Ноемврийски бебета 2022 ❤️

• 56 383
  • 782
  •   1
Отговори
# 225
Момичета днес бях при доктор, който не е запознат с това че преди 10дена нямах зародиш, а съм в 8+1 г.с. Днес при него се видя зародиш, но няма пулс. Мислите ли че е възможно при положение че нещата при нас се развиват по - бавно и зародишът е пресен на има няма 10дена, все още да няма пулс ? П.С утре съм си при моят доктор ..

# 226
Момичета, може ли малко помощ и обяснение? Какво може да се очаква да се види в 5г.с до 6та,понеже съм малко объркана? Само сакче или и ембрион вече? Приложението на телефона ми казва, че даже и сърцето започвало да тупти в тази седмица, но не е ли малко рано, това което съм чела е за чуване на сърчице някъде в 8ма седмица? Мерси предварително! Simple Smile

# 227
Момичета, може ли малко помощ и обяснение? Какво може да се очаква да се види в 5г.с до 6та,понеже съм малко объркана? Само сакче или и ембрион вече? Приложението на телефона ми казва, че даже и сърцето започвало да тупти в тази седмица, но не е ли малко рано, това което съм чела е за чуване на сърчице някъде в 8ма седмица? Мерси предварително! Simple Smile

При мен миналата седмица (5 седмици и два дни) се видя само плоден сак и сянка на жълтъчно тяло. Ако е към края на 5-та седмица може да се види и ембрион. При мен се видя на 6с+1д както и сърдечната дейност

# 228
При мен се видя сак и жълто тяло и ме повикаха пак в 7ма. Според мен е рано в 5та, може би поне 6та.  В 5та могат май само да установят има ли бременност и вътрематочна ли е.

# 229
на 30.03 имам преглед при АГ, при която се следят и първия път. Чувствам се много комфортно с нея. Тогава ще бъда в 8 гс и се надявам всичко да се види и чуе.
От днес ме боли глава, усещам как дадени миризми много ме дразнят. С първата бременност ме дразнеше пастата за зъби, сапун, миризмата на мъжа ми. Grinning Дано сега да не е така.
Как се справят бременни жени, които вече са майки? Трудно отделям същото внимание на дъщеря си.

# 230
И аз не се занимавам много с моята дъщеря сега -лежа и спя...тя знае , че ме боли корем и много не ме занимава ,не знае че съм бременна ,понеже с тези премеждия не искам да казвам още . Тя е на 6'5г ,но е като голям човек нямам проблеми .

# 231
на 30.03 имам преглед при АГ, при която се следят и първия път. Чувствам се много комфортно с нея. Тогава ще бъда в 8 гс и се надявам всичко да се види и чуе.
От днес ме боли глава, усещам как дадени миризми много ме дразнят. С първата бременност ме дразнеше пастата за зъби, сапун, миризмата на мъжа ми. Grinning Дано сега да не е така.
Как се справят бременни жени, които вече са майки? Трудно отделям същото внимание на дъщеря си.
Моят преглед също е насрочен за 30.03, когато ще съм в 8г.с. Иначе имам момиченце на годинка. Засега като симптоми имам само претенции към определени храни и жажда за сън, но се старая да спя, когато и малката спи и през останалото време да и обръщам колкото мога внимание, защото ми е малко гузно, че след няколко месеца вниманието няма да е само за нея. Когато ми е по-изморено просто се опъвам на килима и разглеждаме книжки.

# 232
Момичета днес бях при доктор, който не е запознат с това че преди 10дена нямах зародиш, а съм в 8+1 г.с. Днес при него се видя зародиш, но няма пулс. Мислите ли че е възможно при положение че нещата при нас се развиват по - бавно и зародишът е пресен на има няма 10дена, все още да няма пулс ? П.С утре съм си при моят доктор ..

Какво стана? Всичко наред ли е ?
Възможно ли е апаратурата да не е била добра , че да не улови сърдечна дейност?
За съжаление на 8 ма седмица вече се чува пулс. При мене имаше даже в 6 та.
Желая ви късмет и бог да е с вас !

# 233

Чухме лек пулс днес, водя се с малко закъснение. Другата седмица сме за по - силен пулс. Според мен е ок, имайки в предвид че преди 10 дена нямахме зародиш. 3 седмици подред вдигах температура и бях болна, това също забавя развитието. Дано др седмица нещата са по - добре. Благодаря ви за всичко момичета !!!

# 234

Чухме лек пулс днес, водя се с малко закъснение. Другата седмица сме за по - силен пулс. Според мен е ок, имайки в предвид че преди 10 дена нямахме зародиш. 3 седмици подред вдигах температура и бях болна, това също забавя развитието. Дано др седмица нещата са по - добре. Благодаря ви за всичко момичета !!!

Много се радвам, вярвам че всичко ще бъде наред занапред 🙏

# 235
Здравейте, мили дами!

Записвам се и аз с две чертички - последен цикъл 11.02 - тази седмица влизам в 6г.с. От София съм, на 30г - първа бременност.

Началото на април ни очаква преглед за сърдечна дейност.Още не мога да асимилирам какво чудо се заформя в нас, и какви невероятни създания сме ние, за да дадем живот Purple Heart .

Към този момент усещам предимно стандартните неразположения (тип ПМС) в корем, кръст и гърди. Нямам особени промени от към апетит - може би по някога ми се губи; усещам, че следобедно ми се придремва, което е нетипично за мен.

Пожелавам на всички ни лека и успешна бремнност и много се радвам, че ще сме взаимна подкрепа.

Бъдете здрави, мамчета! Flowers Sunflower

Оо здравей ,нова мама ♥️ аз също съм с последен цикъл на 10.02 само че и съм на 29г. Колко е хубаво ,че тука може  да намираме жени с подобни симптомите, термини и т.н Успех желая и лека бременност ☀️

Tanya.N
И аз съм с последен цикъл 10.02 и съм на 29г 😁 иии ми е първа бременност.. стискам палци на всички мамчета  ❤

Аз съм в положителен тест за ковид от вчера Sad надявам се всичко да е наред и утре съм в 7ма седмица.Ще трябва да поотложим прегледа при АГ и ще отидем вече в 8ма седмица... нямам търпение! Силно се надявам бебчо да издържи ,та и да има антитела. Аз съм ваксинирана и за сега съм само с хрема , кихане и запушен нос,но глада и апетита не ми е намалял :д ахахахах

# 236
Да се отбележа и аз, че скоро не съм писала - вече минах няколко прегледа, оказах се любопитен случай, плодния ми сак все така си седи отлепен на 50% и до момента не се открива причина. Правих си генетични изследвания, няма маркери за тромбофилии, всичко друго ми е в норма като хормони и витамини, единствено Д е понижен и ТСХ ми е високо, почти 4, но ендокринологът ми каза, че според него не е това причината ... Изписаха ми терапия и дано от нея се закрепят нещата, интересното е че не кървя, няма хематоми и никакви други признаци обезспокояващи ... Иначе чухме пулс, бебчето си е на мястото, моля се там да си остане, засега ме уверяват, че би трябвало всичко да е наред за вбъдеще...

# 237
Момичета, има ои такива, които ще са болничен от сега за цялата бременност? И как съобщават е това на работодателя?

# 238
Аз съм в болничен от 6г.с заради течение,моите знаеха ,но си взех болничен ,а в него пише заплашващ аборт .

# 239
С тази бременност първо ще си довърша майчинството, което е до Август. С първата бременност излязох болничен още през 2ри месец. Звъннах на работодателката ми, тя знаеше, че съм бременна. Казах и, че по цял ден ми е лошо, обясних и ситуацията. Тя беше съгласна да изляза болничен, дори предложи.

Общи условия

Активация на акаунт