АГ СЕЛЕНА - ТЕМА 23

• 59 437
  • 785
  •   1
Отговори
# 75
Какви са цените за тази година?

# 76

До колкото разбрах и двата вида раждания 1850 лв

# 77
Здравейте на всички, Селена има ли неонатология и дали ако има бебе с проблем го пращат в друга болница заедно с майката ,че днес ми го споменаха и ме хвърлиха в размисъл ?
Здравейте! Зависи какъв е проблемът на бебето. Когато родих,малкият беше с атрезия и стеноза на ануса и ни изпратиха по спешност в детска хирургия. Попринцип неонатологията на Селена е много добра, както лекарите така и апаратурата, просто при нас проблема беше много сериозен и нямаше как да се справят там.
Изпращат в други болници, само когато са сигурни,че не биха могли да се справят с проблема.
Не се притеснявайте и мислете положително! Бъдете живи и здрави.

Последна редакция: чт, 17 мар 2022, 22:36 от Глория Карамалова 702444

# 78
Здравейте,
Можете ли да ми кажете какво носите в болницата за почерпка на персонала и за доктора в деня на изписването ли или след това на контролния преглед?
Благодарим! Бъдете здрави! Simple Smile

# 79
Нищо. Аз мисля  че им е втръснало от всякакви неща.
А на лекарят му дадох подарък на контролния преглед след месец.

Здравейте,
Можете ли да ми кажете какво носите в болницата за почерпка на персонала и за доктора в деня на изписването ли или след това на контролния преглед?
Благодарим! Бъдете здрави! Simple Smile

# 80
Нищо на персонала, а ми се искаше на момичетата в спешен център да занеса.
Но, така се получи, че ме изписаха първа, децата останаха.
В деня на вземане на малките трябваше инцидентно, бързо да свърша административни неща и не успях да взема нещо.

Мисля, че не трябва да бъде задължение и кахър.

# 81
  • до най-прекрасния мъж
В деня на изписването мъжът ми донесе бисквитиера, бонбони, Бейлис и сок. Даде ги на момичето, което изнесе бебка, заедно с букет цветя.
На доктора нищо не съм носила, мисля като отида на контролата на 6ти месец. Ходих седмица след раждането, не знаех къде се намирам още от умора. Не бях в кондиция да търся подаръци.

# 82
Благодаря 🤗

До колкото разбрах и двата вида раждания 1850 лв

# 83
Здравейте,момичета! Моята история е следната-Спешно се наложи да потърся второ лекарско мнение,така се озовах при доктор Ненев и при него ми беше и последвалия кюртаж.Сега възобновихме опитите с мъжа ми и се замислям дали при него да си продължа.Моето мнение е твърде (как да кажа...) не формирано,поради това че контакта ни беше съвсем кратък.Та имате ли някакво мнение за д-р Ненев?
Благодаря Ви предварително и съжалявам ако е обсъждано вече.

# 84
Привет!
Каква е цената за проследяване на тонове на бебенцето някой дали е информиран 🤗

# 85
Вчера платих 35 лв. за тонове.

Привет!
Каква е цената за проследяване на тонове на бебенцето някой дали е информиран 🤗

# 86
Здравейте,днес запазвах часове за СГ и андролог и исках да запазя и преглед за мен при Симона Велева,обаче от регистратурата ми отговориха,че вече не работи там ?
Някой знае ли къде се е преместила ?
ПП - Забравих да попитам на регистратура за цената на консултацията при андролог,знаете ли каква е?

# 87
ПП - Забравих да попитам на регистратура за цената на консултацията при андролог,знаете ли каква е?
[/quote]

Здравейте. Ние преди 2 седмици бяхме при андролог и цената беше
50 лв. консултация-разчитане на СП и назначаване на изследвания.
ПП нашата консултация беше при д-р Даскалова.

# 88

Здравейте. Ние преди 2 седмици бяхме при андролог и цената беше
50 лв. консултация-разчитане на СП и назначаване на изследвания.
ПП нашата консултация беше при д-р Даскалова.
И ММ ще е при нея.

# 89
Момичета здравейте , някоя мама раждала скоро ако може да сподели какви документи и принадлежности да необходими за едно раждане. Какво се изисква да се носи? Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт