АГ СЕЛЕНА - ТЕМА 23

• 59 388
  • 785
  •   1
Отговори
# 90
Момичета здравейте , някоя мама раждала скоро ако може да сподели какви документи и принадлежности да необходими за едно раждане. Какво се изисква да се носи? Благодаря

На мен ми предстои раждане там (след около 20 дни). Само искам да отбележа, че се следя там и всички изследвания, които са ми правени фигурират в профила ми. Ако не се следите там предполагам трябва да си ги набавите от следящия ви АГ.

Направлението за хоспитализация важи 30 дни спрямо термина и реално ми го издадоха по-рано, направиха ми консултация с анестезиолог (която си беше доста формална) и тези документи останах при тях, когато дойде моментът за раждането само отивам и директно се случват нещата.

Списък за болницата не са ми давали, момичето от родилна регистратура само ми каза да си нося лични принадлежности, а за бебето - комплект за изписване.

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 17:10 от 🧸 Fiffy

# 91
"Любима книга" 😆 големи шегаджии..

# 92
Не е шега. Вземете си. Сутрин и вечер взимат бебетата за тоалет и прегледи и ако не спите ви остава или тв, или книга. Аз нито спя денем, нито тв гледам и книгата ми беше много полезна.

# 93

Здравейте. Ние преди 2 седмици бяхме при андролог и цената беше
50 лв. консултация-разчитане на СП и назначаване на изследвания.
ПП нашата консултация беше при д-р Даскалова.
Здравейте,
С какво впечатление останахте от др Даскалова? Освен изследвания някакво лечение започнахте ли?

# 94
  • до най-прекрасния мъж
"Любима книга" 😆 големи шегаджии..
+1. Аз не знаех къде се намирам след 4 безсънни нощи. Та какво остава книга да чета...Като вземаха бебето, гледах да поспя.

# 95
За мен д-р. Даскалова е на първо място ЧОВЕК.Вече 3 пъти ходим на консултация при нея (веднъж в Селена ,другите пъти в частния й кабинет ( където дори не ни взе пари) . Първо назначава изследвания и чак след като ги направите предписва лечение,въз основа на тях.Успех! Flowers Hibiscus

Здравейте,
С какво впечатление останахте от др Даскалова? Освен изследвания някакво лечение започнахте ли?

# 96
Като професионалист не мога да изкажа мнение за доктор Даскалова (мога само за мъжа й, но по-добре да не го чувате, Селена са щастливци, че вече не е част от тях, само това ще кажа), обаче съм имала досег до нея задочно, през времето, в което се преглеждах в кабинета на мъжа й, Ами не ми се хареса, на всяка манджа мерудия е, стои в кабинета, той казва нещо, тя коментира със собствено мнение, някаква пчела-Майка, на мен ми идва в повече...

# 97
Отдавна съм затворила страницата от срещата си с това семейство доктори,  добре, че има достатъчно други лекари.
Преди години, когато прави спермограма на мъжа ми едва я издирих после за коментар и резултат. Дадохме материал и до там.....

Хайде ние сме си тук наблизо и обикалям да я търся, но номер беше скроила и на семейството чак от Бургас, където дали материал, а нея я няма да го обработи.

И от кога е андролог?!
Преди имаше интерес към ембриология, но до колкото знам е патоанатом

За д-р Даскалов пък въобще ще си спестя    мнението тук, който иска снимки от 4Д да ходи там да се реди

# 98
Аз също имам горчив опит с прехваленият Д-р Даскалов и съпругата му. Изобщо не искам да си спомням тяхното отношение. След направена спермограма, казаха на мъжа ми,че е толкова зле,че едва ли да имаме възможност за естествено зачеване. Когато бахме на консултация   в 19ч. вечерта му взеха кръв за изследване на хормоните на щитовидната жлеза 😁, и започнаха да го "лекуват" на базата на резултатите, особено д-р Даскалова. Срамота дългопрактикуващ лекар да не знае, че се пускат сутрин на гладно. Това е кратката версия за преживянията ми с това семейство. Съжалявам, че в отчаянието си сляпо им се доверихме с мъжа ми. За наша радост попаднахме на кадърни лекари и сега съм бременна в 30г.с. и то по естествен път 😊

# 99

Здравейте,

Здравейте. Тъй като при нас е лоша СП бяхме с мъжа ми заедно. Бях помолена от сестрата да изчакам отвън, защото заради мерките не допускат предрожител. Въпреки това след като излезна мъжа ми, бях поканена вътре и да разговарям и аз с нея. Зададох въпроси, тя ми даде отговори, но ми обясни, че от една лоша СП, не може да даде диагноза. Успокои ме, защото бях видимо много притеснена. Отношението и ми хареса, обяснява и най-важното за мен е че се държеше любезно и човечно. Назначи пълни изследвания, за да проверим от къде идват лошите резултати(лоша морфология+лоша подвижност), както и преглед при уролог. Каза като ги започним, можем направо на имейла да пращаме стъпка, по стъпка резултатите. ММ каза, че е останал доволен от разговора и отношението. Изследванията не сме ги започнали, че имахме малко спънки, но предполагам от др. седмица се захващаме с тях. Надявам се да се справим и скоро да има повод за радост. Simple Smile 🙏

# 100
Справихте ли се с лошата морфология? И колко лоша е била? ММ е с 0.5%

Здравейте,

Здравейте. Тъй като при нас е лоша СП бяхме с мъжа ми заедно. Бях помолена от сестрата да изчакам отвън, защото заради мерките не допускат предрожител. Въпреки това след като излезна мъжа ми, бях поканена вътре и да разговарям и аз с нея. Зададох въпроси, тя ми даде отговори, но ми обясни, че от една лоша СП, не може да даде диагноза. Успокои ме, защото бях видимо много притеснена. Отношението и ми хареса, обяснява и най-важното за мен е че се държеше любезно и човечно. Назначи пълни изследвания, за да проверим от къде идват лошите резултати(лоша морфология+лоша подвижност), както и преглед при уролог. Каза като ги започним, можем направо на имейла да пращаме стъпка, по стъпка резултатите. ММ каза, че е останал доволен от разговора и отношението. Изследванията не сме ги започнали, че имахме малко спънки, но предполагам от др. седмица се захващаме с тях. Надявам се да се справим и скоро да има повод за радост. Simple Smile 🙏

# 101
Здравейте! Може ли да ми кажете какво представлява консултацията с анестезиолог преди раждане? Трябва ли предварително да се запише час за нея? Четох, че може и  документите за прием директно да се оставят в  болницата,и при постъпване за раждане да бъдат вече подготвени.

# 102
Май може без предварителна уговорка, но най-добре е да се обадите и да попитате, също така мисля, че са до обяд.

Иначе консултацията е разговор с анестезиолог (съставят ти документ, в който се разписваш накрая), разпитват те за заболявания (минали и настоящи), прием на медикаменти, алергии (ако да към какво и в какво се изразява). Кръвно и пулс. Общо здравословно състояние общо взето. Питат как ще раждаш и заключение за вид упойка. Формално е, за има няма 15 минути.

Документите можете да си ги оставите на родилна регистратура.

# 103
И колко се заплаща?

Май може без предварителна уговорка, но най-добре е да се обадите и да попитате, също така мисля, че са до обяд.

Иначе консултацията е разговор с анестезиолог (съставят ти документ, в който се разписваш накрая), разпитват те за заболявания (минали и настоящи), прием на медикаменти, алергии (ако да към какво и в какво се изразява). Кръвно и пулс. Общо здравословно състояние общо взето. Питат как ще раждаш и заключение за вид упойка. Формално е, за има няма 15 минути.

Документите можете да си ги оставите на родилна регистратура.

# 104
dmDm, консултацията с анестезиолог е безплатна.

Общи условия

Активация на акаунт