Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 7

• 26 529
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • Велико Търново
Брех! Това за планината и мишката за първи път го чувам!

# 76
Брех! Това за планината и мишката за първи път го чувам!
И аз! Както и това, че софийската баница се продавала на килограм.

# 77
Можеше да не ползва жокер, а просто да изключи излишните.

# 78
Така е, това са го споменавали в училище - че официалният език е бил българският. Обаче го бях забравила.

# 79
  • Велико Търново
Да, за древните градове съвсем спокойно можеше да използва метода на изключването. Особено като каза, че знае този, който аз не знам - Скаптопара.

# 80
  • София
Бие камбаната

# 81
И на този въпросите са му лесни.

"Бие камбана" е отговорът, но той не го знае.

# 82
  • София
Знам го това за румънския, но никога не бих предположил, че е английския език, изненадах се. Щях да стрелям с френския, защото руския е съмнително лесен отговор, а сумата не беше малка.

# 83
Голяма реклама на Софийска баница. И не че нещо, но тя се продава и на парче... Пак някакви идиотски въпроси.

# 84
  • Велико Търново
Това там за бизнес сделката не беше ли "кон за кокошка"? Или аз не съм видяла правилно въпроса, че се замотах нещо с гръб към телевизора.

# 85
И аз бях убедена, че е "кон за кокошка", учудих се, когато й каза, че е правилен отговор.

# 86
  • София
Странно ми беше това за бизнес сделката, не можах добре да вникна във въпроса, ама и се разсейвам.
а за софийската баница направо се изненадах. Какви са тези въпроси и отговори? :о
ей за това е голям риск да отидеш там. Ще ти се падне нещо подобно идиотско и си пътник или ще се изложиш с ранни жокери и пак ще си опропастиш играта.

# 87
  • Велико Търново
Така е, така е, правилно си е отговрила жената. Аз не съм видяла онова "НЕ" пред "описва"

Ей, го - човек и вкъщи може да сбърка нещо толкова лесно. Laughing

# 88
Въпросът за баницата наистина беше подвеждащ. То и хляба се продава на килограм. Като цена.

# 89
Софийска баница преди време съм купувала точно на килограм, не на парче. Не разбирам, кое ви смущава. Другите неща очевидно бяха измишльотини, дори да не знаеш как я продават баницата.

Общи условия

Активация на акаунт