Томболи , игри, конкурси и подаръци, анкети.Тема 120 - март 2022

• 117 296
  • 1 451
  •   1
Отговори
# 1 350

То хубаво са направили тази игра,но забелязахте ли под коментарите на участниците каква Измама става от някой,който се представя с логото на Престиж,само че с различни имена и заблуждава хората,че печелят и ги препраща към   фалшиви линкове.Ужас,но като видях колко хора са се хванали.Организатора трябва да обърне внимание и да спре това безхаберие.

# 1 351
Аз се набутах на два профила по 15-ина лева.
Здраве да е.Киндер буено да го мислят😉.Там съм с по 11 кода на два профила,а принципно не го купувам.Дано оттам поне спечеля нещо.

Аз в Суийт плюс съм вече с около 60 лева... А има време до края на играта (от друга страна, няма да е лошо да започна диета)...

# 1 352
  • пловдив
На 2 профила с 2 бележки на Рафаело и пак нищо, от началото на годината нямам една награда Sad

# 1 353
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Мен и Рафаело ме пропуснаха.С много бях - 7 бележки.Мисля да прекратя игрите с покупка.Няма да ограничавам избора си заради игра.И без това само купувам.

# 1 354

То хубаво са направили тази игра,но забелязахте ли под коментарите на участниците каква Измама става от някой,който се представя с логото на Престиж,само че с различни имена и заблуждава хората,че печелят и ги препраща към   фалшиви линкове.Ужас,но като видях колко хора са се хванали.Организатора трябва да обърне внимание и да спре това безхаберие.

То е хубаво и хората малко да мислят, преди да кликат на линкове и да пращат съобщения, защото са се зарадвали, че са спечелили без да обърнат внимание до кога е играта и кой им пише.

Само един поглед на профилите, които оставят коментар е достатъчне да се види, че не са на Престиж, докладваш, блокираш и толкова. В почти всяка игра има такива фалшиви съобщение, проблем е, че фейсбук не винаги реагират на докладите за тези профили и ги оставят да си сменят името и профилната снимка по мног пъти и да пишат на всички участвали.

# 1 355
Честито на спечелилите от Рафаело!
 Много харесваме бонбоните им вкъщи и с удоволствие се включих със скромните 3 участия, но явно късметът не е бил на моя страна.

# 1 356
  • Стара Загора
Честитооооо на всички в играта на Рафаело. Sparkling Heart Страхотно е, когато има толкова много печеливши от темата. А не като начестилите случаи в КК, където незнайно къде отиват наградите.
Аз влизам да споделя с вас, промоциите на Аптека "Марви" , които са с подарък на някои продукти.
Все пак ако се ползва дадена козметика или лекарство, добре е дошло и с подаръче към него.
Наскоро си поръчвах Nuxe с подарък несесер дойде Innocent
https://marvi.bg/specialni/podaryci-kym-brand/1582

# 1 357
Както се оплаквах че нищо не печеля почнах всеки ден по няколко пъти..за съжаление само от фалшивите страни;и във фейса Angry. Точно се зарадвах като видях че са ми писали от един хотел и пак те..ей нямат умора.

# 1 358
Търся код за отстъпка или клубна карта за  SOpharmacy !

# 1 359
Участвам в по-голямата част от игрите, но нищо... Дано не си остана само с чашата от Престиж и натрупаните кг от шоколади и бонбони.

# 1 360
  • Варна, Пловдив
Само чета в темата, поради липса на сили. Ще се включа да помрънкам, имам нужда от нещо, каквото и да е. Просто да видя, че се поправяме и си връщам късмета. Целият месец март сме болни, и короната минахме, и грипа борим в момента. И аз бях рожденичка миналата седмица, надявах се на Рафаело най-вече, поне Пингуи да пусне нещо. В Зева нищо, в Дм нищо, навсякъде нищо. Мрън

П. П Честито на спечелилите!

# 1 361
  • Бургас
Не знам дали е споделяна.

# 1 362
  • В Космоса

Днес ми пристигнаха мострите от Парфен, учудих се като видях, че са два пакета, но реших, че са ги пакетирали на две места, но не. Изпратили са ми допълнителни 5 мострички, от които даже едната доста ми хареса, така че тъй се прави реклама, вероятно ще си я поръчам в пълен размер. Браво!

И аз си взех днес от автомата на Спиди мостричките, за жалост точно 5. Blush Опитвам ги сега и ми се струва, че всичките на едно и също започват да миришат накрая...

# 1 363
Търся код за отстъпка или клубна карта за  SOpharmacy !
Имам карта.

# 1 364
Разбрахте от кога ще получим емейли от Рафаело

Общи условия

Активация на акаунт