Ноемврийски бебета 2022 ❤️

• 56 878
  • 782
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте, Blush

малко ми е глупав въпроса, но все пак да попитам. При условие, че вече сме си дали направлението за проследяване на бременност, как ходим на следващите прегледи? Трябва ли отново на рецепция да регистрирам прегледа - ако да, как, при условие, че нямам документ? Или направо отиваме при лекаря? Thinking

# 391
  • Sofia
Yellow HeartЗдравейте и от мен, момичета! И аз да се представя - от София съм, на 33 години, бременна в 12 г.с. с първо дете. Терминът ми е на 09.11. Желая успех на всички ви, лека бременност и прекрасно лято! Simple Smile

# 392
Здравейте.Можете ли да ми препоръчате добър лекар във Варна за следене на бременността Simple Smile
Аз съм при Желязкова във Виталити. Много съм доволна.

# 393
Здравейте.Можете ли да ми препоръчате добър лекар във Варна за следене на бременността Simple Smile
Здравей, аз се следя в Мд при Анна Атанасова. Цонев е добър също.

# 394
Доктор Атанасова работи ли със ЗК? Мислех, че само частни прегледи прави. Аз се следя при доктор Николета Табакова Blush

# 395
Много ви благодаря  Blush

# 396
Доктор Атанасова работи ли със ЗК? Мислех, че само частни прегледи прави. Аз се следя при доктор Николета Табакова Blush
Не, не работи платен пакет съм. Те повечето май не работят с ЗК вече в МД.

# 397
Аз се следя при Др Костов в МД по ЗК съм.

# 398
Момичета, някоя от вас била ли е вече на фетална морфология? Може ли да разкажете как протича? Пускат ли и таткото?
Edit: тъкмо си записах час в Марковс и ми казаха, че таткото може да присъства.
Аз съм малко объркана за седмиците, защото според календар съм в 8+6, а според лекаря на ехограф съм в 9+4. Според вас кое е по-достоверно? Записах си час за бхс според това, което е на ехограф, но ако гледам по календара се пада в 10+5.

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 13:04 от Ava-maria

# 399
Точно Цонев от МД ме уверяваше, че нямам близнаци тази бременност 😀
а акушерката му Аделина ме следи предната бременност и освен обърканите картони, болнични и тн ме прати вкъщи със скъсена шийка и болезнени контракции и това в началото на 8 месец. С думите 'времето ще си покаже'. Е да, показа си. Настоявах за прегледи, ходих при други лекари и в крайна сметка лежах за задържане. Падна ми тапата в 32г.с, защото Цонев реши да ми спрат системите, след това спешно посреднощ едва успяха да ми спрат контракциите с нови системи. Правиха ми кортикостероидна терапия за дробовете на бебето и едва ме закрепиха да не родя.
Не целя нищо друго освен да ви дам информация и да си имате едно наум. ☺️
Дано при всички, които са избрали МД, да няма проблеми. Аз лично не бих повторила нито проследяване, нито раждане там. 👍

# 400
Момичета, някоя от вас била ли е вече на фетална морфология? Може ли да разкажете как протича? Пускат ли и таткото?
Edit: тъкмо си записах час в Марковс и ми казаха, че таткото може да присъства.
Аз съм малко объркана за седмиците, защото според календар съм в 8+6, а според лекаря на ехограф съм в 9+4. Според вас кое е по-достоверно? Записах си час за бхс според това, което е на ехограф, но ако гледам по календара се пада в 10+5.
Моята лекарка ми каза, че в началото се получават разминавания между ехограф и календар, но аз лично бих се доверила на ехографа и лекаря. В крайна сметка там се вижда колко реално е голямо бебето. На феталната със сигурност вече би трябвало и да ви дадат съвсем точна информация.

# 401
Здравейте, мами,
Заповядайте във фб група:
https://www.facebook.com/groups/311007201104231/?ref=share

Нека да се запознаем там Simple Smile

# 402
Момичета, ще правите ли пренатест? И къде? Какво ви е мнението за верасити в синево? Аз се колебая между вижън, cells4life и Верасити в синево.

# 403
Да се представя:
Живея в гр. София, за трети път съм бременна, но това ми е втората успешна бременност. Приятно ми е. Никога не съм правила пренатест, скъпо стана. За мен прегледите на феталната морфология и ходене при аг са ми достатъчни.
Бъдете здрави, момичета! Желая ви весели Великденски празници 🎀
Заповядайте във фб група :https://www.facebook.com/groups/311007201104231/?ref=share

# 404
Аз се следя при Др Костов в МД по ЗК съм.
Аз ходих една вечер по спешност и Костов ме прие добро му беше отношението и ми предписа адекватно лечение.

Общи условия

Активация на акаунт