АГ СЕЛЕНА - ТЕМА 23

• 59 366
  • 785
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте бъдещи и настоящи мамчета 😇 ! Моля ако имате информация за цените в Селена да пишете. Имам дълга история в други болници и сега сме се насочили към доктор Матев. Някой правил ли е ин витро на спонтанен цикъл и какви са цените?

# 256
  • до най-прекрасния мъж
Аз да допълня за епидуралната упойка. При приема ми в 1:30 през ноща бях с 1.5 см разкритие и ме попитаха за упойка и казах, че ще искам. Моята лекарка дойде в 5 часа, а анастезиолог още нямаше. Може би той дойде към 6, но аз вече раждах и нямаше време да се сложи упойката. Никой не очакваше да направя пълно разкритие за толкова кратко време, но също така и останах очудена, че няма анастезиолог на смяна, а е дежурен и идва час след като му се обадиш. В случая се радвам, че стана без упойка, защото все пак си има и негативи. Но честно, в онзи момент не мислих така и само питах кога ще дойде.
Освен ако не е нова практика или да е било почивен ден, анестезиолог на смяна има. Момичетата, които ме приеха, коментираха, че ще му звъннат да го събудят да слезе, когато стана ясно, че ще я вадят същата нощ. И се питаха къде ли е полегнал да дремне из болницата. Така че, със сигурност има дежурен, вече зависи дали някой му е звъннал или са преценили, че има време и са пропуснали момента. А на теб са казали, че няма, за да замажат положението.

# 257
  • Пловдив
Аз да допълня за епидуралната упойка. При приема ми в 1:30 през ноща бях с 1.5 см разкритие и ме попитаха за упойка и казах, че ще искам. Моята лекарка дойде в 5 часа, а анастезиолог още нямаше. Може би той дойде към 6, но аз вече раждах и нямаше време да се сложи упойката. Никой не очакваше да направя пълно разкритие за толкова кратко време, но също така и останах очудена, че няма анастезиолог на смяна, а е дежурен и идва час след като му се обадиш. В случая се радвам, че стана без упойка, защото все пак си има и негативи. Но честно, в онзи момент не мислих така и само питах кога ще дойде.
Освен ако не е нова практика или да е било почивен ден, анестезиолог на смяна има. Момичетата, които ме приеха, коментираха, че ще му звъннат да го събудят да слезе, когато стана ясно, че ще я вадят същата нощ. И се питаха къде ли е полегнал да дремне из болницата. Така че, със сигурност има дежурен, вече зависи дали някой му е звъннал или са преценили, че има време и са пропуснали момента. А на теб са казали, че няма, за да замажат положението.

Помня само, че питах кога ще дойде и те казваха "Идва, идва. Каза, че е на завоя". Попитах няколко пъти "Хайде, какво стана с този анастезиолог?" И отговорът в продължение на час беше "Ей сега идва".
Раждах в делничен ден и не празничен, и аз също мисля, че е редно да си има дежурен. Най вероятно късно са се обадили и не е останало време. Но бял кахър е това, когато вече избледня всичко и ми остана само хубавото впечатление от цялото изживяване.

# 258
  • до най-прекрасния мъж
Според мен е било късно да го викат, ако си надвишила нужното разкритие и са ти казали така, за да не се шашнеш. Доколкото знам епидуралната забавя родовата дейност и са предпочели да не я слагат, за да си върви процесът и да родиш.

# 259
Аз също изчаках анестезиолога , но бях на Клексан и Натаспин и се наложи да ми пуснат допълнителни изследвания , които не стават бързо . Човека идваше няколко пъти до мен , но още чакахме резултати . Когато излезнаха и вече стана време за упойката , той беше влезнал в секцио и се наложи да изчакам , но не се забави толкова много . Иначе няма как да е на повикване , има винаги . На другия ден заряди чупливи вени , отново той ми сложи абокат . Вероятно заради застъпени раждания може да има забавяния , но липса не е обичайна и , ако е било така , е прецедент .
Упойката забавя родовия процес само , ако е поставена в не точното време , след това ускорява дори .

# 260
Може ли някой който има актуален телефон на акушерката , която записва номера за д.р Минев да ми го напише на лс.

# 261
Може ли някой който има актуален телефон на акушерката , която записва номера за д.р Минев да ми го напише на лс.
И на мен ако може,благодаря предварително!
Hug

# 262
Това е за записване на час -
Скрит текст:

# 263
Здравейте,  момичета! Може ли мнение за д-р Топалова.  Има ли тук нейни пациенти?

# 264
  • Пловдив
Здравейте,  момичета! Може ли мнение за д-р Топалова.  Има ли тук нейни пациенти?
Аз само я бях избрала за лекар за раждането, имах всичко на всичко 3 прегледа при нея, но от видяното и изживяното с нея, ще кажа само, че съжалявам, че няма повече такива лекари. Невероятно човечна, винаги усмихната, обяснява всичко, през цялото време вярваше в мен, че ще успеем. Тъй като първата ми бременност завърши със секцио, избрах д-р Топалова, защото тя е съгласна да се опита вагинално раждане след секцио, още на първата ни среща ми обясни рисковете, също така че имаме голям процент да успеем и ще работим в тази насока.
С две ръце бих я препоръчала!

# 265
Благодаря за отговора! На мен ми я препоръча приятелка и исках да чуя и други нейни пациенти.

# 266
Момичета,а как е обстановката в болницата с маски ли се движат пациенти и персонал?

# 267
  • Пазарджик
Момичета,а как е обстановката в болницата с маски ли се движат пациенти и персонал?
Никой не е с маска.Който желае може да я носи.

# 268
Здравейте,има ли мами родили скоро планово секцио в Селена.Как протече всичко,кога Ви раздвижиха и донесоха бебчета при вас,на кой ден Ви изписаха?

# 269
Здравейте,има ли мами родили скоро планово секцио в Селена.Как протече всичко,кога Ви раздвижиха и донесоха бебчета при вас,на кой ден Ви изписаха?
Върнете се малко назад. Има доста разкази.

Общи условия

Активация на акаунт