Томболи , игри, конкурси и подаръци, анкети.Тема 120 - март 2022

• 117 298
  • 1 451
  •   1
Отговори
# 1 335
И аз към каръците от никъде нищо. Такъв ни бил късмета.

# 1 336
Това, че звънят за малките награди дали означава, че вече са презвънели за големите?

Разсъждавам си тук и чакам късмета да ме споходи Simple Smile

# 1 337
И ние с 3 бележки и нищо много лош месец нито Инстаграм нито пък другите игри с покупка.А това беше моят месец все пак съм и пожденичка и нищо.Дано мрънкането помогне.Дано.Мрън мрън.

# 1 338
Аз даже не помня какви бяха наградите в Рафаело и Пингуи.

# 1 339
За първи път печеля от форума, още не съм получила , но се надявам. Късно дадох данни, защото се занимавах с болници и не видях, че са ми писали.
От Инстаграм вече схванах очевидното - няма да спечеля - има много играещи, отделно явно нямам и личен късмет. Така че вече нямам очаквания от там, но се вкл.понякога.
От Престиж не спечелих , в Суит Плюс не съм се вкл., не зная дали още е валидна играта им

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 20:43 от *Камея

# 1 340
Не видях да сте споделяли тази игра https://potursinejnostta.milka.bg/rules

ще се включа , макар че Милка не ме обича.

# 1 341
  • Sofia
Надявам се да пуснат игри за Великден. Много малко игри тази година, а нали уж Ковид отмина, нямат оправдание. Бюджетите би трябвало да са по-високи дори.

# 1 342
Честито на всички Simple Smile
Аз не участвам нито в Пингуи, нито в Рафаело. Имам участия в Буено, но не много.

Списание Гламър се продава с това червило за 5 лв (тоест, това е цената на списанието). Има и една мостра на крем за лице. Малко силничък цвят, иначе червилото ми харесва:

https://goldenshop.bg/chervilo-za-ustni-smart-lips

# 1 343

Доволна съм! От Каменица се забавиха повече...още не са се обадили! А Пиринско го заявих Понеделник и днес кацна.

# 1 344
Имам такова червило, в лилав цвят. Доста се размазва и заради маските спрях да го нося. Сега трябва да си изхвърля повечето червила, защото 2 години залежаха.
Повече игри с награди ще видим чак когато фирмите разкарат рекламните агенции и сами си правят всичко.

# 1 345
  • Стара Загора
Днес пристигна наградата от Радио City:

# 1 346
Козметиката (сенки, червила) може да се дезинфеккцира със спирт (сенките трябва да стоят отворени, за да се изпари - става бързо). Така че ако времето не е повлияло на качеството им - т.е. не миришат, не се е променил цвета или консистенцията, няма значение колко стоят.

# 1 347
Добре че не се набутах с повече Рафаело.
Честити награди! Simple Smile

# 1 348
Аз се набутах на два профила по 15-ина лева.
Здраве да е.Киндер буено да го мислят😉.Там съм с по 11 кода на два профила,а принципно не го купувам.Дано оттам поне спечеля нещо.

# 1 349
Честито на спечелилите! Знаех си, че пак ще има доста от темата!
Аз не печеля, но пък на мъжо са се обадили за ваучер за бижу, така че пак ще намажа!
Дано и от Пингуи започнат да звънят, там играх заради малкия.
Днес ми пристигнаха мострите от Парфен, учудих се като видях, че са два пакета, но реших, че са ги пакетирали на две места, но не. Изпратили са ми допълнителни 5 мострички, от които даже едната доста ми хареса, така че тъй се прави реклама, вероятно ще си я поръчам в пълен размер. Браво!

Общи условия

Активация на акаунт