздават петдесетаците...

# 44
А, не ме търсете, 50 нацяло и накуп виждам само като тегля от банкомата за наема.

Общи условия

Активация на акаунт