Томболи , игри, конкурси и подаръци, анкети.Тема 120 - март 2022

• 117 237
  • 1 451
  •   1
Отговори
# 15
Честита баба Марта и благодаря за темата!
Февруари го завърших само с 20 лв от анкетата на Лидл.
Сигурно ще се включа в Суит плюс. 
Играя и в Инстаграм, ама нищо и от там.

# 16
Честита нова тема и честита баба Марта🙂.На първо място пожелавам на всички здраве.В  тези несигурни времена на вируси и войни,това е най-важно.Дано във всяка страница от темата има печеливши в някоя игра.Със зелена тениска съм от Пиринско в 5 и 15ч.Леко полека целият ми гардероб ще е жълто-зелен😂

# 17
Честита Баба Марта! Да донесе здраве и късмет на всички!

Четири участия имам в София Мел. Даже не използвах този път рецепти и снимки и изгоряха за месеца точките, но здраве да е.

За Рафаело още не съм се наканила за още една кутия, че поне да участвам и за голяма награда.
Милка ги пренебрегвам. Ям шоколади, но си купувам по един. И без това нямам късмет при тях.
В Киндер Буено може да се пробвам. На Суит играта ми идва прекалено. Ще пропусна. Дори да е с натрупване, 22 лв са много.

# 18
  • София
Честита баба Марта и много късмет на всички! Чета правилата на София мел и пише, че играта е до септември 2022. За февруари се записах с отвертката от Каменица.

# 19
Честита баба Марта и много късмет на всички! Чета правилата на София мел и пише, че играта е до септември 2022. За февруари се записах с отвертката от Каменица.

Аз го разбирам, че до септември ще има такива отделни промоции, в които може да се участва за награди. Но те са с продължителност месец, тази за февруари приключи. Може и да има нова за март с нови награди, може и да няма. Кодовете не пречи да се трупат, ще се използват в следващата кампания.

# 20
⚪🔴 Честита Баба Марта ⚪🔴
Бъдете здрави!
Февруари нямам награда, но се надявам март да е спокоен и нещо, ако капне от някъде - добре е! Ако ли не, здраве да е!

# 21
Снощи си разглеждах галерията и открих скрийншотове на ваучели за Тефал от края на февруари.Някой с информация или спомени горе-долу кога да очакваме подобна игра?

# 22
  • Пловдив
Февруари го приключих с така желаната машина за пуканки от КК, стек сокове и календар от Куинс и одеялото за пикник от Пиринско.
Участвам в Пингуи и СофияМел май само. Ооо и Пиринско, разбира се Joy
Искам игри за ДП и прах за пране (Ариел и Персил, че това купувам вкъщи) Joy

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 11:08 от sweet_maniche

# 23
  • София
Благодаря за новата тема, да е късметлийска! Много пролетно ми стана с тези хубави лалета в началото на темата.
През февруари се включих в доста игри, дано имам късмет.

# 24
Снощи си разглеждах галерията и открих скрийншотове на ваучели за Тефал от края на февруари.Някой с информация или спомени горе-долу кога да очакваме подобна игра?

Това не беше ли от по-мащабните игри в приложението на КК? Имам два тостера от нея.

Те сега са сърдити заради жалбите, кой знае кога ще пуснат свястна игра...

Благодаря за новата тема и ЧБМ! Grinning

# 25
  • Пловдив
Ваучерите за Тефал от КК бяха с регистрация на кодовете от капачките на сайта, а не в приложението

# 26
Добро утро!🤍♥️Честита Баба Марта!🤍♥️
Захарче, благодаря за новата темичка!🌷🌷🌷
Да сме всички бели и червени, и винаги засмени! Да има здраве, спокойствие и благодат!
Доволна съм от м.февруари, с нетърпение очаквам нови, интересни и добре организирани  игри през март.

# 27
# 28
Не,Петя.Регистрацията е в кайта на Кока кола.Играта се проведе 2 поредни години(аз поне за толкова знам) с участващи разфасовки от 2л.Като казахте за жалбите се сетих нещо.Нали съм пуснала към КЗП и се чудех дали ще ми пратят машината за пуканки,която спечелих😂😂😂

# 29
Честита Баба Марта на всички! Здрави, щастливи и благословени бъдете!
Февруари не беше лош от към награди, бих казала че съм доволна - панталон от Efrea, Енерджи ми платиха телефона, от Инстаграм ( серум на Collagena, ваучер 50 лв за Кауфланд, нутриблендер на Gorenje, моят мъж комплект на Moroccanoil).

Общи условия

Активация на акаунт