Ноемврийски бебета 2022 ❤️

• 56 727
  • 782
  •   1
Отговори
# 465
Да, аз. 😊 чувствам се в пъти по-добре, но и съм постоянно изморена, едвам изкарвам работния ден.

# 466
И на мен на БХС ми казаха пола, но аз не вярвам много, защото с първото дете тогава ме подведоха. Grinning Ще си чакам следващия преглед. От утре започвам 13та седмица.

# 467
Много ви благодаря. Утре съм на доктор и се надавам всичко да е наред. Ще поискам да ми се вземе секрет, понеже от седмица и нещо имам течение като пресечено мляко и това ме притеснява още толкова.
[quote  author=I.R. link=topic=1416534.msg44707083#msg44707083 date=1651571539]
Здравейте.
Има ли някоя мама в групата ,която може би вече знае пола? В 14г.с съм утре ми предстои преглед , последния преглед мо беше в 11 седмица трябваше да ми се направо биохимичен скрининг , но не се получи поради Мм на плода , отказах часа при АГ която посещавах поради причината , че беше на час и половина път от моя град , а пътя ме убиваше, запазих си час за най-добрия в родния ми град , но ще ме вземе чак утре , притеснявам се заради пропуснатия биохимичен скрининг , разговарях с много АГ и те ми споделиха че има общо 3 биохимични скрининга и да не се притеснявам, че съм пропуснала този. На брат ми съпругата пропусна първият скрининг , защото каза , че процентите , които излизат са тревожни и няма смисъл от излишно напрежение. Нямам търпение да отида утре, защото ставам все по-притеснена.

Аз предпочитам да го бях пропуснала даже Simple Smile Иначе пола го знам от първата фетална.
[/quote]

# 468
Да, аз. 😊 чувствам се в пъти по-добре, но и съм постоянно изморена, едвам изкарвам работния ден.
Аз постоянно спинкам тези първите месеци ги прекарах в спане Grinning

# 469
Аз вчера бях на фетална 13 седм + 2 дни съм и на 99% ми казаха момче ☺Гаденето почти отмина , но два дни съм със страшно главоболие.

# 470
И аз съм в 13+1г.с. и слава богу нито съм имала гадене, повръщане и т.н. Но пък за сметка на това всеки ден си поспивам към 16ч😃
Друго ме мъчи мен, всяка нощ в 3ч се будя, после в 6ч и реално нямам пълноценен сън. Ходя до тоалетна и след това няма заспиване 🤪

# 471
Аз съм 14+2 утре съм на Фм иначе полът💙 го разбрахме от пренаталния тест в 12 седмица.

# 472

Момичета, има ли някоя от Бургас? При кого се следи, някакви мнения за фетална правена в Бургас?

Да, аз бях при доктор Троянчев на 29-ти април. Останахме доволни. Имаме и диск от прегледа. :😊🥰
Може ли малко повече информация. В коя клиника извършва прегледа , цена, само фетална ли сте правили или и БХС, до колко време излизат резултатите и пола каза ли ви го или още е рано? Благодаря!
Вие при него ли се следите?

Има частен кабинет и знам, че не е от Бургас. Тук е само през петък, събота и за неделя не съм сигурна. Първата ФМ беше 90лв, а след прегледа  дадах кръв в ЛИНА за БХС. - там заплатихме 52 лв. Пола ни го каза, бях в 12-та седмица и 4 дни. И следя се при Д-р Давидова, по нейна препоръка правих ФМ при д-р Троянчев. 😊
Здравей,да попитам след като ти излязоха изследванията от Лина,пратили ги на д-р Троянчев и върна ли ти отговор.

# 473

Момичета, има ли някоя от Бургас? При кого се следи, някакви мнения за фетална правена в Бургас?

Да, аз бях при доктор Троянчев на 29-ти април. Останахме доволни. Имаме и диск от прегледа. :😊🥰
Може ли малко повече информация. В коя клиника извършва прегледа , цена, само фетална ли сте правили или и БХС, до колко време излизат резултатите и пола каза ли ви го или още е рано? Благодаря!

Има частен кабинет и знам, че не е от Бургас. Тук е само през петък, събота и за неделя не съм сигурна. Първата ФМ беше 90лв, а след прегледа  дадах кръв в ЛИНА за БХС. - там заплатихме 52 лв. Пола ни го каза, бях в 12-та седмица и 4 дни. И следя се при Д-р Давидова, по нейна препоръка правих ФМ при д-р Троянчев. 😊
Здравей,да попитам след като ти излязоха изследванията от Лина,пратили ги на д-р Троянчев и върна ли ти отговор.

Да, вчера ги получих, изпратих ги, но все още чакам отговор. Надявам се да е скоро 😊

# 474

Да, вчера ги получих, изпратих ги, но все още чакам отговор. Надявам се да е скоро 😊
Благодаря за отговора,защото и аз бях на 29.04 при него и вчера ми излязоха резултати и все още нямам отговор затова попитах.Благодаря още веднъж.

# 475
Здравейте мамчета.
Случайно някоя от вас да знае при вече записан проследяващ по ЗК мога ли да се откажа и да се запиша при друг или трябва да изчакам 1 месец за ново направление? Днес бях на преглед при най-добрия с най-добрата апаратура , да но е пълно дърво, не говори, вадя му думите с ченгел от устата исках болничен , каза ми ме трябва да остана в болница 3 дни и чак тогава може да ми пусне болничен при въпроса ми всичко наред ли е с бременноста ми отговори да, но така е по закон. Туко-що тазбирам че е шеф на АГ отделение в болницата и за моят престои ще спечели парички. Въпросът ми е мога ли да се откажа и да се запиша при друг този месец?

# 476
  • София
Може, но мисля, че с ново направление трябва да се иде.

# 477
Може, но мисля, че с ново направление трябва да се иде.
То че е с ново е с ново, но не съм сигурна дали мога да взема 2 направления за един месец..

# 478
Момичета колко ви беше нухиалната гънка.

# 479
Здравейте, момичета!
Аз съм в дилема понеже бях на биохимичен скрининг и имам отделен час за ФМ, като лекарят ми каза, че ще направим по-подробна ФМ около 20 г.с. , но аз за всеки случай реших да си записа час и сега.
Да, но това, което гледахме на ехографа ми се струва същото като ФМ - лекарката огледа подробно всички органи, направи снимки и сега се чудя има ли смисъл да ходя и на ФМ? Даже после разбрах, че лекарката, която ме гледа е специалист по ФМ в същия център, където имам записан час. Вие как мислите? Дали да отида и в другия център?

Общи условия

Активация на акаунт