Новите съседи / La que se avecina

• 41 650
  • 458
  •   1
Отговори
# 120
Карлота и дневника започна да става инт.😀

# 121
Някой да пребоядиса Милото спешно. Прилича на 80 годишна, а не на 50.
Ясно е, че ще преспи с Амадор и накрая пак ще се съберат.

# 122
И аз все това си мисля 😀

# 123
  • Пловдив
Милото и в лицето нещо много променена ми се вижда

# 124
Милото поостаря, но този цвят и' добавя още години.
И на мен започна да ми става интересно.

# 125
divanence не си бъгната.
Дразни ме промяната на култови фрази, или липсата им - "Морски дарове Ресио" станаха "Морски деликатеси Ресио", изрязаха "Не чистя риба"...
Сигурно има и още.
Майте мозъка ми я регистрира като съвсем друг персонаж, и заради гласа, и заради вида.

Последна редакция: ср, 17 яну 2024, 10:50 от Lemy

# 126
И на мен ми направи впечатление, че някои фрази са променени. Това от превода ли е или и в оригинала е така?

# 127
Според мен трябваше да използват същия превод на популярните фрази както досега, но сигурно е нямало кой да следи за това...
От новите образи прислужницата на маркизата започва да ми допада, има свежи включвания.
Косата на Майте е почти като на Фина по цвят, но в лицето изглежда много добре.

# 128
Те дубльорите на мъжете са си същите, едва ли не си помнят фразите дето толкова години са повтаряли. Има нещо странно защо са така леко променени.

След дебелата Йоли, сега Ралука и това бебе е второто нещо, което напълно не ми харесва в този сезон.. Абсолютен минус за мене, въобще не им трябва. Фермин с малко дете ми е скучен. Дано да е нещо само за един епизод, а не за постоянно, ама..

# 129
  • В страната на мечтите.
Това с Ралука и бебето беше доста гнусно и ненужно според мен.

Обаче ме кефи как Паралес си отмъщава на рибаря за всичко, което той му причини едно време.

# 130
Гадно-негадно, ще гледаме, за съжаление наистина са само 8 епизода. Аз за компенсация си издърпах 5-те сезона на Щурите съседи и вече се кефя на 2-ри сезон - Баровката със секс сънища... Simple Smile

# 131
Набират скорост, успяват да ми задържат вниманието. Това с Ралука снощи като че ли ми дойде в повече.

И аз започнах Щурите съседи, в къщи съм тези дни и ще ги гледам.

# 132
Това с Ралука за момент го изтървах и питам мм някой сънува ли ...беше мн гадно.....прекалиха с тези кървища.
Дали ще се върнат тези които заминаха тези дни 🤔

# 133
  • Бургас
Мисля, че Фермин и Ралука ги изгубихме.

# 134
Не гледах вчера , може ли преразказ?

Общи условия

Активация на акаунт