Томболи , игри, конкурси и подаръци, анкети.Тема 120 - март 2022

• 117 247
  • 1 451
  •   1
Отговори
# 75
На някой който е със спечелени витамини от Джеймисън звъняли ли са му? Видях че потребителка е писала, че са и звъняли за чантата и несесера, но мен все още не са ме потърсили.

# 76
На каква цена е киндера в К?

1.09

# 77
Мерси!
Обаче ми е много студено да се замъкна до там 😂

# 78
На Глис някой запомни ли кога ще е тегленето за чантите? Че нали нова игра са пуснали на мястото на предната и сега няма къде да проверя.

# 79
  • пловдив
Много моля да ми изпратите линка с условията на играта на sweet plus, не ми се отварят

# 80
Честита Баба Марта! Много здраве и късмет!
Миналата седмица след не знам колко опита, най-накрая спечелих свредлата, които мъжът ми си хареса от наградите на Каменица. Може ли да споделите колко време отнема доставката?
Включих се и в други игри с покупка. Да се надяваме късметът да ни споходи трайно.

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 14:56 от rallii

# 81
Здравейте! Писах в фейсбук сайта на Орео и това ми отгориха на лично

Ще почакаме още. Да се надяваме, че да ни бавят дълго.

# 82
На Глис някой запомни ли кога ще е тегленето за чантите? Че нали нова игра са пуснали на мястото на предната и сега няма къде да проверя.
Теглят утре, ще обявят на 04.03.2022 г.

# 83
Честита Баба Марта!
Спечелих код за Cocosolis, но никога не съм ги пробвала. Мнение имате ли за тях?

Лятото ми подариха 2 спрея GROW Hair Growth Serum Spray, много хубаво миришат,но при мен нямаше никакъв ефект за растеж на косата и за косопада. Според мен цена/качество не си заслужава,но всяка коса е различна.

# 84
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
От колелото ми се падна Гифт бокс при следваща поръчка.

# 85
Регистрирах бележка в суит плюс и ми изписа само, че съм я регистрирала. Нищо нямаше за до 20 лв ви остават още еди си колко, та не разбрах ще се натрупва ли, няма ли. Купих Киндер Буено и Ореото с Батман да се включа и там по-късно днес или когато им проработи сайта на Орео.

# 86
Здравейте! Писах в фейсбук сайта на Орео и това ми отгориха на лично
https://www.oreo.eu/bg/thebatman.htm/

Наградите са:
X. Седмични награди:
седмични награди вид 1 – OREO x The Batman  бутилки за вода  – общо 200 броя за периода на Промоцията (Играта), разпределени на седмичен принцип, по 40 броя всяка седмица/всеки период от началото на Промоцията;
седмични награди вид 2 – OREO x The Batman  спортен сак   – общо 300 броя за периода на Промоцията (Играта), разпределени на седмичен принцип, по 60 броя всяка седмица/всеки период от началото на Промоцията.
XI. Голяма награда: Samsung Smart TV 55”общо 10 броя за периода на Промоцията (Играта). (Участник може да влезе в тегленето за Голямата награда с регистрацията на поне 3 касови бележки и в случай че с нито една от тях не е спечелена някоя от седмичните награди.)

Пълните условия:
https://www.oreo.eu/bg/thebatman#/notices/terms-and-conditions/c … a45b-fd39fd4aadc6

# 87
Честит нов месец - да е мирен и късметлийски! Ям сега Рафаело и чакам тегленето, че се набутах с бонбони...

# 88
  • Стара Загора
Честита Баба Марта!
Спечелих код за Cocosolis, но никога не съм ги пробвала. Мнение имате ли за тях?

Лятото ми подариха 2 спрея GROW Hair Growth Serum Spray, много хубаво миришат,но при мен нямаше никакъв ефект за растеж на косата и за косопада. Според мен цена/качество не си заслужава,но всяка коса е различна.

Благодаря много. Аз гледах маслата им за тен, които са без защита, но видях състава им и всеки може да си ги направи, дори ще излезе по-евтино. Joy

# 89
Честита Баба Марта на всички честит нов месец дано ни донесе повече награди много здраве късмет и щастие през новия месец утре е първото теглене за месеца на София мел пожелавам на всички късмет.

Общи условия

Активация на акаунт