Томболи , игри, конкурси и подаръци, анкети.Тема 120 - март 2022

• 116 582
  • 1 451
  •   1
Отговори
# 1 425
Много благодаря наTeddyto1 ,днес си взех необходимото кремче с 20 % отстъпка от SOpharmacy Heartpulse
Да не е спам,знаете ли колко награди остават в Каменица?

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 20:51 от Galsis

# 1 426
  • София
И аз с ваучер за ролери. Много му се радвам Simple Smile

# 1 427
Хорааа намерих в нас една капачка на Каменица, разменям я за код от ко̀лата
разменен!

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 23:24 от b3bolinka

# 1 428
  • София
Току що регистрирах и последните ми 4 кода в Каменица и пак нищо. Равносметката в Каменица около 200 кода и две малки награди.
Явно количеството не е гаранция, в Рафаело бях със сума от около 11 лв. и спечелих, а в Каменица 200 кода и не можах да улуча средна или голяма награда.
Бургаско поне да бяха сменили разцветката на чадърите, тези от 2020 бяха по-хубаво от тези 2021.

# 1 429
В КК са качили печеливши.

# 1 430
  • Велико Търново
Ако някой потребител иска да се раздели с награда газово барбекю, може да пише на Лс. Спомням си, когато четях темата редовно и участвах в игрите, имаше поне няколко от вас с подобни награди. Ако не се лъжа бяха от бира или от брускети... Някакви зелени барбекюта ми се въртят на ума Simple Smile

# 1 431
В КК са качили и кодовете за озон, а те важат до 30 06.........

# 1 432
Голям страх ги хвана тези ейй 😃 , даже и нови награди не пускат , да не е да объркат нещо пак 😂

# 1 433
Голям страх ги хвана тези ейй 😃 , даже и нови награди не пускат , да не е да объркат нещо пак 😂
Не мога да разбера защо са качили ваучерите за озон. Валидни са до 30 06. Някой може още да не го е използвал. Дали не е поредният гаф или както му казват те БЪГ.

# 1 434
Очаквам някой да се похвали с награда от кк.

# 1 435
Те вече са се свързали с печелившите. Трябваше имена да публикуват. А това с печелившите кодове, които може да не са използвани, е поредната излагация. Продължавам да не вярвам, че са раздали големите награди.

# 1 436
Аз съм от потърпевшите на плиткоумниците, имах код за озон, който някой днес е откраднал. RageRage
Имам му мейла на крадеца, та специално днес и профил там си направил, за да го усвои!!! Почти сигурна съм, че чете сега, защото тръпне за още някоя мизерщина, която да може да извърши на гърба на някой друг.

# 1 437
  • София
Аз съм от потърпевшите на плиткоумниците, имах код за озон, който някой днес е откраднал. RageRage
Имам му мейла на крадеца, та специално днес и профил там си направил, за да го усвои!!! Почти сигурна съм, че чете сега, защото тръпне за още някоя мизерщина, която да може да извърши на гърба на някой друг.
Пиши на ozone и c.cola,да му анулират поръчката.

# 1 438
  • София
Пиши на ozone и c.cola,да му анулират поръчката.
Vesi L. е права пиши веднага на Озон в чата в сайта отговарят мигновено. Да задържат поръчката.

# 1 439
  • София
Е, как става това? Как мигновено е проверил 100 кода дали са използвани, за да гепи тези, които не са? Каква мизерна душица.

Общи условия

Активация на акаунт