Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 7

• 26 221
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
Никаква представа нямам от електротехника, но от училище ми се е набило в главата, че "транзисторът се състои от емитер, база и колектор!" Simple Smile)) Каквото и да значи това!

Тази ли дама ще отвори въпрос за 50 000? Лошото е, че няма никакви жокери.

# 286
Не съм много впечатлена от днешния епизод, но дано жената да стигне до висока сума! Очевидно играе за пари, щом искаше публиката да й връща Wink

Днес попитах баща ми дали знае какво става накрая на филма за Малката русалка (който не е гледал поне от едни 25 години) и той знаеше, че тя се сдоби с крака и се ожени за Ерик, а не се превърна в морска пяна, като в приказката.

# 287
Не съм много впечатлена от днешния епизод, но дано жената да стигне до висока сума! Очевидно играе за пари, щом искаше публиката да й връща Wink

Днес попитах баща ми дали знае какво става накрая на филма за Малката русалка (който не е гледал поне от едни 25 години) и той знаеше, че тя се сдоби с крака и се ожени за Ерик, а не се превърна в морска пяна, като в приказката.
Браво на баща ти! И моя знае такива неща, защото гледаше много такива филми с мен! Grinning  Може да ти разкаже с подробности 'Гадни момичета'' Grinning 

Тази ли дама ще отвори въпрос за 50 000? Лошото е, че няма никакви жокери.
Следващият въпрос е за 10 хиляди, тя заключи 5хил. Просто така го казах, с пожелание да стигне до 50 хил, а и ние най-сетне да видим такъв въпрос, защото отдавна чакаме.

# 288
  • София
Жалко за Хари Потър, надцених го.
Страхотна е дамата, мисля най-добрата за този сезон от нежния пол.
Обаче и на мен ми прави впечатление, че Билалов и към нея е по-рязък и твърд, по същия начин се държеше и с Огнян. Може би защото и двамата прекалено много разсъждават, но какво лошо има, те поне имат знания и изказ и не звуват тъпо.

# 289
  • Велико Търново
И на мен ми направи впечатление, че се държи тъпо с момичето, а тя прави много хубава игра и заслужава уважение!!!! Освен това днес е 8-и март, пълен срам!
И какво като днес е 8 март? Като са снимали не е било.

Такива, които се вижда, че имат потенциал, разсъждават малко по-дълго и отказват да заключат суми от 1500 до 3000, явно "бъркат в здравето" на екипа. И да, личи си, че малко ги "пришпорва" Билалов. Но едва ли го прави по собствено желание и инициатива.

# 290
Какво лошо има в това да играеш за пари? Че то там основно за това се отива. Да се пробваш със знания и късмет да изкараш една добра сума за нула време 😀 Предизвикателство и адреналин, дрън-дрън 🙄

# 291
Билалов се държи малко гадничко с това момиче...
В смисъл? Аз поне не усетих такова отношение, на въпроса за транзистора даже я подбутваше към правилния отговор, когато тя се колебаеше. А и сега на финала си каза, че това е рядко интересна игра. Вярно, помага повече на много по-малко знаещи, но не мисля, че я цака. Дай Боже и 50 хиляди да удари, има потенциал.
Птица ме е изпреварила.
В смисъл, че е доста по-груб към нея, не кокетничи както с другите "готини мацки", не пуска смешки или разни лафчета за да я разсмее.

# 292
И на мен ми направи впечатление, че се държи тъпо с момичето, а тя прави много хубава игра и заслужава уважение!!!! Освен това днес е 8-и март, пълен срам!
И какво като днес е 8 март? Като са снимали не е било.

Такива, които се вижда, че имат потенциал, разсъждават малко по-дълго и отказват да заключат суми от 1500 до 3000, явно "бъркат в здравето" на екипа. И да, личи си, че малко ги "пришпорва" Билалов. Но едва ли го прави по собствено желание и инициатива.
хахаха вярно! Все забравям, че не е на живо...

Да, на мен ми е приятно, когато има смислени разсъждения, не разбирам защо ги дразни.

# 293
Какво лошо има в това да играеш за пари? Че то там основно за това се отива. Да се пробваш със знания и късмет да изкараш една добра сума за нула време 😀 Предизвикателство и адреналин, дрън-дрън 🙄
Не че е лошо, просто повечето участници твърдят, че парите не ги интересуват. Мен и 1000 лева биха ме заинтересували, а и 500 - кой ти ги дава... Дали си имам, няма значение - всичко може да се оползотвори.

# 294
За мен сумата не би имала значение,а това че съм я спечелила със знания,не е като да са намерени на пътя или откраднати все пак.Съгласна съм с Петя 500 лева са си 500 лева.Харесва ми играта на момичето,само чух че е напуснала и почнала нова работа,с хиляда паузи го догледах сега.Хубави и интересни въпроси имаше,нито за Брежнев,нито за куклите знаех.Дано вземе поне 10 хиляди и да отвори за 20 утре.

# 295
И на мен ми е симпатична Ивайла и не ме дразнят разсъжденията й, а даже са ми интересни. Много спокойно играе. Едва ли обаче ще видим въпрос за 50 000 лева от нея. Не й останаха жокери.

# 296
Да, това за Брежнев беше любопитно, не го знаех.

# 297
А аз не знаех за Вазов и телефона. Сигурно е известен факт, обаче не го бях чувала и даже не успях да го намеря в Гугъл.

# 298
Аз пък мисля, че Билалов имаше положително отношение към последната участничка. При транзистора определено й помогна, на още едно място също.
Самата тя има много добра обща култура, разсъждава логично и потенциално е отличен играч. Но много зле използва жокерите. И не е рисков играч, няма лошо човек да играе за пари, но очевидно за нея има голямо значение колко ще спечели/загуби, поради което не считам, че тя ще отвори въпрос за 50 000.

# 299
А аз не знаех за Вазов и телефона. Сигурно е известен факт, обаче не го бях чувала и даже не успях да го намеря в Гугъл.

И аз не го знаех и с триста ора намерих тази статия. Иван Вазов се боял от телефона

Общи условия

Активация на акаунт