Ноемврийски бебета 2022 ❤️

• 56 549
  • 782
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте💐
От вчера и аз имам положителни тестове.
Аз съм на 27г, това ми е трета бременност. Първата завърши с мисед в 8г.с. Втората е момче на 13 месеца❤️
На преглед ще ходя чак в 8г.с., след около месец. Не виждам смисъл по-рано, ако всичко е наред.
Единствено имам леко напрегнати гърди, придърпвания ниско долу в корема и леко повишена телесна температура.
Предполагаем термин според последна менструация - 14.11 🙏🍀
Надявам се този път да ми се размине повръщането, че бях на легло до 16г.с  с предната бременност 🤞
Дано всички сме спокойни и всичко да върви гладко и прекрасно 🌹

# 91
Момичета, извинете ме , че Ви занимавам пак с моите глупости, но съм в голяма чуденка. Има тестове все с някакви чертички. Днес си направих , едва се виждаше черта. Кръвен мисля вече утре да пусна. Не знам какво да мисля вече. Не се настройвам много сега , но кой не иска да има дете. Нямам никакви признаци за цикъл , освен едни придърпвания , които продължават отново и отново. Днес е датата ми. Стискайте ми палци Simple Smile

# 92
Момичета, извинете ме , че Ви занимавам пак с моите глупости, но съм в голяма чуденка. Има тестове все с някакви чертички. Днес си направих , едва се виждаше черта. Кръвен мисля вече утре да пусна. Не знам какво да мисля вече. Не се настройвам много сега , но кой не иска да има дете. Нямам никакви признаци за цикъл , освен едни придърпвания , които продължават отново и отново. Днес е датата ми. Стискайте ми палци Simple Smile

Стискаме. Кръвния ще покаже.

# 93
Румиииии ❤️❤️ спокойно 🍀🍀🤞🍀🤞🍀🙏🍀🙏🍀

# 94
според мен ако нямаш закъснение недей да пускаш кръвен

# 95
Кръвния е достоверен дори и преди датата на М. Но и аз подкрепям да изчакаш, все пак не всичко става като по учебник🍀

# 96
Аз да се оплача, че в последно време ми се доспива много рано, уморена съм, сънлива.. към 19ч вечерта вече нямам търпение да “подуша леглото”😀, докато преди ми се излизаше всяка вечер и си лягах към 12ч. При вас има ли я тази необичайна уморяемост и сънливост?

# 97
Аз да се оплача, че в последно време ми се доспива много рано, уморена съм, сънлива.. към 19ч вечерта вече нямам търпение да “подуша леглото”😀, докато преди ми се излизаше всяка вечер и си лягах към 12ч. При вас има ли я тази необичайна уморяемост и сънливост?
Аз съм още в 6-7г.с , но усещам умората и то доста, работя и съм на смени , днес например съм до 20:00 на работа и нямам търпение да се прибера да се изкъпя и да лягам

# 98

И аз съм така, прибирам се в 17.30, дремвам 30-40 мин и ставам да ям. После лягам в 22, заспивам, но се се събуждам в 4-4.30. Някой дни успявам да заспя пк, но някой не. Иии на другия ден същия цирк.

# 99
Със съня съм като вас, и много често нощно пикане. Да ви попитам, според вас редно ли е да работим в момента и до кога ?

# 100
Със съня съм като вас, и много често нощно пикане. Да ви попитам, според вас редно ли е да работим в момента и до кога ?

Радвам се, че не съм единствената поспалана😀. Но определено се усеща промяната от бременността… Относно работата- според мен зависи как се чувстваш. При първата ми бременност ми беше много лошо и повръщах по няколко пъти на ден, беше ми невъзможно да работя. Сега също ми се гади, но точно започнах обучение за нова работа, която ще мога да си работя и от вкъщи и съм се заела сериозно.

# 101
Аз с предната ми бременност спах жестоко. От 17ч до 7ч сутринта и на обяд дремвах пак 😀
Имах късмета да не работя още от началото и си спях по цели дни и нощи. Дано сега не ме налегне такава умора, че няма как да ми се случи вече 😀

Иначе аз съм с болки ниско долу, пия Но Шпа. Надявам се да не е нещо лошо. 🙏

# 102
Аз смятам да работя толкова, колкото мога. Ако се чувствам добре, ще си работя, но ще настоявам да е от вкъщи. Ако не мога, ще проведа максимално бързо обучение и пускам болничен, в крайна сметка цял живот работим, сега друго е по-важно.
Засега долу горе се справям, но определено съм много по-мудна и разсеяна .

# 103
Аз пък днес имам болки ниско долу ,на моменти пробождания . И нещо ми е отпаднало ...

# 104
Аз пък днес имам болки ниско долу ,на моменти пробождания . И нещо ми е отпаднало ...

И аз имах такъв ден. Сутринта рязко придърпване и после през целия ден по-леки придърпвания. Като ставам рязко от стол/диван също ме наболява.

Охх аз с работата незнам как ще го направя. Със собствен бизнес, хем мога да си позволя когато искам да ходя, хем отговорността ми е голяма и сигурно във фирмата ще ми изтекът водите Wink добре, че е на път за болницата Laughing

Общи условия

Активация на акаунт