Новите съседи / La que se avecina

• 41 532
  • 458
  •   1
Отговори
# 195
Вчера гледах цялата серия, не заспах 😃.
Амадор нарече Йоли "танка" (или поне така чух), а не танкета. Малки неща, но дразнят.

Харесва ми как изглежда Лола. В по-предишния сезон и' бяха докарали много лоша визия, приличаше на наркоманка (вярно, че страдаше за Хави, но можеше малко по - добре да изглежда).
Йоли изглежда много свежа. Поналяла е ханш, но е добре.

# 196
Вчера за пръв път се разхилих, има надежда новият сезон да е по- свеж.

# 197
Нещо хванахте запек? Цапнете по един Байер...

# 198
Личи си по активността, че новия сезон направо е завладял хората.. Бързо се върнаха към старата им секс мантра, след като бяха ударили ръчната предния сезон. Нямах нужда от Фермин и дъртофелниците, нагона на високия траверс или Берта с поредния.. Това вече го гледахме сто пъти.

Новото семейство е малко 50 на 50 засега. Не съм ги гледал в Селцето и не знам до колко се предържат към образите си. Когато историята им се върти около бебето не става, ама ако се завъртят извън нея се получават добре моменти. Мартин като готвач ще има добър потенциал, особено ако го партнират повече с Фермин.

Завръщането на Йоли е голям плюс, за разлика от Лола и Висенте, които станаха абсолютни сенки. Но Антонио продължава да си носи сериала. Маневрата да трови Маркизата и после как го пързаляха беше най-хубавото в този сезон досега. Августин също продължава да е скрития MVP в състава. Каквото и да прави ме радва.

# 199
Никаква радост не виждам аз, в петък свършва!
Щурите съседи 2 сезон са 30 епизода, 3 сезон са 32...

И да вмъкна, в трети сезон в началната мелодия, там шапката/калпака се включва рапа, дето го помня още:

Estilo fino, tienen to's mis vecinos sino vеnte pa' quí'
(Aquí no) Sino vente pal' barrio, primo, que te quiero yo enseñar
(No hay) Donde lloran los payasos, cacos nos roban
Y las piedras siempre tienen algo que contar

# 200
И с този онли фенс какво показват,дано по-малко тиййнове да гледат

# 201
Как 2ри сезон ще е с 30 епизода? С 14 е, като последния епизод в България е излъчван само по Диема, а сезон 3 е 33 епизода.

Относно последните епизоди, няма какво да коментирам - тъпотия (лично мое мнение). Не носи духа на "старите" нови съседи..

# 202
Ние вкъщи го зарязахме.

# 203
Не остана,аз ще го избутам

# 204
Някой ще ми обясни ли защо този русия травестит играе жена в сериала, под името Карма?
Това някаква либерална мода ли е или е начин да се угоди на LGBT диктатурата след критиките към сериала?

# 205
Как 2ри сезон ще е с 30 епизода? С 14 е, като последния епизод в България е излъчван само по Диема, а сезон 3 е 33 епизода.

...

Не знаеш какво е Щурите съседи, нали? Кончита: "Куеста, оставка!"

# 206
Знам какво е, в момента го гледам. Може да провериш епизодите в уикипедия, дори и исканската. Simple Smile
https://es.wikipedia.org/wiki/Aqu%C3%AD_no_hay_quien_viva_(serie … %B1ola)#Episodios

# 207
  • Пловдив
Берта в момента ми се вижда огромна

# 208
Берта в момента ми се вижда огромна
И на мен ми направи такова впечатление, в близките кадри Амадор също. Абе личи си, че всички са остарели, Теодоро и Хамончо и те много побелели.Smiley
Остава сега да сгаджосат такетата и хамончо...

# 209
Ние вкъщи даже решихме, че са сменили актьора, който играе Теодоро.

Общи условия

Активация на акаунт