На море в България 2022 г.

• 76 660
  • 759
  •   1
Отговори
# 495
  • В.Търново
Със сигурност ще е прекрасно. Ето една майска снимка от Каваци. Страхотен плаж.
Някое студио или хотелче на Каваците да знаете, да препоръчате?

# 496
А някой може ли да пусне линк за цените на чадърите, моля Blush

# 497
Това е от сайта на Министерство на туризма, но няма гаранция, че информацията е актуализирана.  https://www.tourism.government.bg/bg/beaches
Пригответе си по 30 лв. на ден за комплект и няма да бъдете изненадани. Някъде може и по-евтино да е, но може и нагоре да са цените. Преди пандемията в големите курорти бяха по 24 - 30 лв.

# 498
От къде разервирате за Уеив?Гледах няколко агенции с различни цени.Къде е най-евтино?

През Букинг ми изскочи оферта за 2 възрастни и дете на 13 г. за 5 нощувки близо 4500. Ми.....
Не гледайте Букинг. Ето ви цени през агенция.
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-ueyv-rizort-pomorie-24416/

А, не съм тръгнала да резервирам. През Букинг ми е най-удобно да гледам снимки, да чета отзиви, а резервации си правя директно през хотелите. Но в случая колко да падне цената. Пак ще е безумно. Все пак посочвам период след средата на юли. И това пак не оправдава тези високи цени.
В сравнение с еквивалентните турски и гръцки хотели цената не е висока.

# 499
Цената Е висока. Някои хора това хилядарките ги нямат за нищо. Умишлено не написах нямаТЕ.

# 500
  • here and now
Висока или не, всеки си преценява според възможностите и приоритетите.
Аз имам едно дете, което веднъж е дете и определено заслужава дори повече.

# 501
Ами на ранни Хелена и Маджестик бяха на близка цена за моите дати и конфигурация, отзивите, които намерих, бяха добри и за двата, но вторият мисля за първа година ще е UAll и ме спечели гледката към морето 😃
Дано не съжалявам и да си изкараме страхотно!🙏

# 502
  • В.Търново
От къде разервирате за Уеив?Гледах няколко агенции с различни цени.Къде е най-евтино?

През Букинг ми изскочи оферта за 2 възрастни и дете на 13 г. за 5 нощувки близо 4500. Ми.....
Не гледайте Букинг. Ето ви цени през агенция.
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-ueyv-rizort-pomorie-24416/

А, не съм тръгнала да резервирам. През Букинг ми е най-удобно да гледам снимки, да чета отзиви, а резервации си правя директно през хотелите. Но в случая колко да падне цената. Пак ще е безумно. Все пак посочвам период след средата на юли. И това пак не оправдава тези високи цени.
В сравнение с еквивалентните турски и гръцки хотели цената не е висока.
Нали се шегувате? SmileSmileSmile

# 503
  • Great Britain
Да,плажа е страхотен,но до там свършва всичко.

# 504
Да,плажа е страхотен,но до там свършва всичко.
Кое точно свършва? Ще опиша на мен какво ми харесва. Гледката от прозореца е уникална. Разкошно е да направиш няколко крачки и да се озовеш на страхотен плаж с безплатни запазени шезлонги и чадър. В ресторанчето готвят добре. Паркинга е широк и охраняем. Въобще пълно спокойствие и красота. Старият Созопол е страхотен. Супер романтичен и красив. Харесва ми след вкусна вечеря да се разходя в него. Въобще този район е супер. Проверете какви са цените на хотел 5 звезди с рейтинг над 9 в края на юли, в  Белек например. Започват от 6000 лева седмично за конфигурация 2+1 и стигат до над 20 000 лева. В Анталия положението е малко по-добре, но пак е доста скъпо. Гърция въобще не искам да я коментирам. Там е още по-скъпо.

Последна редакция: нд, 29 май 2022, 02:08 от Мъфин

# 505
Аз имам едно дете, което веднъж е дете и определено заслужава дори повече.
Дано детето ви да го оцени и да ви върне жеста когато остареете и то трябва да се грижи за вас.

# 506
  • Пловдив
Мъфин не е правилно да сравняваш хотелите по рейтинг и цена в България и Анталия.Там има над 200 хотела които са 5*.Конкуренцията е голяма.Погледни таблото на излитащи и кацащи самолети.Идват хора от цял свят.Имат милиони туристи.Нормално е рейтингите на хотелите да не могат да достигнат 9.Обикновено там се гледа да е над 8.И да има хубави отзиви от немски и руски почиващи.Има хотели за всеки джоб.Нека да  погледнем България тук колко са хотелите с хубава храна,аквапарк ,безплатни чадъри и анимация?Аз се сещам за 10 най -много.

Последна редакция: нд, 29 май 2022, 07:54 от slavei4e

# 507
  • Sofia
Славейче, към всичко написано добавям и паркинг. Голям и напълно безплатен във всеки хотел. Ако включим и него се съмнявам, че ще докараме бройката до 5. Simple Smile

# 508
https://www.tourism.government.bg/bg/beaches
Още не са актуализирани за 2022г. Промени нагоре със сигурност ще има.

# 509
Бодрум малко под 900 лв за 7 дни с транспорта от петък 5* хотел много басейни храна сладки сладолед на плажа дори по алеите с колички в основният ресторант само салатите са били над 20 вида дават халати за плажа ,миналата година цената бе 860 лв това се организира за пенсионери но те са само1/3 в комплекса не се плаща всичко е включено , плажа лош но с шезлонги , територията е много добре поддържана
Малко спамя но като пишете за цени реших и аз това от първа ръка

Общи условия

Активация на акаунт