АГ СЕЛЕНА - ТЕМА 23

• 59 539
  • 785
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Обезболяването им беше добре, моето секцио беше на 18.05, така че наблюденията ми са пресни. Естествено първите дни не е много приятно, но ако имате нужда от обезболяване ще ви дадат, отделно при мен даваха и желязо - заради нисък хемоглобин. Доста бързо премина дискомфорта при мен. Бебето не беше с подсечено дупе, според мен ги мажеха с козметика. Консултантката съм я коментирала - не ми допадна, бях на консултант, който ми помогна. Но не ангажирам никого със своето мнение. Персоналът любезен, откликват на желанията на пациента. Храната е ок, не мисля, че това е най-важното, но като за болница е добре.

# 511
Момичета, повреме на самата операция какво усещахте?

# 512
Yst_89, съжалявам, че съм оставила горчиво усещане и не това е била целта ми. Просто споделям личен опит и мнение, както всички тук. Щеше да ми бъде полезно да прочета и негативни коментари, за да съм подготвена. Няколко мои близки родиха там преди мен и казваха различни неща. Никоя не беше доволна от храната, някои споделят, че са доволни от персонала. Аз също случих на приятни сестри, с някои изключения, но няма как всички да са готини.
НЕ съжалявам, че моят опит и наблюдения не са само положителни. Темата е АГ Селена и не е само за похвали. Неведнъж съм писала, че е най-добрата в града. А колкото до софийските болници - определено следващото си дете (дай Боже да имам) ще раждам там.

# 513

Основно дърпане и натискане, разрези и такива неща не се усещат. Мен така ме натисканаха на корема, че се свих на две, изобщо не очаквах. 😀 Краката - кашкавали. 😀 Усещаш, че можеш да ги мръднеш, но не се получава, много е странно. 😀

# 514
Самото поставяне на упойката как го усетихте? Имаше ли някакъв дискомфорт ?

# 515

Аз лично нищо не усетих, а честно казано бях много изплашена от всичко.

Искам да отбележа, че имаше едно много мило момиче, не знам каква беше нейната роля, но през цялото време беше до мен и буквално ми държеше ръката. Тя снима бебка с нейния телефон, аз моя го бях зарязала в суматохата, дори не я бях помолила, по нейна инициатива. Simple Smile За такива изплашени като мен - екипът се стараеше да е весело. Simple Smile

# 516

Аз лично нищо не усетих, а честно казано бях много изплашена от всичко.

Искам да отбележа, че имаше едно много мило момиче, не знам каква беше нейната роля, но през цялото време беше до мен и буквално ми държеше ръката. Тя снима бебка с нейния телефон, аз моя го бях зарязала в суматохата, дори не я бях помолила, по нейна инициатива. Simple Smile За такива изплашени като мен - екипът се стараеше да е весело. Simple Smile
Безкрайно благодаря за споделеното впечатление. Вие при кой доктор родихте?

# 517
Др Ставрев, анестезиолог - Др Стоилов. Simple Smile

# 518
Др Ставрев, анестезиолог - Др Стоилов. Simple Smile
Сърдечно ви благодаря . ♥

# 519
  • до най-прекрасния мъж
По време на самата операция нищо от операцията. Иначе, стана ми лошо,  имах чувството, че се задушавам. Това трае секунди, докато те натискат, за да изкарат бебето, после всичко отминава. Иначе, освен допир, нищо друго не се усеща, нито рязане, нито шиене, нито болка.
От поставянето на упойката нищо не се усеща, ама съвсем нищо. Само как те пипа по гърба анестезиолога, нито убождане, нито каквото и да е друго. Казаха ми да седна, да се наведа напред и да си сложа ръцете между краката. Седях така 10тина минути и после ми казаха да легна, докато си усещам още краката. После усетих натиск и бубка изплака. Малко след това ми я дадоха да я цункам. И на мен ми направиха супер снимки, едно много мило момиче ми взе телефона в приемен кабинет и после видях, че имам снимки. Аз толкова бях ошашкана, защото водите ми изтекоха в полунощ, седмица преди определената дата за секцио. За 1.30 мин от изтичане на водите бях родила.

# 520
По време на самата операция нищо от операцията. Иначе, стана ми лошо,  имах чувството, че се задушавам. Това трае секунди, докато те натискат, за да изкарат бебето, после всичко отминава. Иначе, освен допир, нищо друго не се усеща, нито рязане, нито шиене, нито болка.
От поставянето на упойката нищо не се усеща, ама съвсем нищо. Само как те пипа по гърба анестезиолога, нито убождане, нито каквото и да е друго. Казаха ми да седна, да се наведа напред и да си сложа ръцете между краката. Седях така 10тина минути и после ми казаха да легна, докато си усещам още краката. После усетих натиск и бубка изплака. Малко след това ми я дадоха да я цункам. И на мен ми направиха супер снимки, едно много мило момиче ми взе телефона в приемен кабинет и после видях, че имам снимки. Аз толкова бях ошашкана, защото водите ми изтекоха в полунощ, седмица преди определената дата за секцио. За 1.30 мин от изтичане на водите бях родила.

Благодаря сърдечно ♥🍀

# 521
Сетих се,че момичето с което бях в стая не я беше хванали упойката. Каквото и да значи това...
Каза, че е усетила първите два разреза и след това за секунди са я приспали.

# 522
  • Пловдив
Нищо не усетих, а имах и остатъчни контракции, нито упойка, нито операция, и аз имам снимки с бебо и негови. Всички бяха много мили.

# 523
Аз усетих упойката. Два пъти ме бодяха, първият път не уцелиха. Беше ми гадно, много неприятно.
Жената, с която бях в стая, не я беше хванала упойката и като са тръгнали да правят разреза, е усетила всичко и веднага са я приспали. Беше много уплашена, но всичко е минало нормално.

# 524
  • до най-прекрасния мъж
Аз питах анестезиолога на консултацията какво се случва, ако не хване упойката, той каза, че ако усетя нещо, проблемът е на анестезиолога, че не е проверил и не трябва да се стига до това. Консултира ме д-р Кренчев и изкарах късмет той да е дежурен онази нощ в болницата. Приспивал ме е и за пункцията, всичко беше точно и тогава.

Общи условия

Активация на акаунт