Новите съседи / La que se avecina

• 50 322
  • 558
  •   2
Отговори
# 465
В момента гледам повторение на епизод 1 от сезон 13 и, слушайки Маите, Менчу и Фина с този дървен глас, имам чувството, че гледам същите актриси, но в напълно различни роли в друг сериал (особено при Маите). А Фина и Менчу звучат абсолютно еднакво  - не се различава коя кога говори. Гледам и не вярвам на ушите си. Гласовете звучат толкова изкуствено, че умът ми не го побира как тази дубльорка е била първият избор, с който да заменят Лидия Вълкова. Нищо лично към самата дубльорка, но е добре, че от сезон 15 я смениха – гласът ѝ не е подходящ за подобни комедийни сериали като „Новите съседи“. Продължавам да твърдя, че дублажът в сезон 15 (без Фина) е много по-добър, а с гласа на Ася Братанова Маите, Менчу, Кристина, Анди и Чуса звучат значително по-естествено.

Друго, което ме интересува, е дали и кога bTV Comedy ще започнат да излъчват сериала всеки делник от 20:00 часа, т.е. кога ще махнат съботно-неделното излъчване иначе новият сезон ще започне малко преди Нова Година. А сезон 16 ще свърши на 6 януари в Испания и няма логика да излъчват всеки ден епизоди предвид, че са само 8 епизода на сезон.

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 17:25 от Ryder156

# 466
Сезон 16 стартира по БТВ Комеди на 28 декември (неделя). Ще го излъчват всеки уикенд от 20:00 часа, ще може да се гледа и във Войо.

# 467
  • Пловдив
А дали дотогава ще излъчат всички серии? Не следя това повторение докъде точно стигна.

# 468
16 ли беше най-новият с който още не е излязъл тук?
Ще го излъчват само през уикенда... егати, тия съвсем ще ни развалят удоволствието....

# 469
  • София
То, сезонът е само 8 серии. Ако ги пуснат през седмицата, ще свърши за нула време.

# 470
  • София
То, сезонът е само 8 серии. Ако ги пуснат през седмицата, ще свърши за нула време.
Само 8, леле.. така са ни разглезили през годините. Нямам търпение, но жалко, че ще трябва толкова да се чака. Чудя се даже дали да не изчакам да излъчат целия и наведнъж да си ги пусна.

# 471
Аз си намерих с какво ще се забавлявам, след като свършат Съседите:
Италианската мега-продукция "Сандокан" ("Sandokan") с участието на Джан Яман ("Свободен дух", "Мистър Грешен", "Горчиво и сладко") тръгва у нас от 5 януари (понеделник).
Поредицата ще се излъчва от понеделник до четвъртък от 21:30 до 23:00 ч. в праймтайма на bTV. "Сандокан" идва в България месец след старта си в Италия, който бе на 1 декември и събра над 6 милиона зрители пред екраните, поставяйки своеобразен рекорд.

https://tvnovellas.blogspot.com/2025/12/5-btv.html?fbclid=IwdGRj … HD3oz8nRAEv9g&m=1

# 472
  • In transit
Леми, супер новина. Като спомена Джан Яман, още чакам по axn да излъчат втори сезон на Виола. Sad
Извинявам се за спама.

Някой беше споменал за испански сериал с Жоржи Санчес, мога ли да помоля за заглавието, да го потърся някъде?

# 473
Бтв комеди отново ще излъчи "Щурите съседи". От 8-ми януари, 19:00ч.

Последна редакция: ср, 24 дек 2025, 13:43 от Alexa10

# 474
Мина първи епизод от 16ти сезон...

Ами хареса ми. Посмях се...особено в края на серията.

Няма да ме изостави мъката по липсата на  Фермин: дори в серията си казаха ,че няма да се появи (конто гледа ще разбере, който не гледа..да пита, ще му разкажем)...
..ама ми беше хубаво.

Последна редакция: пн, 29 дек 2025, 00:01 от Serendipity*

# 475
Едни кюфтенца, пък каквото стане.
Топ си беше серията, само не ми хареса новия превод на колуните отмъстители.

# 476
  • София
Майте така ли изглеждаше в последния сезон? Направо се стреснах от лицето ѝ, голяма промяна.

# 477
Беше с един бял цвят на косата. Асъл бабичка. Сега е добре.

# 478
  • In transit
В косата да, ама посъстарена ми изглеждаше, като я дадоха отблизо.

# 479
  • София
А, цветът си го спомням, но изглеждаше като лачена мадама. 😃Но сега лицето ѝ е подпухнало и увиснало, с уста като на Жокера. Може би си е бола нещо.

Общи условия

Активация на акаунт