Новите съседи / La que se avecina

• 41 532
  • 458
  •   1
Отговори
# 210
Къде мога да видя колко са епизодите на 14-ти сезон

# 211
  • Крайбрежен район
Къде мога да видя колко са епизодите на 14-ти сезон

https://es.wikipedia.org/wiki/La_que_se_avecina

# 212

Инфото кой къде живее в 15-ти сезон издава част от сюжета. Гларуса нещо не го виждам в сградата.

# 213
  • В страната на мечтите.
Снощи много ми хареса когато домоуправителката и Берта си говориха за термитите и за сапунката, която била приключила, защото трябвало всички да се изнесат, точно заради термити, а Берта каза, че били започвали снимките на нов сериал и затова SatisfiedSatisfied Много готина препратка към Щурите съседи Smiley

# 214
На тази актриса (новата домоуправителка) на физиономията не ѝ ходи да е заядлива и гадна.

# 215
  • София
еп.7  от новия сезон има ли го някъде качен? Само в платен сайт го намирам.

# 216
  • В страната на мечтите.
еп.7  от новия сезон има ли го някъде качен? Само в платен сайт го намирам.

Ще го има качен може би чак утре сутрин, защото тази вечер ще му е премиерата по бтв комеди.

# 217
  • София
А, мерси. Мислех, че вчера са го давали.

# 218
  • София
Във videoclip.bg ги качват също. Но не знам дали от чужбина може да се гледа.

# 219
Мм още в началото забеляза,че Амадор е качил кг 😁

# 220
  • София
Обаче Менчу какво тяло извади снощи. За 73 годишна жена мисля, че беше доста впечатляващо.

# 221
  • София
Обаче Менчу какво тяло извади снощи. За 73 годишна жена мисля, че беше доста впечатляващо.
И аз  забелязах. Актрисата май доста е отслабнала. В предишни сезони по - едра ми се струваше.

# 222
Отслабнала е. Тя е с от тези фигури със слаби крака, и по мощен торс, без талия.

# 223
Двата сезона са на средно ниво, но най-голямото разочарование е превода. Не се прави така, не може да го променят след 12 сезона. Ако има нов преводач, той трябва да вникне в материята и да види как е било дотук.

# 224
Снощи в къщи отново коментирахме безумният превод. Къде може да се оплаче човек, на БТВ ли трябва да се пише?

Общи условия

Активация на акаунт