Припознати деца

• 4 291
  • 49
  •   1
Отговори
# 15
Мхм, точно така.... Защита на личните данни нещо?!
Мхм, срещу 50 кинта телефонна разпечатка за 6месеца назад. Да споменавам ли, че номерът не е на титуляр по договор....
Лични данни ли? Да се сещаш за личните данни на няколко милиона българи изтекли от НАП? Или как разни фирми купуват тези данни от оператори срещу нищожни суми и ги ползват да досаждат на хората с някакви продукти.

# 16
  • Далечният изток
Ама чакай сега - разпечатката от кого? От мобилен оператор или от полицията? Че има огромно значение. А аз коментирах любезната молба до районното...

# 17
Мхм, точно така.... Защита на личните данни нещо?!

Или прекалено много вярвате на системата. Корумпирани Полицай,Доктори,Инспекции по Труд,Некадърни Учители,Инспектори в МОН,Кметове, да не изброявам. Щом е нормално в тази държава Наркоман да Убие Милен Цветков (най-пресен пример) и да няма присъда, или ШЕФ ТОКЕВ да кара много над официалният доклад от Доктора 1,5 промила алкохол 2 бири. Катаджия да си затвори очите срещу 50 лева, Наркодилъри в малките градчета от години едни и същи,  тука хората са със един и същи манталитет. Може да попадне на два три служителя които ще откажат но 7 ще приемат - това е истината.

# 18
Ама чакай сега - разпечатката от кого? От мобилен оператор или от полицията? Че има огромно значение. А аз коментирах любезната молба до районното...
от мобилният оператор 😁😉 но няма особенно значение защото пак не е много позволено, когато не става дума за собственият ти номер.

# 19
  • Далечният изток
Коментирах полицията, не знам защо се намесвате с мобилните оператори...
Има си ред да се търси отговорност за разпространение на лични данни.

nextgen1994, големи глупости...

# 20
Коментирах полицията, не знам защо се намесвате с мобилните оператори...
Има си ред да се търси отговорност за разпространение на лични данни.

nextgen1994, големи глупости...

В София, Пловдив, Бургас големите градове е невъзможно.  Но в провинциите е друга картинката .

# 21
  • Далечният изток
В провинцията съм.
Никой няма да си изяде хляба заради 50 лв. Това са абсолютни глупости. Някоя девойка се намърдала на общинска или държавна служба и за 50 лв. ще си изяде хляба, абсурд...

# 22
В провинцията съм.
Никой няма да си изяде хляба заради 50 лв. Това са абсолютни глупости. Някоя девойка се намърдала на общинска или държавна служба и за 50 лв. ще си изяде хляба, абсурд...

Казах Районно Управление ( Дежурните в Районното са Стари Кучета ) , пробвайте изложете някаква теза , че мъжът ви се вижда с някое дете което много прилича на него, дайте 50 лева полицията работи с данни на ЕСГРАОН тези по старите до един  са престъпници, младите започнали в системата и те ще станат. И тука не говорим за разкриване на някакви свръх секретни данни а просто ще ви кажат дали въпросният мъж има повече от едно дете или  има дете. Ако знаете че той има Дете което Живее в Самоков , и полицаят ви каже че има Две Деца едното Живеещо в Самоков другото в Дупница примерно вие ще си правите изводите в Зависимост дали сте от Дупница или от Самоков .....  тука не говорим за прикриване на убийство....  Има и законен начин (Правите Фирма отговаряща на всички Закони за Финансова Институция Отпускаща Кредити минават едни процедури одобряват ви и имате  вече достъп в самият ГРАО. )

# 23
  • Далечният изток
Глупости, ама огромни. Не знам въобще чуваш ли се какви ги дрънкаш?!
А, фирма за кредити да си направя?! Хахаха...
Аз съм адвокат, дори и аз нямам достъп до ЕСГРАОН. А и да имам, така по 50 лв ще вземам да разкривам на хората личните данни?! Знаеш ли в какъв размер са глобите по Закона за защита на личните данни?

# 24
Глупости, ама огромни. Не знам въобще чуваш ли се какви ги дрънкаш?!
А, фирма за кредити да си направя?! Хахаха...
Аз съм адвокат, дори и аз нямам достъп до ЕСГРАОН. А и да имам, така по 50 лв ще вземам да разкривам на хората личните данни?! Знаеш ли в какъв размер са глобите по Закона за защита на личните данни?

Адвокатка пък да няма познатите съдии, полицай, и хора във общината айде стига глупости ..... вие или не живеете в България, или сте най-лоялните хора във вашата община а то такава няма то за това България е на това положение, заради манталитета на хората и държавните служители....

# 25
  • Далечният изток
И като имам познати какво? Да ги използвам заради някакви измислени проблеми на някакви хора?! И да, аз съм лоялна, за други не мога да отговарям.

# 26
  • Пловдив
Ау, познати съдии! Те адвокатите не само познават съдии - те посредничат за даването на подкупите от техните клиенти за съдиите. Така пише в една съседна тема.

Ся да ти кажа, аз не просто имам познати съдии, полицаЙ и хора в общината, аз съм съдия и нямам свободен достъп до тези данни. Определен служител в съда има и по писмено наше искане ни прави справки при нужда по работа. Викаш, вземаме по 50 лева от свои хора? Аз за толкова малък подкуп няма изобщо да си мръдна пръста.

# 27
  • в очите на дъщеря ми
По така изказаните/изписани глупости за системата ЕСГРАОН, само да вметна, че полицията има достъп до данните, само за адресна регистрация, гражданство и лична карта.
За останалите глупости, достъп, 50 лв и данните в удостоверението за съпруг/а и родствени връзки дори не искам да влизам в полемика.

# 28
Некст, не знам от коя селска паланка се появи, ама с този правопис не ще да си от най-умните. Пак с този правопис, в комбинация с мнението ти за учителите, цялото ти изложение отива на кино.
Сберù си простотията и изчезнù.

# 29
  • Пловдив
В общината, поне служителките в т.нар. ГРАО, имат достъп и до данни кои са децата и родителите на дадено лице. Същото се отнася за служителя в съда, който има отдалечен достъп до същите данни. Ама ме съмнява да ги дават на всеки срещу 50 лева по тарифата под масата. Wink

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 13:03 от Магдена

Общи условия

Активация на акаунт