Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 7

• 26 100
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
Ако се усетят на време, ще сменят въпроса и драгия зрител нищо няма да разбере.

# 16
Като цяло беше малко пресилено обяснението, че с Тиксо или Скоч са си лепили подметките на обувките или детски играчки и това им помагало в депресията. На мен ми мина през ума набързо, че може в мастилото за писалки да има някаква суровина, която не участва в химикалките.

# 17
Аз пък ако бях, при написано "скоч", в никакъв случай нямаше да се сетя за тиксо, а за пиене 😀
И да, лепили са си обувките, дрехите, стъклата на колите и прозорците.

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 17:28 от птица

# 18
Който както да схваща нещата, в едно такова предаване трябва въпросите да се претеглят много прецизно. Иначе следва излагация. Съд едва ли - предполагам, че всеки участник подписва договор, който го лишава от всякакви претенции, но остава "олекването" на формата от недобре дефинирани въпроси. А и този не е първият.

# 19
Изтървах началото. На какъв въпрос отпадна преподавателката?

# 20
Къде са се оженили Киркоров и Алла. Тя каза Варна, а е Йерусалим.

Този е известен и е съвипускник на президента - сега го проверих в Гугъл. Дано не се изложи.

# 21
  • Бургас
Много е хубава "Кацането " от Йордан Колев.

# 22
Абе, много смотани въпроси нещо до 500 лв.

# 23
Въпросът с конеца за зъби беше много странен.

# 24
Това за алпийския полк ме сбърка. Знам какво е алпийски полк, ама нямах идея, че ние имаме такъв, при това в Сливен....

А въпросът за 1000 лева е 100 пъти по-лесен, като за забавачката...

# 25
Вече ми се струва, че всичките му въпроси са странни, не го питат за азбуката и кой е бай Ганьо...

# 26
Това за алпийския полк ме сбърка. Знам какво е алпийски полк, ама нямах идея, че ние имаме такъв, при това в Сливен....

не беше ли Смолян?!

# 27
Смолян е. И аз не знаех отговора.

# 28
Ей, който гледа без очила така е... Ама нали се зверя в компа, а телевизора слушам и гледам с едно око...
Ако бях видяла, че е Смолян, щях да позная без проблем, явно не съм права и въпросът е лесен.

# 29
За първи път на играч да се падат такива странни въпроси.

Общи условия

Активация на акаунт