Томболи , игри, конкурси и подаръци, анкети.Тема 120 - март 2022

• 117 252
  • 1 451
  •   1
Отговори
# 105
  • Сф
Много моля да ми изпратите линка с условията на играта на sweet plus, не ми се отварят
Няма такъв все още. Аз вече преполових кутия с масленки.. Какви 20 вида? В Била видях 2 само. Освен да търся и другаде, че скоро  я пренаредиха нашата, да не би да не ги намирам.. Ама къде 2, къде 20. Не искат снимка да качим, а на бележката пише само масленки и бисквити. Освен да снимам как се тъпча 🤣
Честита баба Марта!

# 106
Много моля да ми изпратите линка с условията на играта на sweet plus, не ми се отварят
Няма такъв все още. Аз вече преполових кутия с масленки.. Какви 20 вида? В Била видях 2 само. Освен да търся и другаде, че скоро  я пренаредиха нашата, да не би да не ги намирам.. Ама къде 2, къде 20. Не искат снимка да качим, а на бележката пише само масленки и бисквити. Освен да снимам как се тъпча 🤣
Честита баба Марта!

Много са, но форумът не дава повече снимки да сложа. Слагам като скрит текст бисквитите, че ще ми стане километричен поста.

Скрит текст:

# 107
  • Сливен
Ето ги и моите награди, част от тях, за месец Февруари.

# 108
Честита баба Марта!

Да, оказа се, че в кварталния магазин има повече видове, отколкото в Била.

# 109
Освен детските закуски, харесвам и едни с кафе (ронливи, кафяви, отгоре с шоколад) - също са на Суийт + и ги има от десетилетия.

# 110
Оо, благодаря за снимката с бисквитите, аз много обичам тези с кафе и какао, ама изобщо бях забравила, че са техни. Ще се включа поне веднъж там.

# 111
  • Русе
А според мен , като виден разбирател на сладкарии, най- чудесните техни бисквити са Ети/ Еми. И двата вида са страхотни 🌯🌯🌯

# 112
Загорка са обявили печеливши. Със стек бира съм.
Честито! Има ли значение от кой магазин е купена бирата?
Ето ги и моите награди, част от тях, за месец Февруари.

Чудесни награди, ама гривната е е страхотна!

# 113
За Загорка имаше списък в правилата на участващи обекти. Квартални магазини не стават, само веригите - Кауфланд, Лидл, Т Маркет, Лайф и други.

# 114
За Загорка имаше списък в правилата на участващи обекти. Квартални магазини не стават, само веригите - Кауфланд, Лидл, Т Маркет, Лайф и други.
Да, в правилата рових да видя кои са магазините, защото имаще текст, че бележката трябва да е от посочените в правилата обекти , ама не ги намирам нещо. Благодаря, ще заложа на големите вериги тогава!

# 115
  • Дупница
Да, в правилата рових да видя кои са магазините, защото имаще текст, че бележката трябва да е от посочените в правилата обекти , ама не ги намирам нещо. Благодаря, ще заложа на големите вериги тогава!
Не видях никъде в правилата списък с обекти.Искат четлива снимка на касовия бон.

# 116
  • при късмета
В правилата на Загорка няма посочени изрично обекти. Има изисквания да са снимани и четирите края на бележката, да се виждат всички реквизити от нея, както и ограничение за размера

# 117
Само Загорка нямам в мазето 😂😂😂
ММ пие бира лятото, но сега не ни е вървежна, имам стек Туборг, 5 Каменица и съм само с едни отвертки, сигурно 8*4 от Хайнекен 😂😂😂
Като качихте снимки на Суит+ се оказа, че доста от видовете се ядат в нас, но до сега не сме ги купували за игри . Ще взема и аз да купя на куп. Проблема е, че в складчето в което пазарувам на касовата дават обща сума хранителни, а към нея има стокова с опис. Ще ги питам дали така може 🍀🌈
Сега ще ми слагат още рафтове, че брашното и бирите се прескачат 😂😂 Някоя игра с чипс ни липсва, за мезе 😂😂

# 118
Аз нещо се обърках за суит плюс минималната сума 3лв ли е или с натрупване?  Че в бързината грабнах едни бисквити кафе, ама са 2.29лв и май не мога да я регистрирам.

Коригирам се, сега видях че и с натрупване и без все е 3лв минималната сума.

# 119
  • София
Обявиха ли победителите от играта на zelen.bg за февруари?

Общи условия

Активация на акаунт