Припознати деца

• 4 288
  • 49
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
И аз така. Wink А този с петдесетачките го няма.

# 46
В общината, поне служителките в т.нар. ГРАО, имат достъп и до данни кои са децата и родителите на дадено лице. Същото се отнася за служителя в съда, който има отдалечен достъп до същите данни. Ама ме съмнява да ги дават на всеки срещу 50 лева по тарифата под масата. Wink

Да си дойдем на думата ( аз за толкова малък подкуп няма да си мръдна пръста -  значи отиваме на голям-подкуп) КОРУМПИРАНА

Аз в случая спазвам законите, и няма как да ви бъда клиент и не съм ви бил клиент.
Но не смятам за нормално, да прегазиш 7 деца мъртво пиян на връх Великден, и да получиш 12 години затвор в Затворническо Общежитие където можеш и да се прибираш. (Въпрос със какъв Морал е Съдията Взел Решението и срещу какъв Стимул е взел Това Решение).

Беше установен подкуп , чрез Заснемане от страна на Шофьор на Камион от Турски Произход служителят е от поне хората са си го написали ДАИ

Не знам дали пиете алкохол, но 1.5 промила Алкохол в Кръвта е грубо 2 бири ( Известният случай с нищо и никакъв готвач с малко повече пари и , че го дават по Телевизията - Къде е моралът на Доктора  и Лекарите на Смяна Както и Полицаите (Айде Тях мога да ги оправдая Решението е на Докторите, клиповете стоят и до ден днешен ( се вижда, как той не е в адекватно състояние със своят Джип Падат му Гумите Не осъзнава , че му Падат Гумите, Ами и продължава по Джанти да Натиска Газта - Меко Казано е бил над 3 промила - ако е само Алкохол )

Няма да ви споменавам, онова дрогирано човече син на Политик (Повечето хора се страхуват тука в България)

Тука това , че при вас има морал не означава , че на ниво държавен служител за някакъв елементарен въпрос дали въпросният човек има и други деца (Без споменаване на Адреси) а чисто и просто информативен Отговор има 4 деца примерно.  Ще се намерят хора които да свършат тази работа.

1.В момента има налични варианти да си изкараш и зелен сертификат и без поставяне на инжекция (Става Срещу Пари) даже са и  прекалено алчни но на който му трябва иска не иска си ги дава парите иначе губи добре платената си работа
2.Понякога пътувам с влак и от времето на ученическите ми години и сега си съществуваха практиките парички на Кондуктора на Ръка (естествено по Евтино от Билета) и още я има тази практика
3. Катаджии Любимият Въпрос И сега какво ще правим (Когато му кажеш Пиши в повечето Случай се Отказват и да Пишат)
4. Митници - Много интересен случай беше станал, автобус със Македонци, при Съществуващи Видео Записи от Турска Бензиностанция Как се товари гориво багажното отделение на Автобуса - При какви обстоятелства този автобус първо не отговарял на изисквания за превоз, но второто единствено мога да оправдая Турските Митничари за това  че  Горивото е минало през Техният Терминал защото Горивото е платено в Турция, Въпросът ми е колко човека са в схемата с контрабанда на гориво от наша страна 2 гранични Пункта единият на Влизане от Турция Другият на Излизане от България. 
5.Проверяващи ХЕИ (Защо някой Сладкарници, знаят предварително кога ще им дойдат на проверка)
6.По мое време поне улучих на преподаватели пред пенсия които са от Социалистическият Строй - Но пак е имало знание кога ще дойде на проверка представител от Регионалният Инспекторат по Образованието така , че всички да са в час.
- Любимите учители сътворяващи функционално неграмотни хора пишещи оценки просто ей така само за присъствие имаш гарантиран успех. Да не говорим за самият критерии за Оценка и Тотално Занижения Стандарт на Тестовете направени по такъв начин , че и дете ученик с лека форма на умствена изостаналост да го реши. И това е направено с много скрита цел <Ако желаете вашето дете да се развие да може да плащате допълнителни уроци)
- Инспекторите Пожарна Безопасност.

Единствените хора които мога да оправдая на Държавна Служба ( Това са Военните Защото  Нямат Досег с Хората), И хората работещи на Бюро Обслужване на Граждани както в Съда примерно <Тези които Издават Бележки от Съда че хората не са Съдени>  Това са ми наблюденията , че всеки е сложен да върши някаква работа но съществуват и хора които се възползват от служебното си положение за своя лична изгода. И понеже не знаем кои са ако имам властта един ден да взема решенията. И имам достатъчен ресурс от хора които да ги заменят, всички ще бъдат сменени с нови хора.) Да не говорим , че аз полиция освен да ходят до магазинчето да си вземат кафе или цигари, и да застанат да снимат някъде с патрулката не може да разбереш , че в този град има не едно а две полицейски управления....

# 47
  • София
Здравейте бих искала да попитам може ли чрез ЕГН да се види бащата колко деца е припознал. И къде може да се разбере. Благодаря 🍀

Здавейте,
и аз имам същото терзание последните години за баща ми.
Над 70г е, а продължава да ходи по жени, та се чудя колко наследници ще се появят след смъртта му?
Като се сетя, че една състуденстка забременя и роди от 70-годишния ни професор преди 17 години...
Майка ми е жива.
Баща ми по адрес се води, че живее в друга община.
Там ли трябва да опитам да намеря информация или може във всяка софийска община?

# 48
  • в очите на дъщеря ми
Във всяка община/ районна администрация, може да поискате удостоверение за съпруг/а и родствени връзки за себе си, и там ще се види...кой, къде е ходил...😅

# 49
Извън глупостите- ако авторката е майка на дете, чийто баща може би има други припознати деца и, ако детето й е непълнолетно, може да изиска от общината от негово име удостоверение за родствени връзки на детето. В него ще бъдат отбелязани и полукръвните (или едноутробни) братя и сестри. Единствено не съм сигурна дали е необходимо специално основание (посочване на конкретна нужда) за издаване на такова удостоверение, защото постоянно виждам такива в работата си, но не ми се е налагало да вадя удостоверение за себе си като частно лице. Ако авторката е трето лице, което просто любопитства, да забрави за получаване на каквато и да е информация. И най- вече я съветвам да не прибягва до подкупи, че не се знае на кое старо и коректно куче ще попадне.

Общи условия

Активация на акаунт