Томболи , игри, конкурси и подаръци, анкети.Тема 120 - март 2022

• 117 317
  • 1 451
  •   1
Отговори
# 1 275
  • burgas
Цвете, неква мини бъркалка ще е сигурно. Любопитна съм, снимай като дойде. Wink

Аз съм с питанка след колко време кацат тестерите от Парфен? Поръчах си ги на 25-ти вечерта. Седи на "обработва се" до преди малко.
Зарязах малко игрите и нямам с  кво да се похваля, не тая и надежда.. Изкушава ме само една игра, но наградата е 1 бр, макар и скъпа, та ще го мисля до утре като краен срок дали да инвестирам в нещо, което не употребявам.
От Парфен току-що  получих имейл, че поръчката ми е обработена!

# 1 276
Rallii, аз също много му се чудих и написах тоя код от онлайн банкирането, изобщо не ми страна ясно кой трябва да напиша. Ще се радвам, ако някой по- запознат обясни.

Сега гледам и бележката, която са ми изпратили от А1 за извършеното онлайн плащане на телефоните. Тук има цифри и букви само на последното редче - супер дълго - в края на бележката, но не пише Авт.код.

# 1 277
  • sofia
Миналата седмица имах проблем с бележка на киндер. Два пъти качвам снимам, внимавам всичко да е наред, два пъти ми я отхвърлят. Накрая им писах, за да ми обяснят какъв е проблема. Извиниха се и казаха, че няма проблем и грешката е тяхна. Та... случвайт се грешки.

# 1 278
  • Под Слънцето
О, и аз получих мейл от Парфен току що. Много изненадващо- мисля си за нещо и хоп- става.
Що не е с всичко така?

# 1 279
Rallii, аз също много му се чудих и написах тоя код от онлайн банкирането, изобщо не ми страна ясно кой трябва да напиша. Ще се радвам, ако някой по- запознат обясни.

Сега гледам и бележката, която са ми изпратили от А1 за извършеното онлайн плащане на телефоните. Тук има цифри и букви само на последното редче - супер дълго - в края на бележката, но не пише Авт.код.

Пише и това, не знам дали ще помогне: Моля, регистрирай оторизационния код на ПОС бележката, който може да е отбелязан като AC, A.КОД/A.CODE, АВТ. КОД или друг подобен, или номера на направеното онлайн плащане.

# 1 280
Мострите от Парфен са ми в Спиди вече Simple Smile Светкавични.

# 1 281

Туй чудо е на промоция във Фантастико, понеже е с червено отгоре се върнах да го видя Simple Smile
На Хел кафето като ми се обадиха си поговорих с мацката и каза, че след тази ще има нова игра, за всички обекти и с много хубави награди, не я намирам още, но дано Flowers Four Leaf Clover
И докато пазарувах чух рекламата на Активиа за чаша и мултикукър, а аз я изтрих - нали свърши?

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 13:24 от ֍_ ҉ _Boby_֎_۞_֍

# 1 282
Кодовете при онлайн плащания се виждат в онлайн банкирането. Има си ac код. Обикновено е в основанието.

# 1 283
  • при късмета
Днес в кварталния магазин видях нова бира. На етикета даже компания производител не беше отбелязана. Името звучеше италианско, но не го запомних. Питах жената каза, че е изцяло нов продукт и, че е на Загорка. Може още някоя активност да измислят. Стъкло е разфасовката
Голяма скука откъм игри, чакам само наградите от загорка, а май никъде не участвам. И в Рафаело имам 1 участие, ама надали шанса е голям

# 1 284
Boby коя е тази бира? Не си личи от снимката.

# 1 285
  • Пловдив
Boby коя е тази бира? Не си личи от снимката.
Като гледам сайта бирата е Старопрамен.
Вчера си получихме(аз и мама) малката и средната награди от Каменица.

# 1 286
Да, Старопрамен е, на сайта са още старите награди Simple Smile

# 1 287
  • В Космоса
Здравейте
Някой беше дал линк към Парфен с възможност да се поръчат безплатни мистрички. Аз се възползваха, като поръчах в петък с доставка до автомат на Спиди. Понеже не съм ползвала такъв друг път, разбрах, че трябва да получа на смс пин код, който да въведа. Долу горе след колко време се получава?

# 1 288
Здравейте
Някой беше дал линк към Парфен с възможност да се поръчат безплатни мистрички. Аз се възползваха, като поръчах в петък с доставка до автомат на Спиди. Понеже не съм ползвала такъв друг път, разбрах, че трябва да получа на смс пин код, който да въведа. Долу горе след колко време се получава?
Когато я изпратят, вероятно до ден или два ще ти пратят от спиди съобщение по вайбър, в него е и пин кода.

# 1 289
  • В Космоса
Мерси! Дано да е до два дни, че после няма да съм близо вече до този автомат. До колко време стои в автомата пратката? И ако не я взема какво става?

Общи условия

Активация на акаунт