Новите съседи / La que se avecina

• 50 471
  • 558
  •   1
Отговори
# 105
С големи очаквания подходих към новия сезон, а и тази серия ми дойде слаба. Надявам се, че скоро ще се развихрят и ще ги гледам в пълния им блясък.

# 106
Супер втори епизод, три класи над първия. Бая смях си падна този път. Ако така продължи ще ми хареса доста повече от предния сезон. Фермин и Бруно да живеят и работят заедно ще е златна мина. А това да дават апартамента на Лола като AirBnB също ще е добра идея, за различни типажи да се появяват всеки епизод и Фермин да ги "омайва".

Антонио и Фина май вече ще са в един отбор, имат си нови дразнители. Грета и Маркизата като сасухрените аристократи и всички други да ги дразнят вече ми харесва.

Единственото което не ми допада са Менчу и Йоли. Историята им е мега тъпа и въобще няма нужда от тях. По-добре да ги бяха разкарали и тях, с нищо не допринасят. Също и Висенте засега много малко се появява. Но предполагам него ще го включат повече в следващите епизоди.

# 107
Май има надежда 😁много яко като си направиха втора Вайбър група

# 108
Според мен пък точно Ракел, Алба и Нинес се изчерпаха като образи.

Абсолютно съгласен. Ракел и Нинес 6 сезона кажи-речи тъпчеха на едно място. Накрая ги събираха само на клюкарник, за да обсъждат историите на другите. Алба пък още като свършиха нещата с Теодоро се изчерпа. После само се чудиха с кого да я сватосат и ставаше все по-cringe и по-cringe..

# 109
  • Бургас
За актьора, който игра Алба ли писаха, че е починал?

# 110
За актьора, който игра Алба ли писаха, че е починал?

Жив си е.

# 111
  • Бургас
Явно съм се объркала. Нека си живее момчето.

# 112
Мен нещо не може да ме грабне този сезон, сградата ми е една такава депресираща, новите образи са ми мъгляви още пък старите май доста изчерпани Sad Амадор вече не ме забавлява за съжаление, деградацията му е пълна и няма на къде да рине повече. Менчу и Йоли също са ми напълно излишни. Висенте ми беше любим образ, но вече много неактивен... В Ресио, Фермин и Фина ми е надеждата, а и Августин ме разсмива, особено в новата му ковид фрийк роля, идеално му пасва. Бруно ми харесваше в началото, сега ми е прекалено нормален.
За озвучаването думи нямам, то и за превода, някои култови реплики ги чух по друг начин. Голям шок ми беше да чуя Майте, Фина и Менчу като доктор Мередит Грей, съвсем други асоциации ми навява този глас, просто абсурд този тембър да го вържа с тези образи. Толкова ли няма млади актьори, които искат да се занимават с дублаж... Ще продължа да гледам със сигурност да видя как ще се развият нещата и новите образи.

Последна редакция: вт, 16 яну 2024, 12:35 от Elyon Brown

# 113
И аз гледам, но ми е скучно.
Липсва ми Енрике, и образа на Антонио не е същият без него.
Фермин сам по себе си е глътка свеж въздух, но вече и при него е едно и също - с тази легнал, онази оправил.

# 114
Липсва ми Енрике, и образа на Антонио не е същият без него.
Така е, несъмнено Wink. Определено ще ми липса: "Енрике, приятелю!"
Много мило ми стана вчера като направиха препратка към началото на сериала с "Тууук не мирише ли странно" Laughing https://www.tiktok.com/@novitesusedi77/video/7224406451039538458

# 115
Ха, Карлота и Onlyfans не беше идея, която очаквах. Laughing Laughing

# 116
  • В страната на мечтите.
Карлота 😱 веднага си спомних колко мъничка и сладичка беше...

# 117
  • Бургас
Хареса ми епизода, набират скорост. Различни сюжетни линии тръгват, ще има неочаквани обрати. С вкарването на Карлота разбутаха старите муцуни от предните сезони. Но май са само 8 серии, а както ги разводняват има възможност за много повече.

# 118
  • Deutschland
Само на нен ли ми се струва, че преводът е правен с помощта на гугъл преводач? Или аз съм се бъгнала нещо тази вечер или са пуснали в действие изкуствен интелект да превежда от испански и доста от репликите бяха без всякакъв смисъл.

# 119

Общи условия

Активация на акаунт