АГ СЕЛЕНА - ТЕМА 23

• 59 176
  • 785
  •   1
Отговори
# 375
Някой има ли номера на д-р Борислав Дренски?

# 376
Погледни си в лични

# 377
Здравейте, изписват ли още вит К след изписване?

# 378
Здравейте, изписват ли още вит К след изписване?
Родих на 02.03.2022 и изписаха.В аптеките обаче липсва и позната ,която беше родила скоро ми даде нейните капки.

# 379
  • Асеновград
Мамите които са раждали в Селена секцио, след колко време ви доведоха бебчетата? След раздвижването следобяд, или може да го поискате веднага след като ви преместят в стаята? Имам предвид след няколко часа, 3-4 часа примерно след като са направили всички изследвания.

# 380
  • до най-прекрасния мъж
Родих в 2 през нощта, момичето с мен в 8 сутринта. Доведоха бебетата към 18 ч, след като изрично помолихме да ни ги доведат да ги видим. И то за 5 мин. Трябва да питаш, иначе чак на другия ден ги дават вече при майката.

# 381
Здравейте!
Към кой специалист от Селена да се насоча при полип на шийката на матаката и съмнения за дисплазия?

# 382
Здравейте,дами! Предстои ми раждане края на август и съм се ориентирала към Селена. Интересува ме кой доктор бихте ми препоръчали? Колебая се между др. Матев и др. Ставрев (младши). Извинявам се ако има някъде подобна тема ,но е прекалено разпръснато всичко. Благодаря ви предварително! Бъдете здрави!

# 383
И за двамата ще чуете положителни мнения и всяко момиче ще си препоръча нейния доктор, едва ли е имало родилка, която да е била и при двамата, за да изкаже мнение.

Аз се следях и раждах при др Ставрев, винаги е  бил положителен и това, което на мен лично ми направи впечатление, е че когато му се обадих, че водите са ми изтекли в 9 вечерта веднага дойде, а по време на целия престой идваше да ме види по два пъти на ден, едната вечер не дойде, а ми се обади по телефона, за да провери как съм. За др Матев няма как да изкажа мнение, тъй като нямам наблюдения. Simple Smile

Последна редакция: вт, 24 май 2022, 13:42 от 🧸 Fiffy

# 384
  • до най-прекрасния мъж
И за двамата ще чуете положителни мнения и всяко момиче ще си препоръча нейния доктор, едва ли е имало родилка, която да е била и при двамата, за да изкаже мнение.

Аз се следях и раждах при др Ставрев, винаги е  бил положителен и това, което на мен лично ми направи впечатление, е че когато му се обадих, че водите са ми изтекли в 9 вечерта веднага дойде, а по време на целия престой идваше да ме види по два пъти на ден, едната вечер не дойде, а ми се обади по телефона, за да провери как съм. За др Матев няма как да изкажа мнение, тъй като нямам наблюдения. Simple Smile
+1. Само че аз му се обадих малко след полунощ, с изтекли води и седалищно бебе. Тоест, нямаше как да се чака до сутринта. Дойде малко след мен в болницата.

# 385
  • Пловдив
За д-р Ставрев има много положителни мнения, така че аз бих препоръчала него. Като цяло след престоя в клиниката съм твърдо за раждане там, единственото което бих казала, че не ми хареса е "задължителния" преглед при кардиолог - 80,00 лв. за да ми кажат подробна информация, но според мен малко преекспонирана и да ми предпишат добавка. Останалото е добре, отношение, персонал, дори и храна, както и самото раждане, независимо от вида. Забележката ми по време на секцио е че чух негативни коментари (не прав текст, но достатъчно язвителни) след излизането на израждащия лекар по негов адрес. А аз бях негов пациент...

# 386
  • Пловдив
За д-р Ставрев има много положителни мнения, така че аз бих препоръчала него. Като цяло след престоя в клиниката съм твърдо за раждане там, единственото което бих казала, че не ми хареса е "задължителния" преглед при кардиолог - 80,00 лв. за да ми кажат подробна информация, но според мен малко преекспонирана и да ми предпишат добавка. Останалото е добре, отношение, персонал, дори и храна, както и самото раждане, независимо от вида. Забележката ми по време на секцио е че чух негативни коментари (не прав текст, но достатъчно язвителни) след излизането на израждащия лекар по негов адрес. А аз бях негов пациент...

Здравей, имам въпрос: този “задължителен” преглед при кардиолог е бил назначен от доктор Ставрев или всяка една жена, решила да роди в “Селена”-та, е длъжна да мине през него (без значение при кой лекар е)?

# 387
  • до най-прекрасния мъж
По преценка на кардиолозите, ако има проблем, идват в стаята, казват какъв е проблема и те викат на преглед. Аз вдигнах кръвно след операцията, но това ми е втора операция в Селена и го очаквах. Това беше поводът да ме извикат. Момичето, което роди с мен, е пациент на Матев и нея я извикаха. Не знам по какъв повод, обаче. Не е задължително за всеки, поне това споделят повечето момичета.

# 388
  • Пловдив
И аз, и момичето с мен в стая имахме преглед, няма значение кой е лекарят, който изгражда. Отрицателни вълни в кардиограмата, опасения за вдигане на кръвно при мен. Честно казано да извикаш една майка на преглед 5-6 дена след раждане и да очакваш да ти каже, че има нормално кръвно... Още свикваме с мъжа ми, не спим, борим се с разни неща - къпането от което плаче, хранене, пъпче и т.н.  та кръвното ще е високо. Но, отидох, просто ми се стори прекалено.

# 389
Аз съм много благодарна на кардиолозите. И двамата бяха чудесни. Високо кръвно и преди раждане, и след. А проблеми нямах преди това. Изключително адекватни и много бързо реагираха. Предписаха и такива лекарства, които да не пречат на кърменето.

Общи условия

Активация на акаунт