Ноемврийски бебета 2022 ❤️

• 56 736
  • 782
  •   1
Отговори
# 435
Някой може ли да ми препоръча АГ в Пловдив който да работи по здравна каса. И да попитам когато е по здравна каса пак ли се плащат прегледите.

# 436
  • София
Препоръчала съм в горния коментар и е Женска консултация, но там имате право на малко изследвания и 2 ехографии единствено.

# 437
Не знам предната плацента да е лош ген или нещо лошо както цяло, аз и преди и сега съм с такава. При мен пак беше всичко  измерено и съм с висок риск. Колева не я харесвам от едно време… за друга ФМ не я препоръчвам особено за 3-та ако ще е при нея де.

В интерес на истината тук из форума четох смесени мнения за Колева, да, но понеже преглежда по ЗК, се записах при нея и досега е била точно обратното на каквото прочетох, много е мила и внимателна, винаги ми вдига, пише и отговаря дори уикендите, на прегледите беше ок досега. Последните два ми се видя разсеяна и повече говорих със сестрата, още не съм решила дали ще остана да се следя при нея ако продължи така.

# 438
  • София
А аз мислех, че се следите на частно при нея. А на частно следите ли се при някой и мислите ли да раждате в Токуда?

# 439
А аз мислех, че се следите на частно при нея. А на частно следите ли се при някой и мислите ли да раждате в Токуда?

Не, по ЗК съм при нея, не се следя на частно, но мисля да раждам в Токуда, да.

# 440
Момичета, има ли някоя от Бургас? При кого се следи, някакви мнения за фетална правена в Бургас?

# 441
  • София

Не, по ЗК съм при нея, не се следя на частно, но мисля да раждам в Токуда, да.
Към кого сте се насочили за раждане?

# 442
Аз съм раждала в Токуда при д-р Апостолова и пак ще раждам при нея. След 36 седмица ще се следя там. Останах много доволна от цялото преживяване.

# 443
Момичета, има ли някоя от Бургас? При кого се следи, някакви мнения за фетална правена в Бургас?

Да, аз бях при доктор Троянчев на 29-ти април. Останахме доволни. Имаме и диск от прегледа. :😊🥰

# 444
С две ръце за Токуда и Др. Апостолова. Записала съм се за 1ва ФМ сега при Др. Колева. Мисля, че е добра и си разбира от работата, което е най-важното в крайна сметка. През първата ми бременност бях при нея на фетални и да, настроението й не беше винаги топ, но се преживя. Следя се и ще раждам при Апостолова иначе. В Токуда други добри са Др. Нашар, Др. Атанасова, за тях съм чувала много хвалби, въпреки че са страшно натоварени и не знам колко приемат нови пациенти.

# 445
  • София
Момичета и аз ще съм при нея. Първото раждане бях пак при нея и аз също съм много доволна.

# 446
Аз не съм се насочила за раждане дали ще е при друг лекар или Колева, първо исках при Нашар да се запиша, но тя приема след 20 г.с., когато първо записва часове всички други бяха много заети и така се озовах и при Колева, иначе и за Апостолова и за Атанасова съм чувала супер отзиви, но не знам на какъв етап мога да се прехвърля, ако реша и само на частно ли следят?

# 447
  • София
Само на частно. Винаги миже да се прехвърлите. Аз си се следя от ден първи, но на частно при нея.

# 448

Да, аз бях при доктор Троянчев на 29-ти април. Останахме доволни. Имаме и диск от прегледа. :😊🥰
Може ли малко повече информация. В коя клиника извършва прегледа , цена, само фетална ли сте правили или и БХС, до колко време излизат резултатите и пола каза ли ви го или още е рано? Благодаря!
Вие при него ли се следите?

# 449

Може ли малко повече информация. В коя клиника извършва прегледа , цена, само фетална ли сте правили или и БХС, до колко време излизат резултатите и пола каза ли ви го или още е рано? Благодаря!
Вие при него ли се следите?

Има частен кабинет и знам, че не е от Бургас. Тук е само през петък, събота и за неделя не съм сигурна. Първата ФМ беше 90лв, а след прегледа  дадах кръв в ЛИНА за БХС. - там заплатихме 52 лв. Пола ни го каза, бях в 12-та седмица и 4 дни. И следя се при Д-р Давидова, по нейна препоръка правих ФМ при д-р Троянчев. 😊

Общи условия

Активация на акаунт