На море в България 2022 г.

• 76 750
  • 759
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте. Мислим тази година за пръв път от 8 години да изневерим на любия Несебър и се насочихме към Созопол. С дете на 3 годинки сме и съм пред дилема. Искаме да сме на плаж Каваци, а през останалото време разходки в Созопол. Дилемата е къде да спим. Като знам как рано сутрин се заемат всички места по плажа там както и паркоместата май е добре да спим на каваците,а после палим колата и до Созопол. Ако може някой да ме ориентира къде да се насоча, ако има хотел със шезлонги на този плаж? Изобщо всякаква информация ще ми е от полза.
Ето този комплекс има чадъри и шезлонги на плажа. https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-griyn-layf-biych-r … t-kavacite-19632/
Имайте предвид, че в самия Созопол паркирането е кошмар, а пък вечер на Каваци няма какво да правите. По-добре е да се настаните в града в близост до централния плаж. Миналото лято имаше много добри отзиви от централния плаж.
Може да погледнете темата за Созопол.

Много благодаря за съвета.

# 301
След близо над 10 години без нашето море реших да се пробвам пак, но тези украинци ме втрещиха! Те носят детски паралич, защото изобщо не им е ОК ваксинационния календар, освен, че са имали хуманитарна криза по повода😨

# 302
След близо над 10 години без нашето море реших да се пробвам пак, но тези украинци ме втрещиха! Те носят детски паралич, защото изобщо не им е ОК ваксинационния календар, освен, че са имали хуманитарна криза по повода😨
За сега не съм чула за нито един случай, регистриран в БГ..., но това не означава , че няма май.

# 303
Не съм запозната с ваксинационния календар на Украйна и какви кризи с него са имали, но тук всички деца се имунизират по схема.
Дали детето ще е в контакт с някого, потенциално носител дошъл от Украйна, е абсолютно същото като с децата на площадката, които не са ваксинирани, или други чужденци, или въобще с всеки жив човек на планетата, чийто имунизационен статус не знаете. Не внасяйте такива непотвърдени информации и твърдения из интернет пространството, особено в майчински форум!

# 304
Отворих от любопитство имот бг - колко хотели се продават не е истина. Явно бизнеса вече не е толкова доходоносен.

# 305
Искаме да сме на плаж Каваци, а през останалото време разходки в Созопол. Дилемата е къде да спим.

Според мен на Каваци, а разходките в Созопол. Има влакчета от Созопол до Каваци.

# 306
Тази година влакчето ще работи ли?

# 307
  • В.Търново
Сред украинците като цяло има голям процент заразени със СПИН, имайте това предвид.

# 308
Здравейте. Някой може ли да ми даде информация за кк. Чайка, който е между Св. Константин и Елена и Златни пясъци. Четох, че било като вилна зона и нямало нищо освен хотели и плаж. Интересува ме дали има и други неща като магазинчета, търговска улица със сергийки, парк, такива неща. Четох, че плаж Кабакум е хубав, някой ако има инфо колко е чадъра? Също и за Златните, какви ще са цените на чадърите на плажа? Колебая се къде да резервирам... Миналото лято ходихме на Константин и Елена, но нямаше нищо наистина освен хотели и плаж и нямаше къде да се разходим вечер. Или да ми препоръчате друг курорт близо до Варна, защото сме с малко дете и не можем да пътуваме дълго.

# 309
Сред украинците като цяло има голям процент заразени със СПИН, имайте това предвид.
Аз се интересувам от украинките. Някакво инфо по въпроса?Laughing

# 310

Българките сме по-готини😜

# 311
Сигурно някои са заразени с ебола даже… направо не мога да повярвам какво глупсоти прочетох последните дни тук!

# 312

Българките сме по-готини😜
Може, но аз трябва да проверя. Wink

# 313
Здравейте. Някой може ли да ми даде информация за кк. Чайка, който е между Св. Константин и Елена и Златни пясъци. Четох, че било като вилна зона и нямало нищо освен хотели и плаж. Интересува ме дали има и други неща като магазинчета, търговска улица със сергийки, парк, такива неща. Четох, че плаж Кабакум е хубав, някой ако има инфо колко е чадъра? Също и за Златните, какви ще са цените на чадърите на плажа? Колебая се къде да резервирам... Миналото лято ходихме на Константин и Елена, но нямаше нищо наистина освен хотели и плаж и нямаше къде да се разходим вечер. Или да ми препоръчате друг курорт близо до Варна, защото сме с малко дете и не можем да пътуваме дълго.

За к.к. Чайка инфото ми не е най-актуално, ама си е скука там и няма къде да се разходиш както на е на Златни пясъци. На Златни много ми харесва морската алея. Иначе в Балчик има също подобна крайбрежна алея и е приятно, а и по-спокойно от ЗП.

# 314
Много забавна станала темата! Чайка не е никакъв к.к., а една вилна зона по баирите нагоре далеч след Варна и далеч от плажа. Нищо няма там. Далеч е и от плаж Кабакум. Това не е населено място с някакъв център или търговска улица.  По пътя край морето, който минава през свлачищна зона Трифон зарезан има сергии за зеленчуци и плодове и някой друг парцал. Плажът Кабакум е хубав, но отдавна не съм го посещавала и нямам идея цените му какви са.Нищо общо няма с к.к. Златни пясъци.
За цени на всички плажни ивици отдадени на концесия и под наем може да се инфомирате от сайта на Министерство на туризма, до толкова, до колкото са актуализирани спрямо последно сключените договори.
https://www.tourism.government.bg/bg/beaches 
Балчик пък съвсем не става за плаж, нито за разходки. Има една ботаническа градина с двореца, за които се плащат сериозни такси за вход и това е.

Общи условия

Активация на акаунт