Томболи , игри, конкурси и подаръци, анкети.Тема 120 - март 2022

• 117 288
  • 1 451
  •   1
Отговори
# 1 365
Разбрахте от кога ще получим емейли от Рафаело
Според мен каато звъннат на всички тогава ще почнат с мейлите

# 1 366
На някой да е звънял този номер +35924930117

На мен ми звъня този номер преди около половин час. Пробвах да върна обаждане, някакъв оператор плямпа нещо на английски език и връзката прекъсна автоматично след 13 секунди. Мислих да не звъня, но любопитството надделя. Какво е това в крайна сметка?

# 1 367

На мен ми звъня този номер преди около половин час. Пробвах да върна обаждане, някакъв оператор плямпа нещо на английски език и връзката прекъсна автоматично след 13 секунди. Мислих да не звъня, но любопитството надделя. Какво е това в крайна сметка?
"Бетано", хазартният сайт Simple Smile Да ви подканят, че ако депозирате ще ви дадат по още един бонус, освен този посочен в сайта при първи депозит Wink

# 1 368
Днес ходих до магазин и гледам на Милка играта със стреч карти за зайче.Викам айде да си пробвам късмета.Отивам при охраната (защото той раздава картите) и тегля опитай пак.Вика тегли пак Simple Smile И отново опитай пак.Гледа ме и ми подава отново тестето Simple Smile Този път нацелих !!!Носи две зайчета и пита за момче или момиче?
-За момче.Хайде взимай ги и двете ми отговори.
Изводът е : Късмета ми хич го няма,но за сметка на това има и готини хора Simple Smile Усмихна деня ми Wink Simple Smile Wink

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 21:55 от Alize1234

# 1 369
  • Велико Търново
Току-що аз и ММ спечелихме един след друг автоматична отвертка и комплект отвертки.

# 1 370

"Бетано", хазартният сайт Simple Smile Да ви подканят, че ако депозирате ще ви дадат по още един бонус, освен този посочен в сайта при първи депозит Wink

Ясно, благодаря! Ще ги блокирам!

# 1 371
Честито на спечелилите. Аз май пак ще си остана капо. Мрън.

# 1 372
Споко, не си сама. Но идва Великден. Ще цапнем нещо. Тоя път на София Мел забранявам да ме пропуска. Хаха 😁

# 1 373
  • Б
Днес ходих до магазин и гледам на Милка играта със стреч карти за зайче.Викам айде да си пробвам късмета.Отивам при охраната (защото той раздава картите) и тегля опитай пак.Вика тегли пак Simple Smile И отново опитай пак.Гледа ме и ми подава отново тестето Simple Smile Този път нацелих !!!Носи две зайчета и пита за момче или момиче?
-За момче.Хайде взимай ги и двете ми отговори.
Изводът е : Късмета ми хич го няма,но за сметка на това има и готини хора Simple Smile Усмихна деня ми Wink Simple Smile Wink
А  след „Опитай пак“ ти дават пак да теглиш ли? Аз досега където е имало скреч карти за теглене в магазин дават само един път да теглиш и какво спечелиш.
В ДМ съм с едни кърпички за ловене на цветовете при пране. То е нещо като мостра само 3 кърпички, не е цяла опаковка. Поне да даваха цяла опаковка, но каквото такова

# 1 374

Нова игра на Staropramen от 02.05.2022г. С промо кодове под капачките и езичетата на бутилка или кенче 500мл. 🍻

От 1 април в Lidl Plus с покупка отново ще се печелят награди за 1ст. или 5% отстъпка за следваща покупка.

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 00:40 от Станимир Иванов 641942

# 1 375
И аз се включих в играта на Милка със скреч картите в кварталния магазин. Исках да зарадвам детето, че е болно. Не стига, че си просих скреч карта, търсиха ги сума ти време, ами и беше опитай пак.
Честито на всички спечелили!

# 1 376
И аз се включих в играта на Милка със скреч картите в кварталния магазин. Исках да зарадвам детето, че е болно. Не стига, че си просих скреч карта, търсиха ги сума ти време, ами и беше опитай пак.

Честа практика е в кварталните магазинчета все да са "неразбрали", все да "не знаят" за такива промоции. Според мен нарочно. На принципа "който си поиска". И трябва едва ли не да нахалстваш, за да ти дадат това, което ти се полага по условие.

# 1 377
Честито на спечелилите!Аз още съм си само с дом.хартия от Била за тази година.Играя в Милка,Рафаело,Нескуик,Кит-кат(май забравям някоя игра).Вчера грабвам Хайникен от Кауфланд и отивам на информация за стреч карта.Мацката извади поне 4 кутии (тип леген)пълни с всякакви карти.Естествено,че не спечелих!нНа какви игри са , не знам,обаче очите ми светнаха.
Късмеееееттттт,къде сииии?Мрън...мрън!

# 1 378

Честа практика е в кварталните магазинчета все да са "неразбрали", все да "не знаят" за такива промоции. Според мен нарочно. На принципа "който си поиска". И трябва едва ли не да нахалстваш, за да ти дадат това, което ти се полага по условие.
Не е само в кварталните. Миналата седмица бяхме в бриколаж. Трябваше да купим силикон, мисля че беше на Момент, с талонче на флакона, на което пишеше купи продукт, тегли скреч. Минахме на касата, не ни дадоха. Мъжа се върна да си иска, тя му даде 1 карта, а бяхме взели 2 флакона. Спечели джобна ролетка(наградите са някакви малки, рекламни). Отидохме на информация да си я вземем и питаме добре де, като сме взели 2бр не трябва ли 2 карти да търкаме, оная вика не, било при определена сума. Еми да ама не е, ама не ни се занимаваше за тия наградки да се разправяме.

# 1 379
https://coffee.hellenergypromo.bg/winners
Тези са ранобудни като мен - с втора чаша сме, та поне там ще кротнат диваците Simple Smile
От вас разбрах, че агенциите са различни и тази ми хареса как организира играта Simple Smile
И да добавя - получих току що и стола на Хел, не е като на снимката, огромен черно с червено е, но ще снимам като го разопаковам, че едва го събрах в багажника Simple Smile

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 09:52 от ֍_ ҉ _Boby_֎_۞_֍

Общи условия

Активация на акаунт