Томболи , игри, конкурси и подаръци, анкети.Тема 120 - март 2022

• 117 337
  • 1 451
  •   1
Отговори
# 765
На някой да е звънял този номер +35924930117

# 766
  • София
А някой пробвал ли е да се свърже с Каменица?
Ей,толкова ги хвалех,а от около 30 регистрирани кода,поне марка награда не ми дават😁.
Утре ще им звънна,но ако някой е говорил с тях,моля да пише.
Лунатичка, не съм говорила, че тази седмица имах много проблеми и не исках да си вдигам нервите, че щях да си изкарам всичко на горките телефонистки, които надали те са виновни.

# 767
https://njoy.bg/games/igraj-i-specheli-zdravosloven-uikend-za-dv … l-toto-shans.html

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 23:21 от Vercingetorix

# 768
Ей,толкова ги хвалех,а от около 30 регистрирани кода,поне марка награда не ми дават😁.
Лунатичка, не съм говорила, че тази седмица имах много проблеми и не исках да си вдигам нервите, че щях да си изкарам всичко на горките телефонистки, които надали те са виновни.
Аз им писах, но не ми отговориха.

# 769
Игра(на Logitech) с покупка  Наградите са общо 20-уеб камери,слушалки,клавиатури(безжични/аргономични),мишки,геймърски

Изпратете ни целувка и участвайте в нашия фотоконкурс с награди Публикувайте снимка на целувка заедно с вашия партньор, член на семейството или приятели на уебсайта и участвайте в конкурса за изключителни награди. Наградите са: 1x Професионално почистване на зъбен камък;24x комплектa продукти Gengigel. В конкурса могат да участват всички пълнолетни физически лица с постоянно местожителство в Република Словения, Хърватия, Босна и Херцеговина, Северна Македония, България, Унгария или Австрия.

Купи/Наеми, платформа за имоти, организира томбола. Голямата награда е
Лятна уикенд почивка (24-26 юни 2022) на българското Черноморие: 2 нощувки в 4-звездния хотел "Биляна бийч", гр.Несебър ; Утешителните награди са сакове и раници; външни батерии за телефон; флаш памети; и други.   Ще получите и възможност да поканите свои приятели или познати чрез специален линк. Всеки регистрирал се през вашия линк ще ви донесе нови 5 точки в томболата. Колкото повече точки имате, толкова по-голям е шансът ви за печалба.

Facebook
До днес(Dice.bg) Наградите са: 6 външни батерии MOPHIE; 2 водоустойчиви слушалки; JBL Endurance Jump; 1 безжични спортни слушалки JBL Inspire 700; 1 безжични слушалки JBL T510 BT

В КОЙ РАЙОН НА БЪЛГАРИЯ ИМА НАЙ-МНОГО ШОФЬОРИ НА КАМИОНИ? УЧАСТВАЙ В АНКЕТАТА НИ И МОЖЕШ ДА СПЕЧЕЛИШ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ СКУТЕР, ХЛАДИЛНИК ЗА КАМИОН ИЛИ ВАУЧЕР ЗА ГОРИВО

Участвайте и спечелете два чифта дънки на бранда Tally Weijl по избор

3 комплекта  детокс и хидратация LABORA URBAN DETOX с несесер

Всеки път, когато пиеш вода днес напиши в коментар #НаздравеБалд …  пие повече вода! Наградите са 40 л от нашата премиум линия Diamond Line за 3-ма

Instagram
Спечелете уикенд за двама през юли в Aquahouse Hotel & SPA

Трима от Вас ще могат да спечелят Blush Set, Cloud Set или Nike Dunks

Еко утешител с клипс за беберон “Звездичка”.Подходящ за 0+месеца

100ЛВ. ВАУЧЕР от @icedout.bg(аксесоари от неръждаема стомана)
200ЛВ. ВАУЧЕР за татуировка
Успех!🍀

Последна редакция: вт, 15 мар 2022, 01:17 от lenak

# 770
На някой да е звънял този номер +35924930117
Не знам дали е този номер,но на мен ми звъняха от подобен от ГФК панел. Една много досадна жена ме занимава 10 мин,да ми обяснява как трябвало всяка седмица да сканирам,бла бла... 🙄 Блокирах номера и го изтрих,та не знам дали са те,само давам предположение.

# 771
Аз днес звъннах на номера който е за наградите.Попитах защо втора седмица няма теглене за винтоверт, отговора беше ,че си има теглене просто не са го актуализирали.Каза ми ,че печелившите вече са получили смс,при което аз и припомних правилата,че до два дни след тегленето би трябвало да обявят печелившите.Отговора и беше нещо от сорта че ще допълнят списъка,но ми каза че щом няма смс значи не печелите.

# 772
  • Sofia
Segafredo  https://amperel.net/bg/%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1%87%D0%B5%D0%BB%D0%B8-segafredo/  игра с 2400 награди

# 773
  • Русе
Здравейте, до колко дни след спечелена награда от щори Солис и радио Енерджи ви звънят за потвърждение на наградата?
В Четвъртък ми поискаха данните от радиото и ми казаха да очаквам от Солис да се свържат с мен.
Може и седмица, две да минат. Но след седмица можеш да им пишеш на Енерджи да кажеш,че не са те потърсили

Благодаря, ще им пиша, ако има от къде. Тази вечер ми хакнаха ФБ. ......

# 774
Познайте ... следва поредната излагация от Кока Кола

Нови награди в Coca-Cola App за периода - 04/04 -20/05/2022 :

Ще се изискват:
За хладилника - 51 Coins 🪙
За миксера - 14 Coins 🪙
За тостера - 4 Coins 🪙

😶😶😶

# 775
Да бяха заложили на по-евтина марка и по-голям брой награди. Като мине текущата кампания, трия приложението. За 30 награди не си струва нито занимавката, нито нищо.

Последна редакция: вт, 15 мар 2022, 01:44 от Yo_Ana19

# 776
  • Под Слънцето
А бе те ги обявяват, ама дали ги раздават реално.. никой от нас не е сигурен.

# 777
Хахахахахах, че то аз по- добре да си го купя тоя хладилник. Пък и Смег да е. 😂

# 778
Не регистрирам много кодове в кока кола. Имам там по 3-4 капачки на месец и пробвам за малки награди, но нищо. Не че в предното приложение много награди съм спечелила, но поне имаше капмапнии, в които даваха повече награди и много хора се хвалеха с такива. Една раница, дъските на кока кола. Няма да е лошо да пуснат пак някоя такава игра. В тези с много коинс, имам чувство, че само работещи по заведения се уреждат с масово регистриране на капачки.

# 779
Smeg e доста скъпа марка, предполагам са се насочили към червените им уреди. Но и аз веднага си помислих, че никъде не обявяват печеливши. Чудя се дали от Кока Кола проверяват на кого агенцията дава наградите?
А КЗП сигурно чака 21 март.

Общи условия

Активация на акаунт