Томболи , игри, конкурси и подаръци, анкети.Тема 120 - март 2022

• 117 266
  • 1 451
  •   1
Отговори
# 120
Аз нещо се обърках за суит плюс минималната сума 3лв ли е или с натрупване?  Че в бързината грабнах едни бисквити кафе, ама са 2.29лв и май не мога да я регистрирам.

Минималната сума е 3 лв., после може да се натрупва за голямата награда до 20 лв.

# 121
Изтеглила съм правилата още когато качиха играта на Загорка тук. Вероятно са направили промени. Има списък с обекти, не са само големи вериги, ето го:
Скрит текст:

# 122
  • София
На който му е удобно, в Люлин до Сиконко има фирмен магазин на Суит+. Цените са доста добри.

# 123

Някой ако го иска Wink

# 124
  • Под Слънцето
Аз направо ще ида във фирмения магазин във фабриката да пазаря. Хем повече неща ще взема на по-ниска цена.
Масленките леко напомнят на онези от едно време, дето струваха по 4 стотинки в сладкарниците. Ма тва ся е химия.

# 125
  • Сливен
ole_bole благодаря. Едната гривна я "пласирах" вече. 😁 Черната е от кожа, и както се вижда, има кръгли малки черепи. 😆

# 126
ole_bole благодаря. Едната гривна я "пласирах" вече. 😁 Черната е от кожа, и както се вижда, има кръгли малки черепи. 😆
Черното реших, че е колие, някак по-дълго ми се видя, а шарената гривна ми хвана окото.
Благодаря на всички за коментарите за Загорка, сега вече става ясно, че са променяли правилата по някое време.

# 127
  • Пловдив
Ето една игра от Фейсбук с доста добра награда смарт часовник Simple Smile
https://fb.watch/bu6QJSovEx/
Успех на всички през новия месец

# 128
Проблема е, че в складчето в което пазарувам на касовата дават обща сума хранителни, а към нея има стокова с опис. Ще ги питам дали така може.
Моля те после да споделиш какво са отговорили. Защото и аз пазарувам всеки ден в малко магазинче и пише само Захарни изделия. Няма проблем да ми напише жената отзад какво е купено,но не видях в правилата да пише,че е допустимо.
Иначе тези бисквитки с маслото са ми много любими! Изяждам си ги самичка. 😁 И Кафе също харесваме. Абе купувам си ги.

# 129
  • Сливен
ole_bole -гривна е,просто може няколко пъти да се навие на ръката.В зависимост,колко е "тънka",самата ръка/китка. Grinning Надявам се за 8ми март,да се включат и други инфлуенсъри с награди,както и такива във Фейсбук.За сега има-определено със всяка следваща година,"гивауеите"стават все повече и повече.

# 130
# 131
  • Varna, Bulgaria
Здравейте на какъв имейл пишете на Coca cola  за кодове,които не могат да се регистрират в app ?

# 132
  • Сф
Здравейте на какъв имейл пишете на Coca cola  за кодове,които не могат да се регистрират в app ?
В месинджър. Ох, изтървах си тел Simple Smile
Виж в самото приложение, май и оттам можеше
Да, оттам , препраща в месинджър. Писали са ми, питала съм. От свържи се с нас

# 133
  • Пловдив
Регистрирах няколко касови бележки от dm за играта им, но не получавам никакъв автоматичен уведомителен имейл в електронната поща, с която участвам. Така ли е и при вас?

# 134
Получих съобщение от Спиди, да очаквам утре пратката от бг мама. Който е спечелил от анкетата, да знае. 😁

Общи условия

Активация на акаунт