АГ СЕЛЕНА - ТЕМА 23

• 59 325
  • 785
  •   1
Отговори
# 120
Няма изискване да си при някой доктор от 5то дкц . Аз съм от плд и затова ходих там не съм чакала минава се изключително бързо. А съм във болнично и на комисия от 3ти месец

# 121
Здравейте,момичета!Имам два въпроса към Вас,които ме терзаят- Какво е мнението ви за д-р Ненев? и  Кои АГ в Селената работят със ЗК?
Благодаря Ви предварително и хубава седмица на всички Simple Smile

# 122
  • Асеновград
Със ЗК в Селена долколкото знам работят само д-р Петрова, и д-р Д.Ставрев.

За болничните и аз ходя в дкц в трякия и си взимам от там болничния всеки месец, и да, всеки месец ви трябва листа за удължаване от АГ. И аз не живея в Плд и ми е голямо разкарване всеки месец ама няма как. На много жени им изкарват болничните АГ-тата които са по зк, само ако са част от комисията обаче, и даже нищо не плащат.

Аз исках да попитам за д-р Амалиев младия доволни ли сте от него, тези които са раждали при него, и предимно секцио. Вдига ли си телефона по всяко време, и ако не вдига, после връща ли обаждане?

# 123

Аз исках да попитам за д-р Амалиев младия доволни ли сте от него, тези които са раждали при него, и предимно секцио. Вдига ли си телефона по всяко време, и ако не вдига, после връща ли обаждане?
Моя приятелка, първото дете роди при стария Амалиев а второто дете при младия. Много е доволна от младия.

# 124
Д-р Георгиев също работи със ЗК. Аз се следих и родих при него, и съм много доволна.

# 125
Д-р Георги Амалиев е прекрасен! Невероятен специалист, изключително отношение към пациента. Вдигал ми е по всяко време. Комуникира и във Вайбър.

# 126
Д-р Георги Амалиев е прекрасен! Невероятен специалист, изключително отношение към пациента. Вдигал ми е по всяко време. Комуникира и във Вайбър.
Аз се следя при него и напълно подкрепям мнението.Много внимателен и винаги ,когато съм имала нужда се е отзовавал ,било да коментира изследвания или да отговори на някои мой питанки.С две ръце го препоръчвам.

# 127
Лазороски също работи със ЗК.

# 128
  • Асеновград
Много благодаря за отговорите, това исках да знам! Че вече почти никъде не можеш да срещнеш лично отношение или да ти се върне обаждане..

# 129
  • до най-прекрасния мъж
Много благодаря за отговорите, това исках да знам! Че вече почти никъде не можеш да срещнеш лично отношение или да ти се върне обаждане..
д-р Д. Ставрев си вдига телефона или връща обаждане. Налагало ми се е два пъти да му звъня. Единият път беше извън болницата, докато лежах за задържане, върна ми много бързо и ми реши проблема. Вторият път му звъннах посред нощ, защото ми изтекоха водите. Вдигна си телефона и ме насочи към болницата. Малко след мен пристигна и той. Наистина съм много доволна от отношението му през цялата бременност и последвалото секцио.

# 130
Здравейте ,момичета.
Знаете ли хотели който да са в близост до Болницата или апартаменти под наем?

# 131
Сещам се само за този
https://hotelcapri.bg/
Може да погледнеш за апартаменти в airbnb.

# 132
Благодаря 😇😊
Сещам се само за този
https://hotelcapri.bg/
Може да погледнеш за апартаменти в airbnb.

# 133
Точно до болницата е хотел Афродита, ако не бъркам името 😇

# 134
Затворен е вече.
Точно до болницата е хотел Афродита, ако не бъркам името 😇

Общи условия

Активация на акаунт